• de shopping days zijn begonnen
  • voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

BamBam

Het merk BamBam staat al twintig jaar lang voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. BamBam is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en tegelijkertijd verrassend betaalbaar. Bekijk op deze pagina de allerleukste gepersonaliseerde BamBam artikelen en sets. BamBam knuffels

BamBam is een merk van Nederlandse bodem met internationale allure en biedt de mooiste cadeaus voor baby’s van 0-2 jaar. Het merk staat al meer dan twintig jaar voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. BamBam is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en betaalbaar. 

Mode en stijl vormen de grondgedachte voor BamBam en in 2020 is BamBam een nieuwe weg ingeslagen. De collectie is gemaakt van organische/natuurlijke en hergebruikte materialen.

De houten producten en de displaykaarten zijn gemaakt van FSC Wood. Wij zijn heel enthousiast over de nieuwe producten van BamBam en verwerken deze producten dan ook heel graag in onze kraampakketten. Basic chic, comfort en prachtig afgewerkt. Die punten staan centraal bij BamBam.

Borstel- en kamsetje - houten bijtring

De absolute musthave die je in veel pakketten van kraam-cadeau terugvindt? Het houten borstel- en kamsetje en de houten bijtring met zachte konijnenoortjes. En extra leuk, deze producten kunnen gepersonaliseerd worden met naam. 

Veelzijdige kraamcadeaus van BamBam

Een leuk en mooi kraamcadeau is natuurlijk iets wat niet mag ontbreken wanneer je de volgende keer op kraamvisite gaat. Maar wat voor cadeau kun je nu het beste kopen? Het is misschien niet direct makkelijk om voor een geschikt cadeau te gaan zoeken omdat je misschien daar niet genoeg inspiratie voor hebt.

Daarvoor ben je bij kraam-cadeau.nl bij de juiste plek aangekomen. Hier heb je een ruime keuze uit verschillende kraamcadeaus die niet alleen leuk zijn om te krijgen, maar ook om weg te geven. Dit, omdat de cadeaus persoonlijk en origineel zijn.

Een van de merken die je hier kunt vinden is het merk BamBam. Dit merk maakt al ruim twintig jaar diverse producten voor kindjes in hun eerste levensjaar. Het merk gaat voor eigentijdse trends, maar zal altijd een klassieke knipoog hebben. Het merk is dus zowel vernieuwend als nieuw.

Het assortiment van het merk bestaat uit verschillende producten die nodig zijn voor de verzorging van het kindje. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor bijtringen en knuffeldoekjes, maar ook andere verzorgingsproducten. Het assortiment is zeer uitgebreid en zijn erg geschikt om cadeau te geven. Neem zeker een kijkje in dit assortiment en maak je keuze zodat ook jij een origineel en handig kraamcadeautje hebt.

Een invulboek met naam

Als een kindje net geboren is, is dat natuurlijk heel speciaal. Maar de jaren die daarop volgen worden ook heel speciaal. Niet alleen voor het kindje, maar ook vooral voor de ouders. Wat is er dan leuker dan een prachtig cadeau waarmee je het eerste levensjaar kunt beschrijven.

Daar is dit prachtige invulboek met naam (eerste jaar) prima geschikt voor. Dit mooie boekje is voorzien van een naam op de voorkant. Hierdoor is ook meteen duidelijk bij wie het boekje hoort. Let er alle bijzondere momenten en mijlpalen in vast.

De kaft wordt geheel persoonlijke gemaakt en bedrukt met de naam erop. Het 124 pagina tellende boekje heeft een gemiddeld formaat van 21x21 centimeter. Daarnaast kan het boekje ook bijna niet beschadigd raken doordat het ook voorzien is van een hardcover inclusief leeslint.

Het eerste levensjaar

Wat erg speciaal is aan het boekje is dat er voldoende ruimte is om het eerste levensjaar van het kind goed te beschrijven. Hierdoor is het altijd een leuke herinnering voor later om het boekje nog eens door te nemen. In het leven van een kind valt er altijd wat te vertellen.

De herinneringen aan vroeger zullen altijd bestaan, alleen is het niet mogelijk om alles in detail te onthouden. Daarom komen dit soort boekjes heel goed van pas.

Door al te beginnen met het beschrijven van het eerste levensjaar, is het ook leuk om de trend voort te zetten en ook de komende jaren te beschrijven. Daarom zijn er ook andere boekjes beschikbaar die bijvoorbeeld het tweede levensjaar beschrijven en zo verder.

Sommige mensen schrijven hun herinneringen op in een schrift, maar voor een kind is het wel heel speciaal om te zien, als ze later groot zijn, dat er een speciaal boekje voor hem of haar is gemaakt.

Wis je dat je dit boekje ook kan combineren met een mooi en persoonlijk kaartje? Zo maak je het cadeau nog net wat persoonlijker en kun je er een prachtige tekst bij doen. Bekijk de mogelijkheden nu en ga ook voor dit prachtige kraamcadeau.