Houten speelgoed


Houten speelgoed is onwijs populair onder jonge ouders. Daarom is het dan ook het ideale cadeau om te geven wanneer bekenden van je vader en moeder geworden zijn. Maar ook kan het erg leuk en educatief zijn voor je eigen kindje. De keuze van houten speelgoed binnen onze webwinkel is enorm. Kies bijvoorbeeld voor een treintje, tuimelaar, blokken, gitaar of een gereedschapsset. Alle cadeaus kunnen worden voorzien van een naam, maar ook geboortedatum, gewicht en lengte. Geef prachtig speelgoed van hout cadeau.


 


Bezig met laden...

Houten speelgoed met naam

Zo kun je bijvoorbeeld een hartstikke gaaf houten gitaartje of een houten puzzel kopen. Of kies voor de houten gereedschapskist of garage om mee te spelen. Daar wordt elk kindje gelukkig van.
 

Voor baby's en kinderen


Nog niet helemaal overtuigd om te kiezen voor houten speelgoed? Het heeft ongelofelijk veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld plastic speelgoed. In de eerste plaats is het ecologisch. Veel plastic speeltjes zijn niet goed te recyclen en slecht afbreekbaar wanneer het in de natuur terechtkomt. Het houten speelgoed is daarentegen van natuurlijk materiaal gemaakt en belast het milieu veel minder dan plastic. Het gaat daarnaast ongelofelijk lang mee.

Misschien heb jij van vroeger ook nog wel wat houten speelgoed liggen? Hout is immers een heel sterk en stevig materiaal. Ook niet onbelangrijk is de veiligheid. Bij de productie van plastic speelgoed kunnen schadelijke stoffen worden gebruikt. Daarnaast bevatten plastic speeltjes vaak kleine onderdeeltjes die je kind zou kunnen inslikken. Dat is bij houten speelgoed niet het geval.
 

Kraamcadeautjes bestellen


Check ook zeker de mogelijkheden om de cadeaus te personaliseren. Dat maakt je cadeau nog unieker. En het personaliseren gebeurt zeer professioneel in de eigen drukkerij en/of borduurstudio. Ook benieuwd naar het overige aanbod? Op Kraam-cadeau.nl kun je nog heel veel meer mooie presentjes vinden; van rompertjes en badjasjes tot bijzondere herinneringsboxen en cadeauboxen. Er zit voor elke kersverse ouder wel een mooi kraamcadeau tussen. Wacht niet langer en bestel het perfecte kraamcadeau nu!

En ook als jij op zoek bent naar een mooi cadeau voor een wat ouder kindje, ben je bij ons aan het juiste adres. Elk kind zal urenlang speelplezier beleven aan het mooie en leuke houten speelgoed van Kraam-Cadeau.nl!