• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Speelgoed met naam

Unieke en gepersonaliseerde speelgoedartikelen van de mooiste merken vind je bij Kraam-cadeau! Speelgoed met naam waarmee de kleintjes urenlang speelplezier hebben. Voor de allerkleinsten hebben we een selectie met zachte knuffels die wij voorzien van borduring. Voor de wat oudere kindjes bieden we verschillende (houten) speelgoedartikelen aan zoals dokterssetjes met naam en stapeltorens. Speelgoed met naam bedrukken

Wil je verzekerd zijn van een geslaagd (kraam)cadeau, ga dan voor speelgoed met naam. Maak een keuze uit ons ruime assortiment speelgoed en laat het speelgoed door ons personaliseren door de naam, geboortedatum, gewicht of lengte van het kindje erop te laten zetten. Of ga voor een combinatie daarvan. 

Speelgoed met naam voor een baby

Hoe leuk is het om een uniek (kraam)cadeau te geven voor de baby van de kersverse ouders? En hoe leuk is het om het cadeau heel persoonlijk te maken? Dit kun je doen door op het speelgoed de naam van de baby te laten zetten. Daarom hebben wij in ons assortiment een ruim aanbod van leuk speelgoed voor in de babykamer.

Neem als voorbeeld de Little Dutch regenboog. Een leuk speeltje voor als je kindje ietsjes ouder is. Tot deze tijd staat dit speelgoed leuk in de baby- of kinderkamer. Via onze ontwerptool maak je heel eenvoudig je eigen ontwerp. Wij drukken jouw ontwerp dan rechtstreeks op het hout. 

Educatief speelgoed 1,2,3,4,5 jaar

Het uitzoeken van speelgoed om als cadeau te geven is vaak al heel leuk om te doen. Helemaal als je uiteindelijk speelgoed hebt gevonden dat niet alleen leuk is, maar ook nog eens educatief.

Gelukkig is veel speelgoed voor kleine kinderen educatief. Spelenderwijs leren kinderen ongemerkt heel veel belangrijke dingen en ontwikkelen ze hun (fijne) motoriek. Juist om die reden hebben wij een ruim aanbod aan educatief speelgoed.

Het kind zal dus op een leuke manier dingen gaan leren. Dit heeft alleen maar voordelen voor de kleine, vooral voor later als het wat groter is. Het zal het plezier in het leren van nieuwe dingen gaan ontwikkelen.

En aangezien kinderen op iedere leeftijd weer andere interesses hebben is ons speelgoed juist gemaakt om de ontwikkeling van het kind in alle fasen van het opgroeien te verbeteren. Je kunt dus het speelgoed kiezen wat het beste past bij de leeftijd en het niveau van het kindje. 

Educatief speelgoed met naam

Het geven van educatief speelgoed wordt zeker op prijs gesteld door de kersverse ouders. Maar maak het cadeau nog specialer door er de naam, geboortedatum of foto van de kleine op te laten drukken. Zo zal het niet alleen een leuk en educatief cadeau zijn, maar het kan ook nog eens als blikvanger in de kinderkamer worden gezet. 

We hebben divers educatief speelgoed in ons assortiment. Denk aan de Little Dutch Vormenstoof. Dit is een creatief sorteerspel, waarbij het kind de vormen in de juiste opening moeten stoppen. Dit spel helpt enorm bij de ontwikkeling van vormen en kleuren herkennen en het verfijnt de hand-oogcoördinatie. Dit klassieke speelgoed is leuk en leerzaam tegelijk. 

Ook de Ring stapelaar Little Goose is zo’n klassiek voorbeeld van educatief speelgoed. Het kindje wordt gestimuleerd om de houten ringen van groot naar klein op de stapelaar te leggen. 

Een prima oefening om de oog- handcoördinatie te bevorderen. Ook de Little Dutch Xylofoon blue is een zeer dankbaar speeltje en ook weer heel nuttig. Het kindje kan experimenteren met ritme en combinaties van tonen. Er zit een makkelijk vast te pakken slagstokje bij, goed voor de ontwikkeling van de handmotoriek. En met het telraam in de vorm van een regenboog wordt tellen nog leuker!

Het heen en weer schuiven van de kraaltjes vinden kinderen geweldig. Zo leren ze tijdens het spelen meer over kleuren en ontwikkelen ze hun fijne motoriek. En als ze wat ouder zijn kunnen kinderen het telraam gebruiken om te oefenen met rekenen. Een leuke manier om te leren terwijl ze spelen.

Speelgoed baby

De eerste twee jaren in het leven van een baby zijn heel belangrijk. Ze leren namelijk spelenderwijs ontzettend veel. Spelen helpt de baby bij het ontwikkelen van de (fijne) motoriek en de oog- handcoördinatie.

