Geboorte jongen


De komst van een baby is een moment van groot geluk en het is zo leuk om de baby na de geboorte te bezoeken, maar wat moet je geven als cadeau voor een pasgeborene, bijvoorbeeld voor de geboorte van een jongen? Een geschenk meenemen naar de kraamafdeling is immers een manier om het nieuwe lid van het gezin te verwelkomen en voor hem of haar te zorgen. Het is ook mogelijk om je cadeau direct bij de gelukkige ouders te laten bezorgen.


  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Geboorte jongen - Tips voor het geven van een cadeau


1. Armbandje met naam

Een zeer traditioneel geschenk voor pasgeborenen zijn juwelen, en vooral armbanden met de naam van de baby, bijvoorbeeld van een jongen of meisje. Het is ook de traditie dat het armbandje met de naam van de baby wordt gegeven door de peetouders van het kind. Degenen die voor dit soort geschenk kiezen, mogen niet vergeten dat de sieraden specifiek voor baby's moeten zijn, met goed afgeronde hoeken en zuiver materiaal, zoals goud, om allergieën bij kinderen te voorkomen.
 

2. Gepersonaliseerd kussen


Een andere cadeautip voor pasgeborenen is een gepersonaliseerd kussen met de naam van de baby. Dus als je de naam van de baby al kent, kunt je dit cadeau al voorzien van de naam of de initiaal van de baby en het kind een bijzonder kussen geven.
 

3. Fotoalbum


Het fotoalbum is zeker een geschenk waar ouders dol op zullen zijn, en dat deel zal uitmaken van het leven van het kind, zelfs als het volwassen is. In plaats van een eenvoudig en traditioneel album te geven, kies je voor een gepersonaliseerd model versierd met de naam van het kind.

In dit invulboek kunnen ouders elk moment van de ontwikkeling van de baby vastleggen en zo deze magische tijd van de kindertijd vereeuwigen.
 

4. Slaapzak


Een ander idee dat geweldig is als geschenk voor een pasgeborene is om het kind een slaapzak te geven. Voor degenen die dit accessoire niet kennen, het artikel is ideaal om de baby altijd warm en knus te dragen, en ook om te worden gebruikt in het kinderbedje, aangezien het niet wordt aanbevolen om dekens te gebruiken in de eerste maanden van het kind, omdat het kan leiden tot verstikking.

En als het de bedoeling is een extra charme aan het artikel te geven, bestel dan een model op maat, dat kan worden voorzien van de naam van de baby of zelfs van de kleuren of het thema van de decoratie van de kinderkamer.
 

5. Kruidenkussen


Als veel geld uitgeven niet tot jouw plannen behoort om de baby cadeau te doen, zijn er geweldige ideeën om nuttige en goedkope cadeaus te geven. En een van die ideeën is om het kind een kruidenkussen te geven.

Dit geschenk is zeer nuttig en welkom, per slot van rekening is het om kolieken, waarmee de meeste baby's in de eerste 3 levensmaanden te kampen hebben, te kalmeren en te verbeteren. Dit soort kussen bestaat uit natuurlijke zaden die verwarmd moeten worden en de pijn van het kind helpen verlichten en de ouders kalmeren op het moment van wanhoop en pijn waarmee de baby wordt geconfronteerd.
 

Ouders van een jongen, geef ze ook een cadeau


Ouderschap is een tijd van ontdekkingen. Daarom is een hulpmiddel om meer te weten te komen over de nieuwe fase altijd welkom, vooral als je voor de eerste keer moeder of vader wordt. Wat dacht je ervan hem of haar een boek te geven dat over het onderwerp gaat?