• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Schoencadeautjes

De schoen mag weer gezet worden! In de ochtend kijken de kleintjes vol spanning wat Sinterklaas nu weer voor ze heeft achtergelaten. Een nieuwe knuffel? Een leuk boekje? Of misschien wel gloednieuw houten speelgoed? Het uitzoeken van geschikte schoencadeautjes is soms een uitdaging. Daarom helpen wij je op weg met tips voor iedere leeftijd. Zo wordt dit sinterklaasfeest een groot succes met leuke schoencadeautjes voor alle kinderen.


Schoencadeautjes voor 1 jaar

De eerste keer Sinterklaas vieren blijft natuurlijk speciaal. Geef daarom een net zo speciaal cadeau aan de kleine. Zo is een gepersonaliseerde knuffel een perfect schoencadeautje voor 1 jaar. Kies voor een lieve olifant met de naam op de oren gestikt of juist voor een zachte tutteldoek met naam. Nijntje blijft ook altijd een succes bij deze leeftijdsgroep.

Wil je de kleine iets geven om mee te spelen? Een zachte blokkenset is fijn om mee te tutten, maar ook om mee te bouwen. De leuke afbeeldingen op deze blokkensets maken dit schoencadeautje een perfecte ontdekkingsreis voor de kleine.

Schoencadeautjes voor 2 jaar

Kindjes van 2 jaar oud zijn klaar om de wereld te gaan ontdekken. Ze zijn al druk aan de wandel, dus geef een schoencadeautje dat daar goed bij past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk trekdiertje? Samen met hun olifant of gans gaan ze lekker op pad en beleven ze de leukste avonturen.

Kies voor iets meer snelheid en geef een loopfietsje cadeau. Ook een nieuw paar schoenen past perfect bij deze leeftijd. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe regenlaarsjes, waarmee de kleintjes deze winter in grote plassen stampen.

Schoencadeautjes voor 3 jaar

De basisschool komt bijna in zicht, dus waarom geef je je kindje niet alvast een rugzak? Dat kan een schattige teddytas zijn, maar bij ons kun je ook een rugzak met naam personaliseren. Een boekje is ook een geschikt schoencadeautje voor 3 jaar. Ontdek samen de avonturen van Jip en Janneke of lees het verhaal van de boze Neehoorn.

Is je kleine het liefste altijd in de weer met speelgoed? Dan is een gereedschapskist een goed idee voor dit sinterklaasfeest. Voor je het weet is je kindje de hele middag aan het timmeren en schroeven.

Schoencadeautjes voor 4 jaar

Des te ouder je kinderen worden, des te meer je met ze kunt ontdekken. Zo is 4 jaar de perfecte leeftijd om meer spelletjes te introduceren. Begin simpel, bijvoorbeeld met een hengelspel. Ook memory blijft een leuke klassieker om cadeau te doen, net als ganzenbord. De fantasie van kinderen begint op deze leeftijd ook steeds meer toe te nemen.

Geef daarom een cadeau waarmee ze de leukste verhalen kunnen bedenken, zoals een houten speelkeukentje. Je kindje maakt de lekkerste gerechten voor je klaar en ontdekt spelenderwijs wat er allemaal in de keuken te beleven valt.

Schoencadeautjes voor 5 jaar

Twijfel je wat je een kind van 5 jaar cadeau kunt doen tijdens sinterklaas? Dat is helemaal afhankelijk van de persoonlijkheid van de kleine. Echte muziekliefhebbers maak je misschien wel blij met een houten gitaar.

Zo kunnen ze voor het eerst kennismaken met akkoorden en slagpatronen, of gewoon inbeelden dat ze een grote rockster zijn. Andere kinderen maak je juist blij met een make-uptas met houten make-up. Personaliseer de tas met een naam en de kleine kan iedere dag lekker tutten voor de spiegel.

Schoencadeautjes voor 10 jaar

Het is soms lastig om een leuk schoencadeautje te bedenken voor kinderen van 10 jaar oud. Geef deze kinderen daarom iets speciaals. Zo is een gepersonaliseerde spaarpot een perfect cadeau voor deze leeftijd. Het is tijd om wat centjes te gaan sparen, bijvoorbeeld voor dat ene speelgoed dat je kind al maanden wil.

Is je kleine juist dol op sieraden? Kies dan voor een juwelendoosje. Met muziek en een dansende ballerina is het iedere keer weer een feest om dit doosje open te maken. Zo heeft je kind meteen een plek om alle waardevolle spullen in op te bergen.

Schoencadeautjes voor 11 jaar

Je kleine is nu echt groot geworden. Dat betekent ook dat er grote veranderingen aan zitten te komen, zoals het eerste jaar van de middelbare school. Dit is dus het perfecte moment om een nieuwe rugzak cadeau te doen. Wij hebben verschillende stoere colorblock rugtassen die perfect bij deze leeftijd passen. Dankzij de verschillende kleuren kun je voor een stijl kiezen die echt bij je kind past. Wil je het helemaal een bijzonder cadeau maken? Kies dan voor personalisatie, zoals de naam van je kind op de rugzak. Zo zijn jullie weer een stapje dichter bij de volgende fase.

Kleine schoencadeautjes

Met schoencadeautjes kun je zoveel uitpakken als je zelf wilt. Houd je het het liefste bij kleine schoencadeautjes en bewaar je de grotere cadeaus voor 5 december? Geen probleem, want ook dan hebben wij genoeg ideeën voor leuke schoencadeautjes.

Geef je kleine bijvoorbeeld een herinneringskistje. Dit is leuk op iedere leeftijd. Zo heeft je kind altijd een plek om belangrijke herinneringen te bewaren, van kaartjes tot een nieuw tekenwerkje.

Een ander leuk klein schoencadeautje is een koffer. Ideaal voor bezoekjes aan opa en oma of om speelgoed in te bewaren. Kies uit een van de verschillende leuke prints of laat het koffertje personaliseren met de naam van je kleine.