• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Kraamcadeau voor een tweeling

Ben je op zoek naar een mooi kraamcadeau voor een tweeling, bijvoorbeeld voor een jongen, meisje, twee meisjes of twee jongens? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Zo is het mogelijk om gepersonaliseerde kraamcadeaus te bestellen voor een tweeling, in vele verschillende kleuren. Bekijk hieronder de geboortecadeaus.Kraamcadeau voor een tweeling

Ga je binnenkort op kraambezoek bij een tweeling? Dit is een uniek kraambezoek waarbij je niet één, maar twee baby's mag bewonderen. Zoek je nog een geschikt cadeau voor de kleintjes en de kersverse tweeling ouders? Maak dan gebruik van de volgende cadeautips voor wanneer je op kraamvisite gaat bij een gezin met een tweeling.

Kleren, kleren en nog eens kleren

Baby's groeien ontzettend snel en je hebt als ouder eigenlijk nooit te veel kleren. Zeker tijdens de eerste maanden is het fijn om voldoende kleertjes te hebben, want je kunt op een dag meerdere outfits nodig hebben vanwege spuug of lekkende luiers. Dit is al zeker het geval met één baby, maar laat staan met twee!

Wil je de kersverse ouders van de tweeling een hard onder de riem steken? Geef ze dan een groot kledingpakket als kraamcadeau. Denk hierbij ook hoe leuk het is om twee dezelfde setjes kleding te geven, zodat de baby's goed matchen.

Een groot voorraadpakket

Met twee jonge baby's kom je toch minder gauw de deur uit. Het is daarom een goed idee om een groot voorraadpakket als kraamcadeau te geven. Maak een mooi pakket met handige basics die je altijd nodig hebt.

Denk hierbij niet alleen aan lekkernijen, maar ook praktisch aan tandpasta, wasmiddel, luiers en dergelijke. Help de nieuwe ouders een handje onderweg door ze te feliciteren met een mooi groot voorraadpakket.

Koffiebonen of een apparaat

Met een en zeker twee baby's in huis, kun je (tijdelijk) vaarwel zeggen tegen jouw goede nachtrust. De baby's zullen ook 's nachts zorg nodig hebben en dit kan voor heel wat slaapgebrek zorgen bij de ouders. Hoe je dit het beste oplost? Dat doe je natuurlijk met een sterk bakje koffie.

Wil je het gezin verrassen met een uniek kraamcadeau? Dan is een mooi koffieapparaat of een flinke voorraad koffie natuurlijk een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld een jaarvoorraad van hun favoriete koffie cadeau geven of ze een nieuw espresso apparaat cadeau doen.

Cadeaubonnen

Weet je niet goed wat je cadeau moet doen en kunnen de tweeling ouders beter zelf kiezen wat ze nodig hebben? Dan kun je als kraamcadeau een pakket met cadeaubonnen geven. Daarnaast kan het leuk zijn om een geboortekaartje erbij te doen.

Dit is natuurlijk een wens voor iedere nieuwe ouder. Geef ze meerdere cadeaubonnen van zowel kinderkledingwinkels, als praktische winkels en eventueel supermarkten. Zo kunnen ze zelf kiezen wat ze nodig hebben en hoeven ze hier geen geld aan te besteden. Het is een perfect cadeau om te ontvangen bij de geboorte van twee nieuwe baby's.

Fotosessie cadeau

Twee baby's ontvangen is nog altijd een unieke situatie. Het is hard aanpoten, maar het is het ook ontzettend waard. Waar de tijd al voorbij vliegt met een baby, lijkt de tijd wel twee keer zo hard te gaan bij een tweeling. Om deze bijzondere babytijd goed vast te leggen, is een professionele fotosessie natuurlijk perfect.

Doe dit nieuwe gezinnetje dan ook een professionele fotosessie cadeau. Zo kunnen ze deze mooie jonge momenten goed vastleggen en genieten ze van echt goede foto's van hun gezin.

Een gezin waar een tweeling is geboren, is natuurlijk ontzettend bijzonder. Ga jij binnenkort de tweeling ontmoeten op kraamvisite? Zorg dan voor een leuk kraamcadeau voor de tweeling en het hele gezin. Maak gebruik van bovenstaande cadeau opties om altijd een leuk kraamcadeau te hebben. 

Je kunt ook de visite bedanken voor de komst met een mooi kaartje met een geboorte tekst of cadeau ter herinnering van dit mooie moment.