De liefste babyschoentjes & babyslofjes

Maak de outfit van jouw kleintje af met onze lieve babyschoentjes. De stijlvolle schoentjes zitten comfortabel en zijn mooi afgewerkt. Op welke hippe schoentjes gaat jou kindje voor het eerst staan, stappen of leren lopen?


 

Aan wie geef jij deze prachtige babyschoentjes cadeau?


Verras de kersverse ouders met een prachtig en bijzonder kraamcadeau. Baby's eerste kinderschoentjes zijn niet alleen heel erg handig en leuk wanneer het kindje gaan lopen, maar worden door de meeste ouders ook bewaard als herinnering voor later. En hoe leuk is het dat wij de luxe cadeauverpakking voor jou personaliseren met naam!

Kies een van onze lieve schoentjes uit, laat het setje door ons personaliseren en geef een prachtigk kraamcadeau! 
 

Babyschoentjes als kraamcadeau bezorgen


Wil je het kraamcadeau rechtsreeks bij de kersverse ouders laten bezorgen? Dat kan! Wij pakken jouw cadeau met liefde en zorg voor je in en versturen dit met een tekstkaartje naar de ontvanger. Uiteraard voegen wij geen pakbon of factuur toe. 
 

Babyslofjes zijn er in tal van kleuren


In onze webshop vind je de leukste babyschoentjes en babyslofjes, erg leuk om cadeau te doen of voor je eigen kindje.

Wij wensen je heel veel plezier met het geven van een uniek geboortecadeau of kindercadeau.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-3606537 op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar info@kraam-cadeau.nl.