• de shopping days zijn begonnen
  • voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Onderweg met de kids en naar school

Op zoek naar een mooi cadeau voor een kindje dat naar school gaat of voor bijvoorbeeld voor in de auto voor onderweg of op reis? Maak een keuze uit leuke onderweg en naar school cadeaus, zowel voor jongens als voor meisjes vind je hier rugzakken, koffertjes en nog veel meer.


Onderweg en naar school cadeaus

Het bevorderen van het leren is iets heel belangrijks in de opvoedkundige, emotionele en karaktervorming van kinderen. Behalve aan alfabetisering en schoolontwikkeling moet aandacht worden besteed aan begrippen als verantwoordelijkheid, respect en andere waarden die noodzakelijk zijn voor het samenleven in de maatschappij en het gevoel van individualiteit.

Elke zorg is belangrijk als we het hebben over de opvoeding van onze kinderen. Het is de essentie van de opbouw van de persoonlijkheid van de kleintjes dat zij leren wat hun plicht is.

Een cadeau geven aan een kind dat op het punt staat naar school te gaan, is een waardevolle stimulans voor de ontwikkeling van de kleintjes. Een educatief cadeau kiezen dat tegelijkertijd leuk is, kan een uitdaging zijn.

Maar maak je geen zorgen: er zijn fantastische opties voor kinderen vanaf vier jaar, die zich langer op een activiteit kunnen concentreren. En om je de juiste keuze te laten maken, hebben we in dit artikel een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Kijk hier eens naar!

Educatief speelgoed

Spelen is de meest effectieve manier voor kinderen om te leren. Door te spelen krijgen de kleintjes verschillende fysieke, emotionele en cognitieve vaardigheden. Daarom is het een goed idee om educatief speelgoed als cadeau te geven, vooral als het de bedoeling is het aan een kind in de schoolgaande leeftijd te geven.

Kiezen voor dit soort geschenken is een manier om de kleintjes een plezier te doen en hen te helpen in hun ontwikkeling.

Spelletjes en stapelblokken

Voorwerpen die de coördinatie stimuleren zijn in deze fase zeer welkom, aangezien kinderen al vaster in hun bewegingen zijn en de grootte en de verhoudingen van voorwerpen onderscheiden.

Kies pedagogisch speelgoed en eenvoudigere spelletjes, zoals puzzels, stapelblokken met letters en cijfers, geometrische vormen, geheugenspelletjes en matching spelletjes. De boeken kunnen ook uitgebreidere verhalen gaan bevatten, waarbij de illustraties nog steeds de nadruk krijgen.

In deze fase imiteren kinderen graag de dagelijkse activiteiten van volwassenen. Dus is houten speelgoed dat ook deze handelingen nabootst, zoals keukens en gereedschap, meestal succesvol.

5 tot 7 jaar oud

Vanaf de leeftijd van vijf jaar kan speelgoed de kennis en het leren van het kind nog meer stimuleren. Deze leeftijd vraagt om meer educatief speelgoed, zoals spelletjes met cijfers en complexere woorden.

Stimuleer de belangstelling voor woorden met spelletjes met vragen, uitgebreidere boeken, borden en krijtborden om te schrijven. Ingewikkelder puzzels en recreatie tafels kunnen ook goede alternatieven zijn.

8 tot 12 jaar

Op deze leeftijd zijn kinderen al meer ontwikkeld en tegenwoordig is het gebruikelijk dat zij belangstelling tonen voor elektronische spelletjes, mobiele telefoons en tablets. Buiten dit universum kun je ervoor kiezen geschenken te geven met voorwerpen die het kind uitdagen: gezelschapsspelen, puzzels met veel stukjes, kaartspelen.

Hier kunnen boeken ook behoorlijk ontwikkeld zijn. Als je toch kinderboeken kiest, kun je kiezen voor complexere verhalen, exemplaren met een groter aantal bladzijden en minder illustraties.

Het is de moeite waard op te merken dat, naast het letten op de leeftijd aanbeveling van de fabrikant, het belangrijk is de ontwikkeling van het kind zelf te observeren en rekening te houden met zijn relatie met de voorwerpen voor deze te geven. Elk kind groeit tenslotte op een andere manier en is in andere dingen geïnteresseerd.

Gepersonaliseerde rugzak

Ongeacht de leeftijd, elk kind gaat graag naar school met een mooie en speciale rugzak. In die zin is het geven van een rugzak met naam aan een kind een uitstekende manier om het leren te stimuleren en van het studeren een magisch moment te maken.

Hier vind je verbazingwekkende en volledig aanpasbare modellen die alle kinderen zullen bevallen!

Onderweg - een flinke voorbereiding voordat je onderweg bent

Met een kind onderweg zijn, betekent veel spullen meenemen. Vooral als je kind nog een baby is, heb je soms het gevoel dat het een complete verhuizing is. Als een kind groter wordt en naar school gaat, lijkt het minder te worden, maar nog steeds moet er van alles mee. Elke dag checken of de broodtrommel en de drinkbeker in de tas zitten. Al die dingen moeten eerst gekocht worden.

