• de shopping days zijn begonnen
  • voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Back to school producten voor 2024

Ontdek de mooiste back to school producten! Van prachtige merk kinderrugzakken, zoals Kidslabel en ENGEL. maar ook etui's en broodtrommels met naam. 
Bezig met laden...
Trixie rugzak
Trixie rugzak
Trixie rugzak

44,95

40,45

Rugzak aanbieding
Rugzak aanbieding
Rugzak aanbieding

10,95

10,15

Back to school rugzakken

Zonder rugzak is de uitrusting van je kindje natuurlijk niet compleet en bij ons vind je dan ook ongelofelijk veel mogelijkheden. Er zijn eenvoudig kinderrugzakken voor kindjes die dankzij een gestreept patroon in het roze en wit heel rustgevend ogen maar je vindt natuurlijk ook tal van creatieve modellen. Denk maar aan een kinderrugzak met berenoortjes bovenaan, waardoor het geheel meteen een leuke uitstraling krijgt.

Bij de zoektocht naar een goede kinderrugzak als kraam cadeau of voor je eigen kindje is het vooral belangrijk dat je een model zoekt dat bij de leeftijd past. Dankzij onze webwinkel is die zoektocht een stuk gemakkelijker. Ontdek snel welke mogelijkheden er zijn voor kleuters en peuters!

Peuter rugzakken voor de kleinsten

Een peuter rugzakje is nog nét iets anders dan een rugzak voor een ouder kindje. In dit geval is het vooral van belang dat je een rugzakje koopt dat leuke kleurtjes heeft en een beetje een creatief ontwerp. Denk maar aan een peuter rugzak met de oortjes van een beer aan de bovenzijde, of een extra zacht rugzakje met leuke lederen riempjes om alles veilig vast te maken.

Voor peuters zijn er ook creatieve rugzakjes met afbeeldingen van diertjes, kleurrijke riempjes en en extra zakje om meerdere spulletjes in op te bergen. Kortom, bij Kraam Cadeau vind je altijd je gading tijdens de zoektocht naar een leuke rugzak voor je eigen peuter of het kindje van een andere ouder.

Kleuter rugzakken voor back to school 2024!

Voor kleuters is het aanbod aan rugzakken evengoed uitgebreid. Kindjes die al iets ouder zijn, hebben vaak behoefte aan een rugzak die wat meer opbergruimte biedt maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het ontwerp van de rugzak zelf saai moet zijn.

Zo vind je rechthoekige kleuter rugzakken met een patroon van afbeeldingen van diertjes aan de voorzijde. Er zijn ook extra leuke schoudertasjes die met felle kleuren en contrasten zijn afgewerkt en over een extra stevige, lange riem beschikken zodat je kindje hem gemakkelijk meeneemt.

Misschien heeft je kleuter wel liever een rugzak die iets eenvoudiger oogt? Er zijn sobere modellen bijvoorbeeld in turquoise zonder al te veel poespas, donkerblauwe zakjes met een flashy rode riem en nog veel meer. Voor elke leeftijd, voorkeur en zowel voor jongens als meisjes vind je bij ons hoe dan ook wat je zoekt.

Handige én mooie drinkbekers

Ook drinkbekers zijn een belangrijke accessoire voor kindjes die terug naar school gaan, ongeacht de leeftijd. Je wilt dat jouw kindje of dat van een bevriend ouderpaar veilig en comfortabel kan drinken als het dorst heeft en een goede drinkbeker maakt dat mogelijk.

Bij ons vind je eenvoudige, plastic drinkbekers in sobere kleuren als wit en blauw maar er bestaan ook extra creatieve modellen met afbeeldingen van diertjes of andere figuurtjes.

Je vindt drinkbekers voor iets oudere kindjes maar evengoed modellen voor de jongsten, die dankzij stevige, grote oren extra gemakkelijk vast te houden zijn. Meer dan genoeg mogelijkheden dus, ook als je een praktisch en leuk kraamcadeau zoekt!

Drinkbekers met naam laten bedrukken

Wil je de drinkbeker die je koopt éxtra leuk maken? Dan is het mogelijk om deze met een naam te bedrukken van het kindje. Vooral als je een origineel geschenkje zoekt voor het kindje van een ander ouderpaar is dat een leuk idee. Via Kraam Cadeau beschik je over de mogelijkheid om een naam op de drinkbeker te laten zetten, in een lettertype en formaat naar keuze.

Op die manier wordt een eenvoudig cadeautje dat louter praktisch is ook een leuk, persoonlijk hebbedingetje waar het kindje nog véél meer van geniet. Een beter kraamgeschenk kan je onmogelijk vinden!

Een kleurrijke lunchbox met naam

Ten slotte behoren ook lunchboxen voor uiteenlopende leeftijden tot het aanbod van ons. Een lunchbox is een onmisbare accessoire voor het opbergen van boterhammen, een stukje fruit en zelfs een drankje als het kindje naar school gaat en voor zowel kleuters als peuters bestaan er heel wat mogelijkheden.

Denk maar aan kleurrijke lunchboxen met figuurtjes van allerlei beestjes en ook eenvoudige modellen in een frisse kleur, zoals turquoise of beige. Laat je daarbij de lunchbox die je kiest, bedrukken met de naam van het kindje? Dan weten alle vriendjes op school dat het écht zijn of haar lunchbox is. Jouw of een ander kindje kan dan extra trots zijn op dit leuke brooddoosje!

De leukste back to school cadeaus voor 2024 vind je bij ons

Het begin van een nieuw schooljaar is een belangrijke gebeurtenis in het leven van je kindje of dat van een ander, bevriend ouderpaar. Bij ons vind je al het nodige om die eerste dag zoveel leuker en onvergetelijker te maken.