• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Brievenbus cadeaus

Wil je ouders verrassen met een mooi kraamcadeau? Dat kan met onze persoonlijke brievenbuscadeaus. Babypost waarbij (aanstaande) ouders niet thuis hoeven te zijn om jouw cadeau te ontvangen. Ontdek de mooiste brievenbus cadeaus voor jongens, meisjes en (aanstaande) ouders.


De persoonlijkste brievenbus cadeaus voor een geboorte

Van een prachtig rompertje met naam tot aan een bijzonder pakket. Wij hebben met zorg een selectie gemaakt van de fijnste baby essentials. Het cadeau wordt per post verzonden in een luxe cadeauverpakking die door de brievenbus past. Samen met het door jou uitgezochte brievenbuscadeau kun je een kaartje laten meesturen.

Een geboorte moet gevierd worden. Verras de kersverse ouders met een prachtig kraamcadeau. Weet jij al welk kraamcadeau je wil versturen? Bij ons vind je de mooiste en origineelste kraamcadeaus die per brievenbuspost bezorgd worden. We hebben een ruime keuze voor jongens en meisjes. 

Feliciteer de ouders

Wil je kersverse ouders feliciteren met de geboorte van de baby, maar ben je niet in de gelegenheid om het persoonlijk langs te brengen? Of wil je een vriendin feliciteren met haar zwangerschap? Dan het is versturen van een brievenbus cadeau een perfecte oplossing!

De (aanstaande) ouders hoeven niet thuis te zijn om het brievenbus cadeau in ontvangst te nemen en je hoeft ze van te voren niet op de hoogte te brengen dat er een pakketje aankomt. Een echte verrassing op de deurmat!

Brievenbus cadeaupakketten

Kies bij ons uit verschillende mooie brievenbus pakketten. Voor jongens, meisjes en voor (aanstaande) ouders, wij hebben een leuke collectie samengesteld. En extra leuk, je kunt het pakketje laten personaliseren met naam. Bijvoorbeeld pakketje X waarbij je het tutpopje kunt laten borduren met de naam van het kindje. Met zorg door jou uitgezocht, met zorg door ons gemaakt! 

Wij pakken jouw brievenbus kraamcadeau mooi in en je kunt ervoor kiezen om kosteloos een kaartje mee te laten sturen met een felicitatie. Kies voor de perfecte felicitatie door de brievenbus en bestel een van onze mooie brievenbus cadeaus!

Origineel en handig

Kies voor een origineel en uniek brievenbus cadeau van kraam-cadeau! Wij bieden de leukste gepersonaliseerde cadeautjes aan die door de brievenbus bezorgd kunnen worden. Rompertjes met naam, geborduurde tutpopjes van Happy Horse of leuke besteksetjes. 

Meer tips: 5x leuke kraamcadeaus voor in de brievenbus

Wanneer er net een kindje geboren is, wil je natuurlijk graag een leuk cadeautje opsturen naar de kersverse mama en papa. Spulletjes voor een baby komen namelijk altijd van pas. Daarnaast is het ook een mooi gebaar om te laten blijken dat je blij bent dat de baby er eindelijk is.

De kraamperiode is echter een enorm drukke tijd, waardoor bezoekjes niet altijd goed uitkomen en het niet fijn is als de deurbel de hele tijd gaat. Daarom is een brievenbuscadeautje perfect! In dit artikel lees je onze vijf tips voor een kraamcadeau dat in de brievenbus past.

1. Kraampakket

Kraampakketten zijn superleuk om cadeau te doen aan nieuwe of aanstaande ouders, omdat er veel verschillende dingen in zitten. Zo zijn er kraampakketten met hydrofiele doeken, knuffeltjes, rompertjes, tandendoosjes, slabbetjes, babybestek, etc. Je kunt zelf op zoek gaan naar het kraampakket waarvan jij de samenstelling het leukste vindt, want er zijn veel verschillende soorten pakketten beschikbaar.

Sommige kraampakketten kun je zelfs laten personaliseren, door bijvoorbeeld de naam van het kindje op een van de items te laten drukken. Keuze genoeg! Kijk bijvoorbeeld eens naar dit pakket, met een gepersonaliseerd slabbetje, een rammelaartje en een tandendoosje. Ondanks de hoeveelheid items die ze bevatten, passen speciale brievenbus kraampakketten gewoon door de brievenbus.

2. Hydrofiele doek met naam

Hydrofiele doeken zijn natuurlijk dé must have voor mensen met een baby. Je kunt er dan ook absoluut nooit te veel van hebben! Dit maakt een hydrofiele doek het perfecte kraamcadeau, dat ook nog eens makkelijk door de brievenbus past. De doeken zijn er in allerlei verschillende kleuren, borduursels en afmetingen.

Om het cadeautje persoonlijk te maken, is het een leuk idee om voor een doek te kiezen waar de naam van het kindje op wordt geborduurd. Zoals deze hydrofiele doek, waar ook gelijk een speentje en speendoekje bij zitten.

3. Invulboek

Je kindje zien opgroeien is een van de meest bijzondere dingen die er is. Hiervan wil iedere moeder zich natuurlijk zo veel mogelijk blijven onthouden, dus is het helemaal geen slecht idee om dingen bij te houden door ze op te schrijven. Invulboekjes zijn daar perfect voor. Er verschijnen steeds meer verschillende soorten invulboekjes op de markt, waardoor er erg veel keuze is.

Veel boekjes hebben net weer een andere stijl of een andere insteek. Je kunt dus precies kiezen wat jij denkt dat bij de ouders van het kindje (en het kindje zelf!) past. Dit boekje focust zich bijvoorbeeld op het eerste jaar.

4. Slabbetje met naam

Ook slabbetjes kunnen nieuwe of aanstaande ouders nooit genoeg hebben, want ze komen altijd van pas. Ze worden natuurlijk nogal snel vies, dus is het absoluut handig om een voorraadje te hebben. Slabbetjes zijn er met allerlei verschillende opdrukken, maar wat is er nou leuker dan deze gepersonaliseerde versie met de naam van het kindje?

5. Kaartje

Simpel is soms het allerbeste. Misschien wacht je liever tot je persoonlijk een cadeautje kan geven of heb je geen flauw idee wat voor cadeau de ouders en het kindje leuk vinden: woorden kunnen ook een mooi cadeau zijn. Een simpel kaartje kan veel betekenis hebben en wordt in vrijwel alle gevallen zeer op prijs gesteld. Met dit schattige kaartje maak je de kersverse ouders sowieso blij.