• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden*
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Sinterklaascadeau voor baby en kind

De goedheiligman staat op vijf december weer in het middelpunt. Dan is het weer tijd voor pepernoten, chocoladeletters, marsepein, cadeaus en surprises. Ook dit jaar, wordt de verjaardag van de Sint, weer uitgebreid gevierd. Maar wat zijn nu leuke kindercadeaus voor Sinterklaas? Dat verschilt uiteraard per leeftijd. Voor zowel jonge kinderen als schoolkinderen, zijn er altijd wel speciale sinterklaascadeaus verkrijgbaar. Bekijk hieronder de mooiste cadeaus voor pakjesavond en als schoencadeautje.
Bezig met laden...
Geboorteblokken
Geboorteblokken
Geboorteblokken

26,95

24,25

Speelbak met naam
Speelbak met naam
Speelbak met naam

39,95

35,95

Schort met naam
Schort met naam
Schort met naam

24,95

22,45

Zandbak met naam
Zandbak met naam
Zandbak met naam

39,95

35,95

Kinderschort
Kinderschort
Kinderschort

15,95

14,35

Tekendoos met naam
Tekendoos met naam
Tekendoos met naam

21,95

19,75

Babyslofjes
Babyslofjes
Babyslofjes

11,95

10,75

Sinterklaascadeau voor alle leeftijden, zo ook voor 1 jaar

Kinderen die een jaar oud zijn, gaan beetje voor beetje, de wereld ontdekken. Geef jonge kinderen daarom een speels en leerzaam cadeau. Geef bijvoorbeeld constructiespeelgoed, intuïtief speelgoed of speelgoed met een muziekje. Kies ook voor speelgoed dat de zintuigen prikkelt.

Dit is goed voor de ontwikkeling van het kind. Laat kinderen bijvoorbeeld kennis maken, met de dierenwereld. Geef ze bijvoorbeeld constructiespeelgoed, in de vorm van dierenfiguurtjes. Kinderen kunnen hier een constructie mee bouwen, door de dieren eenvoudig op elkaar te klikken.

Een ander leuk cadeau voor deze leeftijdscategorie, is "Nijntje verstoppertje spelen". De ouders verstoppen Nijntje en de peuter gaat op zoek naar Nijntje. Peuters kunnen zo kennis met verstoppertje maken.

Als je voor een leerzaam sinterklaascadeau wilt gaan, kies je bijvoorbeeld voor een baby-tablet. Met deze interactieve tablet, kan de peuter zijn eerste woordjes aanleren. Het kind leert spelenderwijs, kennis te maken, met diverse onderwerpen. Dit doet hij door de plaatjes aan te klikken en woordjes te luisteren. Bij elk plaatje hoort een bepaald woord. Bovendien kan het kind meezingen, met de leukste liedjes.

Sinterklaascadeau 2 jaar

De tweejarige peuter ervaart het sinterklaasfeest op een meer bewuste manier. Hij snapt dat Sinterklaas een echt verwenfeestje is. Geef bijvoorbeeld "LEGO DUPLO" cadeau. De peuter leert hiermee te bouwen en te stapelen. Lego is al jaren een populair sinterklaascadeau. Je kind kan zich er bovendien prima mee vermaken. Kies voor grotere legoblokken, zodat het kind ze niet in kan slikken.

Wil je de creatieve talenten van je peuter stimuleren? Ga dan voor stoepkrijt of voor uitwasbare viltstiften. Een tweejarige kan namelijk al goed met tekenspullen overweg. De peuter kan met de kleurrijke stoepkrijtjes, mooie tekeningen op de stoep maken.

Ook kan hij kunstwerken op papier maken, door met uitwasbare viltstiften te tekenen. Tekenen is goed voor het uiten van de fantasie en het observeren van de werkelijkheid.

Is je peuter dol op badderen? Kies dan voor leuk badspeelgoed. Denk aan een memoryspel voor in bad. De kaartjes drijven op het water en bevatten leuke dierenplaatjes. Het kind kan deze omdraaien en op zoek gaan, naar twee dezelfde plaatjes.

Sinterklaascadeau 3 jaar

Vanaf driejarige leeftijd, krijgt je peuter al heel wat vaardigheden erbij. Hij gaat lopen, volledig spreken en zal zijn energie gaan uiten, door veel te springen en te bewegen. Geef bijvoorbeeld een loopfietsje cadeau. Op deze manier kan je peuter aan zijn motoriek werken. Ook is een loopfietsje een sportief en leerzaam cadeau. Het kan in de toekomst helpen, om sneller te leren fietsen. Dit komt doordat de peuter al fietsachtige bewegingen maakt.

