• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
  • Bijna 10 jaar het adres voor persoonlijke cadeaus

Loopauto's met naam of tekst

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau dat ook nog eens goed is voor motorische ontwikkeling en de fantasie van een kind? Dan is een loopauto misschien wel datgene waar je naar op zoek bent. Voor een kind is er niets leuker dan op verschillende manieren de wereld ontdekken. Een loopauto kan hier een mooie aanvulling op zijn. Kinderen kunnen zich zo op een speelse manier voortbewegen. Een ideaal cadeau dus voor de kleine kinderen.


 

Een loopauto voor de motorische ontwikkeling

Een loopauto is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 12 maanden tot +- 36 maanden. Door het gebruik van een loopauto kan een kind aan zijn motorische vaardigheden werken op een speelse manier. Zo moet het kindje eerst op de auto gaan zitten en vervolgens loopbewegingen maken met zijn benen om vooruit te komen. Ook de combinatie met lopen en sturen vraagt weer enige oefening. Goed voor de motorische ontwikkeling dus!

Doordat een loopauto 3 of 4 wielen bevat is de auto stabiel en is de kans op omvallen nihil. Je kunt je kind dus veilig laten rondscheuren op zijn of haar loopauto.

Wanneer ze de techniek van lopen en sturen goed onder de knie hebben is het ook leuk om met ze naar buiten te gaan en zo een rondje te wandelen. Dit is goed voor de fysieke beweging, maar natuurlijk ook voor hun mentale ontwikkeling. Als ze dan groot en behendig genoeg zijn zullen ze van de loopauto makkelijker overstappen naar een ander voertuig.

 

Spel en fantasie

Naast dat er motorische ontwikkeling plaatsvindt door het gebruik van een loopauto, stimuleert dit ook de fantasie van een kind. Wat is er nou leuker dan net als papa of mama met een auto te rijden. Je kind kan er zelf geluidjes bij maken wanneer het van de ene kant van de kamer of tuin naar de andere kant gaat. Als het kind de vaardigheden van de loopauto beheerst zal hij of zij er snel een spel van maken.

De ene dag is hij een racecoureur en de andere dag een ambulance of politie die achter een boef aan moet gaan met sirenes aan. Natuurlijk kun je zelf ook een spel ervan maken door op de stoep een parcours te tekenen waar ze dan overheen moeten of door middel van een rollenspel. De mogelijkheden zijn oneindig en je kindje kan zich in verschillende rollen helemaal uitleven.

 

Verschillende merken en modellen

In de webwinkel zijn verschillende modellen en merken terug te vinden. Hierdoor is er altijd wel een loopauto die past bij de wensen van het kind of het interieur van de woning. Dit omdat we het belangrijk vinden dat een loopauto niet alleen praktisch is, maar daarnaast ook mooi voor het oog. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons natuurlijk voorop. Daarom koop je bij ons een stevige loopauto waar veilig mee rondgereden kan worden en waar veel uren plezier aan beleefd kunnen worden.

Wens je de jongedame of heer een cadeau met veel speelplezier, dan is een speelauto een goede keuze. Je gaat gegarandeerd een lach op hun gezicht toveren. Veel speelplezier gegarandeerd en stiekem, zonder dat ze het doorhebben, leren ze er ook nog eens veel van!

 

Personaliseren van je cadeau

Wil je een speciaal cadeau weggeven, denk dan ook eens aan het personaliseren van je cadeau. Een cadeau geven met de naam en/of geboortedatum bijvoorbeeld. Zo maak je je cadeau uniek en persoonlijk. Onze producten zijn al mooi genoeg van zichzelf om te geven, maar hierdoor kun je net je cadeau afmaken voor je gevoel. Het personaliseren van je cadeau kan gebeuren bij onze eigen drukkerij en borduurstudio.