Knuffels en rammelaars

Wij hebben een groot assortiment prachtige knuffels. De meeste kun je van een naam laten voorzien. Ook kun je bij ons terecht voor grappige rammelaars. Allemaal gemaakt van heerlijk zachte stofjes, goed uitwasbaar en heel goed vast te houden door kleine knuistjes! Verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes en in verschillende uitvoeringen. Zoek de leukste uit en bestel hem vandaag nog! Zorgen wij dat je hem daarna snel ontvangt en kunt geven! 

Knuffel met naam

Wij hebben de leukste en zachtste knuffels en rammelaars in ons assortiment opgenomen. Kies je voor een knuffel waar je een naam op kunt laten drukken of voor zo'n heerlijk zacht slingeraapje. Gelukkig zijn ze allemaal geschikt voor kleine babyhandjes en houden ze prettig vast. Dat maakt het ideale knuffeltjes voor kindjes. 

Kies je voor een knuffel met naam? Laat bijvoorbeeld de naam in contrasterende kleur borduren. Dat staat lekker opvallend. Of als je liever wat minder opvalt, gewoon dezelfde kleur als het knuffeltje. Er zijn zoveel combinaties te vinden, er is er altijd wel eentje die jou aanspreekt. 

Geboorteknuffel met naam

Tip? Als het het favoriete knuffelbeest wordt, bestel er dan meteen nog eentje! Stel dat je er eentje kwijtraakt? Of dat het in de was moet! We weten allemaal dat een kindje zonder z'n favoriete knuffel maar heel moeilijk in slaap gaat komen. Dus, voorkom slapeloze nachten en bestel er meteen twee!

Overigens, misschien is het een leuk idee om een knuffel te combineren met een schattig bedrukt rompertje. Dezelfde naam er op en je hebt een leuk kraampakket! Of kies voor zo'n heerlijk, warme badjas. Neem gerust eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment voor de leukste ideeën.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info-kraam-cadeau.nl'.