Om het kind van zijn grote fantasie te laten genieten, kun je verkleedkleren cadeau doen. Je kind kan zichzelf dan omtoveren, tot zijn favoriete fantasiepersonage of superheld. Driejarigen kunnen zichzelf namelijk heel goed inleven.

Hun fantasie kan bovendien tot creatieve uitspattingen leiden. Daardoor hebben driejarige peuters, soms meer acteertalent dan volwassenen. Geef bijvoorbeeld een zwartepietenkostuum of sinterklaaskostuum cadeau en laat je kind een leuk toneelstukje opvoeren, voor de klas.

Een ander cadeau dat de motorische ontwikkeling stimuleert, is een "wobbel". Deze houten plank kun je op diverse manieren gebruiken. Het kind bepaalt zelf, hoe hij deze plank gebruikt. Zo kan hij de plank ergens tegenaan leggen en er een glijbaan van maken.

Aan de andere kant, kan hij de wobbel bijvoorbeeld als loopplank gebruiken. Dit speelgoed wordt op een intuïtieve en uitdagende manier gebruikt.

Sinterklaascadeau 4 jaar

Als je kind vier jaar is, gaat hij voor het eerst naar school. Dit is een bijzondere levensfase voor je kind. Daarom kan hij het beste een sinterklaascadeau ontvangen dat bij zijn leeftijd past. Kies bijvoorbeeld voor een leerzaam of sportief cadeau.

Een groot cadeau voor een vierjarige, is een kinderfiets. Natuurlijk is het wel verstandig om voor een kinderfiets met zijwielen te kiezen. Je kind zal dan namelijk niet zo snel vallen. Een fiets is een perfect cadeau, om de motoriek van je kind, naar een hoger niveau te tillen. Laat je kind uiteraard altijd onder toezicht op straat fietsen.

Ook een letterpuzzel is een mooi cadeau voor Sinterklaas. De kleuter kan, op deze manier, zijn rekenkennis en leesbegrip vergroten. Geef bijvoorbeeld een houten legpuzzel met getallen en letters cadeau. Zo kan hij het alfabet leren en verschillende eenvoudige rekensommen maken.

Om de ontwikkeling van een vierjarige te stimuleren, kun je voor programmeer-speelgoed kiezen. Denk aan speelgoed als "Co de rups". Kinderen kunnen zelf uitzoeken, hoe ze de onderdelen van de rups in elkaar moeten zetten. Door diverse combinaties te proberen, loopt de rups een bepaalde kant op. Elke volgorde heeft weer een andere richting.

Sinterklaascadeau baby

Baby's maken op een eenvoudige en intuïtieve manier, kennis met de wereld om zich heen. Kies voor een eenvoudig en veilig sinterklaascadeau.

Ga bijvoorbeeld voor een zachte hindernisbaan van stof. Als je baby leert kruipen, kan een eenvoudige hindernisbaan voor baby's, avontuurlijk speelgoed zijn. Aan het einde van de hindernisbaan, kun je een kleine ballenbak plaatsen. Deze kun je met zachte rubberen ballen vullen.

De baby kan in de ballen knijpen en voelen. Dit is dus een uniek en speels cadeau voor je baby. Je kunt hier een kleine glijbaan aan toevoegen.

Een ander tof babycadeau, is een grappige badcape. Denk bijvoorbeeld aan een badcape in de vorm van een panda of tijger. Als je baby in bad is geweest, kun je hem lekker in de badcape wikkelen. Zo vat je kleintje namelijk geen kou.

Sinterklaascadeau school

Kies voor een nuttig sinterklaascadeau, als je kind naar de basisschool of middelbare school gaat. Geef bijvoorbeeld een mooie agenda, een unieke schooltas of een pennenset cadeau.

Als je kind naar de middelbare school gaat, kun je ook voor een wat uitgebreider en leerzamer sinterklaascadeau kiezen. Laat het kind bijvoorbeeld alvast kennis maken, met de vakken die hij op school krijgt.

Een voorbeeld hiervan is "BUKI Experimenten Scheikunde – 75 Experimenten". Dit spel is geschikt voor kinderen van elf tot twaalf jaar. Het spel bevat echte onderdelen uit de scheikunde, zoals een veiligheidsbril, mengbuisjes, flesjes, spuitjes en pincetten. Je zoon of dochter kan 75 scheikundige experimenten met dit uitdagende spel oefenen.