• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Zwangerschapscadeau

Is er iemand in je omgeving zwanger en wil je haar of de kersverse ouders feliciteren met een mooi cadeau? Zowel voor de aanstaande vader als moeder vind je bij ons de mooiste zwangerschapscadeaus. Mooie giftsets met zorg en liefde samengesteld voor hem, haar en voor het kindje. Het cadeau kan rechtstreeks naar de ontvanger verstuurd worden. Wij pakken het pakket mooi in, voegen een kaartje toe en sturen dit uiteraard zonder factuur naar de aanstaande ouders toe. 


Creatieve ideeën voor zwangerschapscadeau - voor op de kraamafdeling

Onze zwangerschapscadeaus zijn met zorg samengesteld. Hierbij hebben wij rekening gehouden met welke producten fijn en leuk zijn om tijdens de zwangerschap te hebben en welke producten de aanstaande ouders vlak na de geboorte graag in huis wensen te hebben.

Denk bijvoorbeeld aan een rompertje, een slabbetje of een heerlijk zacht knuffeltje voor wanneer het kindje geboren is. Of voor de vermoeide ouders een gepersonaliseerde koffiemok. 

Geboorte

Wanneer een familie een nieuwe kindje mag verwelkomen en je hen gaat bezoeken op de kraamafdeling, wil je natuurlijk een mooi, uniek en bijzonder kraamcadeau overhandigen. In de categorie kraamboxen vind je de mooiste pakketten voor jongens en voor meisjes. 

Wil je tijdens de zwangerschap iemand feliciteren en een zwangerschapscadeau toezenden dan kun je kiezen voor een brievenbuscadeau. De aanstaande vader of moeder hoeft niet thuis te zijn om het zwangerschapscadeau in ontvangst te nemen.

Wat een verrassing wanneer er een prachtig mooi pakketje op de mat ligt! Ook kun je er voor kiezen om een luxe set voor de aanstaande ouders te versturen. Wanneer de kersverse mama sterkte wensen nodig heeft bij bijvoorbeeld het herstel, dan zou je ook een heerlijk verzorgingspakket kunnen uitzoeken in onze webwinkel.

Hieronder hebben we wat leuke cadeausuggesties voor mama en de kleine:

1. Zwangerschapscadeau mama - badjas met naam

Tijdens de zwangerschap zal de aanstaande mama vaker vermoeid zijn dan normaal. Hoe fijn en lekker is het dan om een mooie badjas te hebben. En extra leuk, de badjas kunnen wij personaliseren met naam.

Ook in het kraambed en in de periode na de bevalling is het heerlijk om een zachte badjas met naam te hebben. 

2. Invulboek met naam

Ook al heeft het digitale tijdperk de gewoonte om foto's uit te vergroten sterk verminderd, er niets leuker dan een album samen te stellen met een fotografische verslag van de mooiste momenten van de zwangerschap. In onze collectie invulboeken kan de aanstaande moeder alle ontwikkelingen opschrijven met aanvulling van zwangerschapsfoto's en echofoto's. 

3. Gepersonaliseerde mok

Drink elke dag koffie uit de papa of mama mok. Tijdens de zwangschap kun je vaak nergens anders aan denken, het aanstaande ouderschap! Begin de dag goed met een mooie mama mok. En ook heel fijn voor tijdens de kraamperiode, koffie needed!

4. Rompertjes en babytextiel

Een rompertje en dekentje voor dit spannende moment kan een geweldig cadeau zijn en is te vinden in veel verschillende kleuren en stoffen. Setjes van biologisch katoen zijn erg populair. Naast dat de sto f heerlijk zacht aanvoelt is het ook beter voor het milieu. 

5. Knuffels

Aanstaande ouders zijn vaak vroeg in de zwangerschap al bezig met het inrichten van de babykamer. Het ledikantje wordt in elkaar gezet, het hemeltje opgehangen.

Hoe leuk is het dan om alvast een mooi knuffeltje in het bedje te leggen. Je hebt keuze uit verschillende soorten, van een zacht tutpopje tot een groot cadeau knuffeldier

Ook kun je er voor kiezen om houten speelgoed te versturen? Hoewel het kindje nog niet geboren is en er nog niet mee kan spelen is het ontzettend leuk om alvast een houten autootje op zijn of haar kamertje te zetten. 

Je zou ook de kersverse moeder of vader kunnen bedanken voor de inzet op het werk, bijvoorbeeld met een passende bedankt tekst en veel geluk wensen de komende periode tijdens de zwangerschap.