• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden*
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Loopauto's met naam of tekst

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau dat ook nog eens goed is voor motorische ontwikkeling en de fantasie van een kind? Dan is een loopauto misschien wel datgene waar je naar op zoek bent. Voor een kind is er niets leuker dan op verschillende manieren de wereld ontdekken. Een loopauto kan hier een mooie aanvulling op zijn. Kinderen kunnen zich zo op een speelse manier voortbewegen. Een ideaal cadeau dus voor de kleine kinderen.
Bezig met laden...

Een loopauto voor de motorische ontwikkeling

Een loopauto is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 12 maanden tot ongeveer 36 maanden. Door het gebruik van een loopauto kan een kind aan zijn motorische vaardigheden werken op een speelse manier.

Zo moet het kindje eerst op de auto gaan zitten en vervolgens loopbewegingen maken met zijn benen om vooruit te komen. Ook de combinatie met lopen en sturen vraagt weer enige oefening. Goed voor de motorische ontwikkeling dus!

Doordat een loopauto drie of vier wielen heeft, is de auto stabiel en is de kans op omvallen klein. Je kunt je kind dus veilig laten rondscheuren op zijn of haar loopauto.

Wanneer ze de techniek van lopen en sturen goed onder de knie hebben is het ook leuk om met ze naar buiten te gaan en zo een rondje te wandelen. Dit is goed voor de fysieke beweging, maar natuurlijk ook voor hun mentale ontwikkeling. Als ze dan groot en behendig genoeg zijn zullen ze van de loopauto makkelijker overstappen naar een ander voertuig.

Spel en fantasie

Naast dat er motorische ontwikkeling plaatsvindt door het gebruik van een loopauto, stimuleert dit ook de fantasie van een kind. Wat is er nou leuker dan net als papa of mama met een auto te rijden. Je kind kan er zelf geluidjes bij maken wanneer het van de ene kant van de kamer of tuin naar de andere kant gaat. Als het kind de vaardigheden van de loopauto beheerst zal hij of zij er snel een spel van maken.

De ene dag is hij een racecoureur en de andere dag een ambulance of politie die achter een boef aan moet gaan met sirenes aan. Natuurlijk kun je zelf ook een spel ervan maken door op de stoep een parcours te tekenen waar ze dan overheen moeten of door middel van een rollenspel. De mogelijkheden zijn oneindig en je kindje kan zich in verschillende rollen helemaal uitleven.

Verschillende merken en modellen

In de webwinkel zijn verschillende modellen en merken terug te vinden. Hierdoor is er altijd wel een loopauto die past bij de wensen van het kind of het interieur van de woning. Dit omdat we het belangrijk vinden dat een loopauto niet alleen praktisch is, maar daarnaast ook mooi voor het oog.

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons natuurlijk voorop. Daarom koop je bij ons een stevige loopauto waar veilig mee rondgereden kan worden en waar veel uren plezier aan beleefd kunnen worden.

Wens je de jongedame of heer een cadeau met veel speelplezier, dan is een speelauto een goede keuze. Je gaat gegarandeerd een lach op hun gezicht toveren. Veel speelplezier gegarandeerd en stiekem, zonder dat ze het doorhebben, leren ze er ook nog eens veel van!

Personaliseren van je cadeau

Wil je een speciaal cadeau weggeven, denk dan ook eens aan het personaliseren van je cadeau. Een cadeau geven met de naam en/of geboortedatum bijvoorbeeld. Zo maak je je cadeau uniek en persoonlijk.

Loopauto's voor kinderen: De perfecte manier om te spelen en te leren

Loopauto's zijn al tientallen jaren een favoriet speelgoed voor jonge kinderen. Ze bieden niet alleen urenlang plezier, maar ook talloze voordelen voor de ontwikkeling van het kind. Of het nu gaat om de fysieke, cognitieve of sociale vaardigheden, loopauto's spelen een belangrijke rol bij het stimuleren van verschillende aspecten van de groei van een kind.

Motoriek en spierkracht

Fysieke ontwikkeling is een essentieel onderdeel van de kindertijd, en loopauto's dragen bij aan de verbetering van de motoriek en spierkracht van een kind. Terwijl ze op de loopauto rijden, oefenen kinderen hun been- en buikspieren, balans en coördinatie. Dit helpt hen niet alleen bij het ontwikkelen van een gezonde fysieke structuur, maar ook bij het verbeteren van hun evenwichtsgevoel en lichaamsbewustzijn.

Daarnaast bieden loopauto's kinderen de kans om hun cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Ze leren navigeren en sturen, waardoor ze ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen ontwikkelen. Kinderen leren ook over snelheid, afstand en richting terwijl ze met hun loopauto's spelen. Dit helpt bij de ontwikkeling van hun denkvermogen en stimuleert hun nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht.

Sociale interactie

Loopauto's bevorderen ook de sociale interactie bij kinderen. Ze kunnen samen met vriendjes of familieleden spelen en leren om beurten te nemen, samen te werken en te communiceren. Door te spelen met andere kinderen kunnen ze ook belangrijke sociale vaardigheden ontwikkelen, zoals het delen van speelgoed, het oplossen van conflicten en het ontwikkelen van vriendschappen.

Bovendien bieden loopauto's kinderen de kans om de wereld om hen heen te verkennen. Ze kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen avonturen bedenken terwijl ze in hun loopauto rijden. Of het nu gaat om het verkennen van de woonkamer, de achtertuin of het park, kinderen genieten van de vrijheid en onafhankelijkheid die een loopauto biedt.