• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden*
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

De mooiste cadeauboxen voor een geboorte

Bij kraamcadeau vind je prachtige cadeauboxen met een persoonlijk tintje. Pakketten die met zorg en liefde zijn samengesteld voor de pasgeboren kindjes en (toekomstige) papa’s & mama’s. Personaliseer in onze ontwerptool jouw eigen pakket en geef een bijzonder en uniek cadeau. Met liefde door jou uitgezocht, met liefde door ons gemaakt!


Cadeauboxen voor een baby en 6 tips voor een kraamcadeau

De komst van een baby is een van de meest bepalende momenten in de geschiedenis van een gezin. Een nieuwe levenscyclus begint en daarbij worden een vader, moeder, grootouders, ooms, enz. geboren. Een pasgeborene voor het eerst bezoeken is een uniek moment en daarom is het gebruikelijk een geschenk voor de baby en de familie mee te brengen.

Als je je in deze situatie bevindt en twijfelt over wat je moet geven, hebben wij enkele schattige en ook nuttige artikelen voor de pasgeborene en het gezin uitgekozen.

1. Rugzak met naam

Dit cadeau, ook wel rugtas genoemd, zal door de ouders van de pasgeborene zeker de eerste twee levensjaren van de baby vaak worden gebruikt. Dit model tas is speciaal gemaakt om spullen in op te bergen die de baby of het kind nodig heeft en is perfect voor elke gelegenheid wanneer het gezin het huis moet verlaten.

Het leukste aan dit cadeau is de mogelijkheid om het te personaliseren met de naam van de baby en het zo nog specialer te maken. De kindertas is echt een succes, voor verschillende gelegenheden.

2. Kinderlamp

In kinderkamers is het altijd aan te bevelen een armatuur te hebben, met zacht licht, om 's nachts te verlichten en totale duisternis te vermijden. Een LED-armatuur in de vorm van een wolk past bij elk soort decoratie in de kamer van de pasgeborene, omdat ze neutraal is. Bovendien kan het kind er de hele kindertijd last van hebben.

3. Delicate kleding

Tijdens de eerste maanden van een baby moet je een paar keer per dag andere kleren aantrekken. Om deze veranderingen praktischer te maken, zijn rompertjes de beste optie. Rompertjes zijn een geweldig cadeau voor pasgeborenen omdat ze, naast het formaat, een kwaliteit hebben die vele wasbeurten garandeert zonder de kenmerken van de stof te verliezen.

4. Draagbare luiertafel

De luier van een baby buitenshuis verschonen is vaak synoniem met improvisatie. Daarom is een draagbare luiertafel nuttig en praktisch. Dit is zeker een geschenk voor de pasgeborene waar de ouders dankbaar voor zullen zijn en dat ze elke keer zullen gebruiken als ze als gezin op stap gaan.

5. Cadeauboxen

Wat dacht je van innoveren en een cadeaubox aanbieden vol met dingen die de baby de eerste dagen nodig heeft? Je kunt verschillende artikelen in een doos verzamelen en een compleet geschenk aanbieden dat nog vele jaren in de herinnering van de ouders zal blijven.

Naast het zelf samenstellen van dit geschenk, kun je er ook voor kiezen een kant-en-klare cadeaubox te kopen. In onze winkel vind je verbazingwekkende modellen vol artikelen die zeer nuttig zullen zijn voor het dagelijkse leven van mama.

Bovendien kun je dit geschenk personaliseren met de naam van de baby, zodat mama zal weten dat je deze cadeauboxen met alle zorg en liefde hebt gekozen. Bekijk onze opties!

6. Geschenken voor ouders van pasgeboren baby's

De pasgeborene iets nuttigs of schattigs cadeau doen is altijd welkom, maar de eerste maanden van een baby vergen onmetelijk veel inspanning en verlangen van de ouders.

Daarom is het een leuk idee om bij een familiebezoek een cadeautje mee te nemen voor de ouders, die zoveel liefde geven aan deze nieuwe cyclus. Het kan bijvoorbeeld een boek zijn over kinderthema's of zelfs een geurkaars voor ontspannende momenten.

Een nieuw leven dat gevierd moet worden

Baby's zijn synoniem van een begin, van leven dat gevierd moet worden, van genegenheid en verbintenis. De hier vermelde geschenkideeën kunnen zowel voor pasgeboren jongens als voor meisjes worden gebruikt, het belangrijkste is het praktische aspect en de genegenheid die ermee gepaard gaat.