• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden*
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Grote en kleine naamblokken voor baby's

Een leuk cadeautje vinden voor de geboorte van een baby'tje of een andere belangrijke gebeurtenis, dat kan een hele uitdaging zijn. Je wilt immers niet zomaar een standaard geschenkje aankopen dat onpersoonlijk overkomt. Bij ons beschik je gelukkig over de mogelijkheid om élk kraamcadeau en andere geschenkjes extra persoonlijk te maken. Een goed voorbeeld daarvan zijn naamblokken. Prachtige blokken met een leerzaam tintje.
Bezig met laden...

Naamblokken gemaakt van hout

Naamblokken zijn kortweg blokken van hout of een ander materiaal waar letters op staan, zodat je gemakkelijk de naam van een kindje kan vormen. Dergelijke blokken zijn ideaal als geboortegewchenkje maar je kan ze natuurlijk ook zonder problemen voor andere belangrijke gebeurtenissen cadeau geven. Welke mogelijkheden zijn er nu zoal bij ons? Hieronder lees je meer en vind je heel wat inspiratie!

Ten eerste is het een goed idee om houten naamblokken aan te kopen, aangezien dit materiaal extra sterk en duurzaam is. Houten blokken hebben daarbij een iets warmere, leukere uitstraling dan kunststof en zijn daarbij gemakkelijker mooi af te werken.

Bij ons vind je heel wat verschillende modellen: van donkerkleurige blokken in een klein formaat tot extra grote modellen die iets lichter gekleurd zijn, alles kan.

Ook bieden houten naamblokken het voordeel dat ze gemakkelijk gegraveerd kunnen worden, waardoor je een mooi reliëf krijgt met de letters van de naam die je wilt vormen. Op die manier zijn deze blokken niet alleen leuk om mee te spelen maar kunnen ze ook nog eens bijdragen aan de inrichting van een babykamer of woonkamer.

Een dubbel voordeel dus en dat maakt het de moeite waard om te kiezen voor naamblokken uit hout!

De mooiste naamblokken XL

Wil je een cadeautje kopen voor de geboorte van een kindje dat écht opvalt? Dan is het misschien geen slecht idee om naamblokken in XL formaat aan te schaffen. Deze blokken fungeren als een échte blikvanger in het interieur of de babykamer en kunnen daardoor een kale muur of hoekje in de ruimte meteen wat leven inblazen.

Je vindt naamblokken in XL formaat in uiteenlopende afmetingen, zodat je precies de goede optie vindt voor jouw situatie of het ouderpaar dat je wilt verrassen. Het is een leuk idee om alle naamblokken in hetzelfde formaat te kopen maar niets houd je tegen om verschillende afmetingen te combineren. Zo richten de ouders de babykamer extra creatief in en oogt de inrichting meteen een stuk leuker.

Geboorte naamblokken voor een jonge baby

De geboorte van een kindje is zonder twijfel een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van kersverse ouders en dat verdient natuurijk een origineel cadeautje.

Bij ons vind je heel wat mogelijkheden, zodat elk ouderpaar méér dan tevreden is met dit originele geschenkje. Naamblokken voor een geboorte zijn vooral leuk omdat je een standaard geschenkje meteen een persoonlijke toets geeft.

Stel bijvoorbeeld verschillende soorten blokken met letters samen om de naam van het baby'tje op een creatieve manier te vormen. Je kan kiezen voor blokken die je naast elkaar zet op een wandlade in de babykamer. Het is ook mogelijk om de blokken op elkaar te zetten en zo een toren te vormen, zodat de naam van het kindje van beneden naar boven loopt of vice versa.

Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden en als je je creativiteit gebruikt, stel je zonder problemen een kraamgeschenk samen dat écht tot de verbeelding spreekt.

Grote naamblokken als speelgoed én versiering in de babykamer

Grote naamblokken van bij ons zijn de beste oplossing als je een geschenkje zoekt dat niet enkel leuk is om uit te zetten maar ook een speeltje kan zijn voor het kindje in kwestie. Grote modellen zijn veilig, zelfs voor kleine kindjes, omdat ze onmogelijk ingeslikt kunnen worden.

Daarbij kan het baby'tje eenmaal het wat ouder is zonder zorgen spelen met de blokken en misschien wel zijn of haar eigen naam vormen door ze in de juiste volgorde te leggen.

Grote naamblokken zijn dus niet enkel leuk als geschenkje om de babykamer een extra leuke en persoonlijke indruk te geven. Ze fungeren ook als speeltje dat het kindje helpt om zich te ontwikkelen op motorisch vlak.

Op die manier horen deze blokken niet enkel thuis in de kamer als decoratief element maar vormen ze ook een volwaardig onderdeel van de speelgoedkist van het kind.

Natuurlijk vind je bij ons blokken met alle letters van het alfabet, waardoor je in slechts enkele seconden tijd de nodige blokken bestelt. Van korte namen tot lange en samengestelde namen, alles is mogelijk en dat geeft je de vrijheid om de kersverse ouders te verrassen met een geschenkje dat écht persoonlijk is!

De leukste naamblokken, die vind je bij ons

Kraam-Cadeau.nl is dé online winkel voor het aankopen van kraamcadeautjes voor andere kindjes maar je kan natuurlijk ook je eigen kleintje in de watten leggen. Naamblokken zijn in elk geval een origineel geschenkje dat tot de verbeelding spreekt en het voor de ouders zoveel gemakkelijker én leuker maakt om de nieuwe babykamer op en top in te richten.

Of je nu op zoek bent naar de leukste, kleurrijke blokken voor je eigen kindje als speelgoed of een prachtig geboortegeschenk om een bevriend ouderpaar én hun kindje mee in de watten te leggen, de naamblokken van bij ons zijn een goede keuze.

Reken daarbij dat je zeker bent van kwaliteit bij alle naamblokken én andere geschenkjes van ons en meteen is duidelijk dat de zoektocht naar het perfecte geschenkje hier stopt.