Wij hebben een breed aanbod voor je in onze website: van luiertassen tot lunchboxen. Eén adres voor alles wat je nodig hebt, zodat je in één keer klaar bent. Lekker handig.

Bij ons kun je bovendien kiezen uit veel verschillende modellen en opdrukken. Dat maakt het winkelen bij ons leuk, zodat je kind straks blij kan zijn omdat het met een mooie drinkbeker of broodtrommel naar school mag.

Broodtrommels voor kinderen

Er moet eten mee naar school of kinderdagverblijf. Er moet dus een broodtrommel komen. Wij hebben ze in veel kleuren en met leuke opdrukken. De broodtrommels voor kinderen zijn gemaakt om eenvoudig open te maken. Je wilt niet dat er elke dag een juf bij moet komen om te helpen. Dat is bij onze broodtrommels geen probleem.

Wil je een speciale broodtrommel voor je kind? Kies dan een broodtrommel met naam. Jij geeft de naam door bij de bestelling en wij zorgen dat de naam op de broodtrommel komt te staan. Makkelijk te herkennen voor je kind. Als je kind de trommel ergens laat slingeren op het schoolplein of de klas, dan weet de juffrouw direct van wie het verloren voorwerp is.

Lunchboxen voor kinderen

Wat voor de broodtrommel geldt, geldt ook voor de lunchbox. Daar kan je kind fruit indoen of andere etenswaren. Onderweg blijft het eten goed beschermd en op school kan je kind het makkelijk open maken. De lunchboxen hebben vakken, waardoor je eten van elkaar kunt scheiden. Zo komen de stukjes appel nooit tussen de boterhammen terecht.

De keuze in lunchboxen is bij ons net zo uitgebreid als de broodtrommels. Natuurlijk kun je de lunchbox ook gebruiken als je samen een dagje uit gaat. Voor je kind is dan meteen duidelijk: dit is mijn eten en de andere broodtrommels zijn voor pa en ma.

Drinkbekers voor kinderen

Bij de lunch hoort natuurlijk ook drinken. We hebben drinkbekers die geschikt zijn voor alle leeftijden. Bekers met drinktuiten voor de baby's en exemplaren met oortjes voor de peuters en kleuters. Je kunt mooie combinaties maken met de broodtrommels.

We hebben bekers en lunchboxen met dezelfde kleuren en opdrukken. Zo weet je kind precies wat van hem is. Om het nog makkelijker te maken, hebben wij al complete lunchsets te koop liggen. Allemaal met dezelfde kleur en opdruk.

Rugtassen en koffertjes

Alle spullen moeten vervoerd worden. Wij zouden een slechte webshop zijn als we geen rugtassen en koffertjes hadden. We hebben de mogelijkheid om de naam van je kind erop te zetten. Geef de naam door bij je bestelling van de rugtas of koffer en wij zorgen ervoor dat je kind op weg kan met zijn eigen persoonlijke tas.

Luiertassen

Luiertassen zijn bij ons volop beschikbaar. Bij een dagje uit of een bezoek aan familie moet je genoeg luiers bij je hebben. In onze tassen kun je een aardige voorraad meenemen. Doe de speen en de luierdoekjes erbij en je kunt op pad. Wil je het persoonlijk maken? Dan kun je ook op de luiertas de naam van je kind erop laten zetten.

Voetenzakken

Kleine baby's verliezen snel hun schoentjes. Koop daarom een voetenzak om hun voeten warm te houden. Ideaal als je op een winterdag gaat winkelen of wandelen. Dan hoef je niet steeds op te letten of het kind de schoenen en sokken weer eens kwijt is geraakt, of dat het kind zijn dekentje van zich af heeft geschopt. Voetenzakken zijn dus net zo belangrijk voor jou als voor jouw kind. Zoek bij ons een paar mooie zakken uit en je kunt met een gerust hart op pad.

Wikkeldekens

Je baby blijft in een wikkeldeken lekker warm. De tere ledematen kunnen snel afkoelen als het weer kouder wordt. Als je een wikkeldeken combineert met een voetenzak, is warmte extra gegarandeerd. Bij ons kun je beide attributen kopen. Op onze website kun je op je gemak een combinatie bij elkaar zoeken die goed bij elkaar past.

Geen verzendkosten bij bestellingen boven de 75 euro

Om kosten te besparen, kun je meerdere dingen tegelijk kopen. Wij hebben veel spullen die nodig zijn voor baby's en kinderen. Dus waarom niet alles in één keer kopen? Dat scheelt bovendien tijd. Je hoeft niet een heleboel winkels langs te gaan om alles te vinden wat je nodig hebt voor je kind. Combineer de aankopen en bespaar op de aankoopkosten. Goed voor je portemonnee.

Snelle verzending

Heb je snel iets nodig? Of ben je iets kwijtgeraakt? Als je vóór 16.30 uur bestelt, worden je aankopen vandaag nog verzonden. Zo heb je de volgende dag alles thuis en kun je de dag daarna al op stap.