• de shopping days zijn begonnen
  • voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Babyshower cadeaus

Het kiezen van een creatief cadeau voor een babyshower kan een moeilijke taak zijn, ofwel omdat de moeder van het kind alles al heeft gekocht voor de baby op komst, ofwel omdat het universum van pasgeborenen niet tot jouw wereld behoort. Daarom hebben wij een aantal mogelijkheden voor creatieve geschenken voor de aanstaande moeder op een rijtje gezet. Ze hebben allemaal een praktische functie in het dagelijkse leven van een baby, bijvoorbeeld bedrukte rompertjes, badjassen en meer. 
Bezig met laden...

Onze top 10 babyshower cadeaus

Wanneer er een kleine op komst is dan kan spreekwoordelijk de Nederlandse vlag uitgehangen worden! Wil je de moeder in spé verrassen met dit speciale moment en haar eens flink in het zonnetje zetten? Dan hebben wij enkele leuke tips op een rij gezet voor mooie babyshower cadeaus.

1. Borstvoedingskussen

Dit is een van die onmisbare artikelen voor de layette die comfort en veiligheid bieden tijdens de borstvoeding. Het is een uitstekende keuze als cadeau bij een babyshower.

Gemaakt van schuim, het past perfect op het hoofdje van de baby. Hij kan zowel in de wieg als bij het verschonen van de baby gebruikt worden.

2. Organizing rugzak

Praktisch is erg belangrijk voor moeders. In de organizing rugzak kunnen luiers, zalfjes, vochtige doekjes en speelgoed bewaard worden, allemaal in dezelfde ruimte!

Zo is het gemakkelijker om al deze voorwerpen van de ene kamer naar de andere van het huis te brengen op het ogenblik dat de hygiëne van de baby wordt uitgevoerd. In de online winkel kraam-cadeau vindt je prachtige modellen en heeft je zelfs de mogelijkheid om de naam van de baby te borduren, een echte luxe.

3. Draagbare luiertafel

Perfect voor uitstapjes met de baby, waar er vaak geen oppervlakken of adequate hygiënische omstandigheden zijn om hem/haar te verschonen. Supercompact, de draagbare luiertafel heeft het design van een portemonnee als hij gesloten is. Het is nog steeds mogelijk een pak tissues aan het product te bevestigen, waardoor het nog gemakkelijker wordt de baby te verschonen.

4. Bad thermometer

Sommige onervaren moeders voelen zich onzeker wanneer zij moeten bepalen of de watertemperatuur voldoende is voor het bad van de pasgeborene. Als de aanstaande moeder voorzichtig genoeg is, kan een badthermometer een goed kraamcadeau zijn.

5. Baby album

De komst van een kind is een bijzonder en onvergetelijk moment, het bewaren van de herinneringen aan deze fase is erg belangrijk voor ouders. Het album is een zeer symbolisch en cool cadeau voor dit moment.

6. Flesvoeding

Hoewel borstvoeding door de moeder sterk wordt aangemoedigd, kan op een bepaald moment een flesvoeding hout nodig zijn, en het moet van goede kwaliteit zijn om de gezondheid van het kind te garanderen.

Het is de moeite waard te wedden op een model dat is ontworpen om de baby het beste welzijn te bieden, zoals een fles met een anatomische tuit, die in de eerste maanden gebruikelijk zijn. Het is dus een creatieve en multifunctionele optie.

7. Bad Kit

Badproducten zijn ook goede alternatieven voor geschenken, aangezien ze dagelijks zullen worden gebruikt. Ze moeten geschikt zijn voor baby's, hypoallergeen en van goede kwaliteit. Een uitstekende optie als cadeau voor mama en baby.

8. Hygiënekit

De mama zal verschillende speciale accessoires voor baby's nodig hebben, waarmee ze met alle genegenheid en zorg hygiëne kan maken. Deze kit heeft veel accessoires die het hygiënische moment van de baby zullen vergemakkelijken.

9. Handdoekpakket

Handdoeken van goede kwaliteit maken het verschil bij het afdrogen van de baby. Het is een zeer gebruikt product en ouders zullen er een bepaalde hoeveelheid van moeten hebben. Daarom is het de moeite waard.

10. Kinderbed kit

Wanneer de babyshower plaatsvindt, staan de ouders aan het begin van het samenstellen van de outfit en de cot kit is iets dat aanzienlijk zal bijdragen in deze fase. Dit cadeau biedt niet alleen comfort en veiligheid, maar geeft de babykamer ook een geweldige uitstraling.