• de shopping days zijn begonnen
  • voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Houten spaarpotten

Het sparen van de eerste centjes is extra leuk in onze gepersonaliseerde houten spaarpotten. Leuk ter decoratie op de baby- of kinderkamer en door het schuifplankje aan de onderzijde ook erg leuk als speelgoed. Je hebt keuze uit verschillende modellen en vormen. Wij hebben alvast een paar leuke ontwerpen gemaakt welke je heel eenvoudig in onze ontwerptool kunt personaliseren. Ook kun je een eigen ontwerp maken welke wij vervolgens haarscherp op het spaarpotje bedrukken.
Bezig met laden...

Houten spaarpot met naam bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel en uniek kraamcadeau? Een cadeau waar kersverse ouders echt iets aan hebben en wat leuk is voor nu maar ook voor later? Kies dan voor een van onze leuke houten spaarpotten. Kindjes kunnen hierdoor al op jonge leeftijd spelen met geld en leren sparen. Laat de houten spaarpot met een naam bedrukken. Een gepersonaliseerd spaarpotje is een heel leuk idee om als kraamcadeau te geven. 

De naam en de geboortegegevens van het kindje kun je heel eenvoudig in onze ontwerptool opmaken. Voor een mooi en permanent resultaat bedrukken wij het ontwerp rechtstreeks op het hout en maken we geen gebruik van stickermateriaal. Stickers kunnen namelijk na verloop van tijd loslaten. De spaarpot is aan de onderzijde voorzien van een schuifplankje om het gespaarde geld er makkelijk uit te halen.

Houten speelgoed komt weer helemaal terug. En dat is niet zo gek. Hout heeft namelijk een warme en natuurlijke uitstraling, het kan tegen een stootje dus het gaat jaren mee en het is ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil je verzekerd zijn van een uniek en geslaagd kraamcadeau, kies dan voor een houten spaarpot en laat deze met naam bedrukken. 

In onze ontwerptool kun je de spaarpotjes eenvoudig personaliseren met een eigen naam, tekst of afbeelding. De houten spaarpot is persoonlijk, origineel en betaalbaar. 

Spaarpot met naam

Een cadeau krijgen is leuk, maar vaak is het geven van een cadeau nog leuker. Vooral als het een nuttig cadeau is waar ook nog eens leuk mee gespeeld kan worden. Geef bijvoorbeeld eens een houten spaarpot met foto naam cadeau. Dat staat ook heel leuk in de baby- of kinderkamer. 

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg beginnen met sparen. Ook al gaat tegenwoordig het sparen bijna allemaal digitaal, met een originele spaarpot met naam zal het kind het leuk gaan vinden om geld in het spaarpotje te doen. 

Het is bewezen dat kinderen vanaf een jaar of vijf al een beetje besef van geld beginnen te krijgen. Je zult zien dat het kind vanzelf geld in het spaarpotje gaat doen om te sparen voor bijvoorbeeld een ijsje of speelgoed.

Ook kun je met het kind een doel gaan bepalen om voor te gaan sparen en dan na verloop van tijd samen kijken wat er al gespaard is en hoeveel er nog gespaard moet worden om het doel te bereiken. 

En zeker in zo’n mooie spaarpot met naam is het leuk om te sparen. Zo hoeft niemand thuis zich af te vragen van wie het spaarpotje met geld is. Ook erg handig als er meerdere kinderen in huis zijn. 

Via onze ontwerptool kun je heel eenvoudig het spaarpotje personaliseren. Wij bedrukken jouw ontwerp haarscherp op het houten spaarpotje. Dit kan een naam zijn maar ook een ander ontwerp, bijvoorbeeld een geboortekaartje of een combinatie van beiden. 

Aan de onderzijde van de spaarpot zit een schuifplankje. Hiermee kun je heel makkelijk het geld eruit halen. Hout is milieuvriendelijk en kan wel tegen een stootje. Daarom is een houten spaarpot met naam ideaal om cadeau te geven. Het kindje zal er nog lang veel plezier van hebben. De spaarpot kan ook leuk zijn in combinatie met een ander kraamcadeau.