Vanaf drie maanden grijpt een baby al naar speelgoed. Daarom is het zo belangrijk dat je leuk en educatief speelgoed cadeau geeft. Kijk daarom in ons assortiment voor goed en leerzaam speelgoed voor je baby. Ook heel leuk om te geven als kraamcadeau. 

Speelgoed 1 jaar

Ieder moment veranderen de interesses van je kindje voor het soort speelgoed. Vanaf ongeveer 1 jaar zal het interesse gaan tonen voor écht speelgoed. Daarom is ons assortiment speelgoed ook ingericht op de verschillende leeftijden en fasen van kinderen. Speelgoed voor kinderen van 1 jaar is gericht op de ontwikkeling van de motorische en cognitieve vaardigheden en op de sociale ontwikkeling van het kind. 

Een goed voorbeeld daarvan is de Little Dutch Stapelaar regenboog. De houten regenboog bestaat uit acht bogen in verschillende maten en kleuren die perfect op elkaar passen. Laat jouw kindje oefenen om allerlei verschillende constructies te maken. Naast de regenboog stapelaar hebben we ook de Little Dutch Tuimelstapelaar. Met dit speelgoed ontwikkelen ze optimaal de hand-oog coördinatie.

Spelenderwijs moeten ze proberen om de houten ringen in de juiste volgorde op de stapelaar te plaatsen, die heen en weer tuimelt. Dit vergt geduld en concentratie van de kleine. Voor een heel speciaal geschenk kun je de naam van de kleine erop laten zetten. 

Ontdek de Tijdloze Magie van Houten Speelgoed voor 2-Jarigen

Kinderen van twee jaar oud staan aan het begin van een opwindende reis van ontdekking en groei. Ze zijn nieuwsgierig, vol energie en klaar om de wereld om hen heen te verkennen. Een van de meest betekenisvolle manieren waarop ze dat doen, is door te spelen.

Houten speelgoed heeft zich door de jaren heen bewezen als een populaire en educatieve keuze voor kinderen van deze leeftijd. Laten we eens dieper ingaan op waarom houten speelgoed zo geliefd is bij 2-jarige kinderen en hun ouders.

Veiligheid en Duurzaamheid

Houten speelgoed staat bekend om zijn duurzaamheid en veiligheid. Ouders kunnen gerust zijn, wetende dat houten speelgoed doorgaans geen schadelijke chemicaliën of scherpe randen bevat. Deze stukken zijn ontworpen om lang mee te gaan en kunnen vaak generaties lang worden doorgegeven, wat hen extra aantrekkelijk maakt voor gezinnen.

  • Sensorische Ervaring

Houten speelgoed stimuleert de zintuigen van kinderen op een unieke manier. De gladde textuur van hout nodigt uit tot tasten en verkennen. Het gewicht en de stevigheid van houten stukken bieden een bevredigende tactiele ervaring die bijdraagt aan de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden.

Verbeelding en Creativiteit

Houten speelgoed is vaak eenvoudig van ontwerp, wat kinderen aanmoedigt om hun verbeelding te gebruiken. Ze kunnen zich gemakkelijk voorstellen dat een blokje een auto is, of een houten poppetje een prins of prinses is. Deze open-ended speelgoedstukken bieden ruimte voor creativiteit en helpen kinderen bij het ontwikkelen van verhalen en rollenspellen.

Educatieve Voordelen

Terwijl kinderen spelen met houten speelgoed, leren ze vaak onbewust belangrijke concepten. Blokken kunnen helpen bij het begrijpen van vormen en ruimtelijke relaties. Sorteerspellen met houten blokken kunnen kleuren en tellen introduceren. Puzzels met grote houten stukken bevorderen probleemoplossend denken.

Sociale Interactie

Houten speelgoed moedigt ook sociale interactie aan. Kinderen kunnen samen spelen, blokken stapelen of samen een houten treinrails bouwen. Dit helpt hen om essentiële sociale vaardigheden te ontwikkelen, zoals delen, samenwerken en communiceren.

Tijdloos Ontwerp

Houten speelgoed heeft vaak een tijdloos en esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Ze passen goed in elke kinderkamer en vervelen nooit. Dit maakt houten speelgoed tot een waardevolle investering voor ouders die op zoek zijn naar speelgoed dat langer meegaat dan de peuterjaren.

In samenvatting biedt houten speelgoed voor kinderen van twee jaar enkele unieke voordelen, waaronder veiligheid, duurzaamheid, sensorische stimulatie, verbeeldingskracht, educatie en sociale ontwikkeling. Het is een keuze die zowel ouders als kinderen ten goede komt en hen in staat stelt om samen te leren en te groeien. Het biedt een kans om de magie van de kindertijd te vangen terwijl je kleintje zichzelf ontwikkelt en de wereld ontdekt.