Zaklampboek - Speuren in het dinobos
Zaklampboek - Speuren in het dinobos
Zaklampboek - Speuren in het dinobos
Zaklampboek - Speuren in het dinobos

Zaklampboek - Speuren in het dinobos

Vijf vrolijke dino's, Bono, Pixie, Grid, Donau en Lulu, spelen graag samen in het Dinobos. Ze beleven vrolijke avonturen. Doe en kijk jij met ze mee? Pak de zaklamp en ga op zoek naar de plaatsjes uit de verhalen in dit prachtige zaklampboek- speuren in het dinobos. 

Op iedere rechterpagina is het donker. Wanneer je met de zaklamp achter de pagina gaat ontstaat er een lichtbundel. Lees samen op een leuke en interactieve manier dit vrolijke boek. De zaklampboeken zijn in verschillende thema's te bestellen. 

Productspecificaties van het zaklampboek - Speuren in het dinobos

  • Uitgever: Lantaarn
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal bladzijden: 12
  • Afmetingen: 22 x 27 cm
  • Inclusief stevig kartonnen zaklamp

Wil je kinderen op een leuke manier allerlei weetjes bijbrengen, waarbij ze niet gauw verveeld zullen raken? Dan is het zaklampboek een perfecte keuze, want met dit interactieve voorleesboek beleef je steeds opnieuw een spannend avontuur, terwijl jouw kinderen op speelse wijze van alles leren. In deze zaklampboekenreeks vind je allerlei spannende onderwerpen en gaan de kinderen op speurtocht om verschillende soorten dieren te ontdekken. In zaklampboek Speuren in het dinobos leren de kinderen diverse weetjes over dinosaurussen.

Dinosaurussen zijn helemaal te gek!

Houden jouw kinderen ook zo van dinosaurussen? Raken ze maar niet uitgepraat over hoe geweldig dino's zijn? Kies dan het zaklampboek Speuren in het dinobos! Een prachtige aanvulling op hun dinosauruscollectie. In dit interactieve voorleesboek maken ze kennis met verschillende gezellige dino's en beleven ze een spannend avontuur in het dinobos. Terwijl ze dit spannende avontuur beleven, komen ze ook van alles te weten over dinosaurussen. Ideaal dus voor jouw kleine dinofan!

De kleurige kaft nodigt al uit tot een spannend avontuur!

Het kampvuur in het donkere bos, samen met de kleurige dino's en de spannende vleermuis, wekt al grote nieuwsgierigheid en nodigt uit om samen op avontuur te gaan.

Op de achterkant van het boek word je al voorgesteld aan de vrolijke avontuurlijke dino's Pixie, Lulu, Bono, Donau en Grid. Wat een grappige namen hebben deze dino's! Natuurlijk willen jouw kinderen graag verder met ze kennismaken om samen op avonturenpad te gaan!

Wat maakt dit boek interactief?

Zoals de naam van het boek al doet verraden, zit er een zaklamp in het boek die je overigens gemakkelijk uit de pagina kunt drukken. Het is namelijk een zaklamp van karton en dus geen echte zaklamp. Maar wacht maar af, want het effect gaat wel levensecht zijn! Op de linkerpagina wordt een verhaal verteld en op de rechterpagina zijn de dieren in het donker verstopt. Nadat jij het verhaaltje hebt voorgelezen, gaan jouw kinderen op avonturenpad door met de zaklamp achter de donkere pagina te schijnen en kijk, het werkt net als een echte zaklamp! Nu gaan jouw kinderen op onderzoek uit om te gaan ontdekken wat jij net hebt voorgelezen. Niet alleen interactief, maar ook erg spannend!

Wat maakt het boek leerzaam voor je kind?

Zoals gezegd, ze worden op een speelse wijze het verhaal ingetrokken, waarbij ze gaandeweg allerlei leuke informatie over dinosaurussen te weten komen. Het boek begint dan ook met een educatief gedeelte waar je de zaklamp zal vinden om deze gemakkelijk uit de pagina te drukken. In dit educatieve gedeelte krijgen jouw kinderen alles te weten over dinosaurussen en hun leefomgeving. Op de eerste paar pagina's wordt met kleurige plaatjes, op een voor het kind fascinerende manier, verteld over allerlei soorten dinosaurussen en wat ze zoal eten. Hier maken ze ook nader kennis met de dino's uit het dinobos, want de dino's zijn allemaal van een andere soort.

Je kinderen leren dus wat de verschillen zijn en wat ze allemaal moeten weten over de dino's. Daarna gaan je kinderen zelf op avontuur met de nieuwe dinovriendjes die ze net hebben leren kennen. Hier lees je steeds korte verhaaltjes voor, waarna de kinderen met de zaklamp op avontuur gaan. Hierdoor blijft de informatie goed hangen en raken de kinderen niet verveeld. Zelfs jij als ouder gaat het stiekem heel spannend en leuk vinden om samen met jouw kinderen dit avontuur te beleven.

Het dinoverhaal

Jouw kinderen beleven samen met de dino's een avontuurlijk verhaal. In een leuk verhaaltje wordt hun verteld over de verschillende dino's en hun familie. Jouw kinderen zullen al snel verbintenis met de dino's voelen, doordat de dino's van dezelfde dingen houden als zij, zoals verstoppertje spelen. Elke dino heeft zijn eigen kleur en karakter. Samen spelen jullie verstoppertje in het donkere dinobos. Met de zaklamp gaan jouw kinderen op zoek naar de dino's die zich in het donkere bos verstopt hebben. Onderaan de pagina vind je een opdrachtregel, waarmee jouw kinderen een speuropdracht krijgen. Gaat het ze lukken deze opdracht te volbrengen?

Steeds opnieuw een leuk avontuur

Of het nu een regenachtige dag is, of jullie komen net zelf uit het bos, dit leuke interactieve verhaal in het dinobos zorgt er steeds opnieuw voor dat jouw kinderen een leuk avontuur beleven, waarbij ze steeds weer andere dingen ontdekken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het boek al snel doelloos in de kast komt te liggen.

Steeds valt er weer iets anders te ontdekken en is het weer even spannend op speurtocht te gaan. Dus krijgen ze vriendjes op bezoek of wil je iets leuks bedenken voor een verjaardagspartijtje? Geen nood, want je hebt altijd een spannend boek in de kast liggen waarmee je ze gezellig meeneemt op dino-avontuur. Met elkaar beleven jullie niet alleen leuke, maar ook educatieve avonturen, waar ze nog lang over na zullen praten met elkaar en waar ze voorlopig nog geen genoeg van zullen krijgen!

Zaklampboek - Speuren in het dinobos
Zaklampboek - Speuren in het dinobos is een vrolijk voorleesboek met prachtige zoekplaten. Met een zaklamp van stevig wit karton ontdek je leuke weetjes over dinosaurussen.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Tijdelijk gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden*
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur