• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden*
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Kinderkoffertje met naam

Een koffertje met een naam is niet alleen een leuk cadeau om te krijgen, maar ook in praktische zin is het een erg leuk geschenk. Kinderen kunnen veel speelgoed hebben, het liefst nemen ze zoveel mogelijk mee als ze gaan logeren of bergen het graag op. Er zijn dan ook diverse soorten koffertjes waar je de naam van het kind op kunt laten bedrukken. Een erg leuk en origineel cadeau, maar ook leuk voor je eigen kindje.


Koffertje met naam - dokterskoffers

Zo kun je gaan voor een roze kinderkoffertje, een groen koffertje, een witte variant of een bruine variant. Los van de kleuren zijn de koffertjes er ook in verschillende soorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koffertje in de vorm van een hert. Ook kun je kiezen voor een dokterskoffertje voor het kind. Kortom, er is genoeg keuze als het gaat om een koffer bedrukken voor een kindje.

Dat kinderen maar al te graag spelletjes spelen, dat is natuurlijk bekend. Ook spellen waarbij kinderen doen alsof ze bijvoorbeeld een dokter zijn vinden ze vaak erg leuk. Er zijn dan ook talloze doktersspeeltjes die vaak onder kleine kinderen populair zijn.

Wat past hier nu beter bij dan een dokterskoffertje met ook nog eens het kind zijn of haar naam erop? Zo kun je een dokterskoffertje kopen met zeker zeven houten doktersinstrumenten. De koffer is wit en er staat een dokterslogo op. Boven het logo staat natuurlijk in het groot de tekst "dokter". Onder het logo staat de naam van het kind.

Kinderkoffertje in hertenvorm

Ook dieren worden vaak erg interessant gevonden door kinderen. Een koffertje dat de vorm van het hoofd van een hert heeft kan dus ook een erg leuke optie zijn. Ook deze koffer bedrukken is natuurlijk mogelijk.

Zo kun je bijvoorbeeld onder in de hoek van de koffer de naam van het kind laten bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een koffertje in hertenvorm in het roze. Vaak vinden meisjes dit erg leuk.

Klassiek koffertje

Los van allerlei vormen en unieke soorten koffers, kun je voor je kind natuurlijk ook gewoon een normale koffer bedrukken. Dit is niet in de vorm van een dier of bijvoorbeeld een dokterskoffer. Bij deze koffers kan er gekozen worden uit verschillende kleuren zoals groen, roze en wit.

Natuurlijk weet je zelf wel welke kleur jouw kind het mooiste vindt. Vervolgens kun je op de koffer zijn of haar naam laten bedrukken. Dit kan groot in het midden in een erg leuk lettertype. Los van de naam staat er vaak nog iets bij. Denk bijvoorbeeld aan een klein hartje of een datum. Ook kan de naam op de koffer er in een mooie vorm staan.

Kinderkoffertje als schelp

Tot slot kun je ook kiezen voor een koffertje in de vorm van een schelp. Ook deze variant in het roze kan erg leuk zijn voor kleine meisjes. Op de kinderkoffer kan in het midden op fraaie wijze de naam van je kind worden bedrukt. Overigens krijg je bij een koffertje in de vorm van een schelp een tweede koffertje erbij.

Het is dus een leuke set van twee. De ene koffer is hierbij wel wat groter dan de ander. Het kind kan de kleine spulletjes in de ene koffer doen en de grotere spullen in de ander.

Een uniek kinderkoffertje van karton en hout

Op zoek naar het perfecte geschenk dat zowel praktisch als persoonlijk is? Zoek niet verder! Ontdek onze prachtige collectie koffertjes met naam op Kraam-Cadeau.nl, waar we de magie van personalisatie tot leven brengen.

Een Wereld vol Verwondering

Stel je voor dat je de deur opent naar de wondere wereld van kraamcadeaus, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. In deze wereld vind je het koffertje met naam, een schatkist vol vreugde, herinneringen en betekenis. Dit is geen gewoon koffertje; het is een avontuur dat wacht om te beginnen.

Een Persoonlijk Tintje

Wat maakt ons koffertje met naam zo bijzonder? Het zit allemaal in de details. Onze koffertjes worden met de hand gemaakt en met liefde en zorg behandeld. Je kunt de naam van de kleine prins of prinses toevoegen, waardoor het een uniek geschenk wordt dat voor altijd gekoesterd zal worden.

Praktisch en Charmant

Het koffertje met naam is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het is ideaal voor het opbergen van de eerste babykleertjes, foto's, speelgoed of andere schatten. Het wordt een tijdloze herinnering aan de vroege dagen van het leven van de baby en kan zelfs dienen als een decoratief element in de kinderkamer.

Een Geschenk voor Elke Gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar het perfecte kraamcadeau, een attent geschenk voor een doop of verjaardag, ons koffertje met naam past bij elke gelegenheid. Het is een geschenk dat liefde en zorg uitstraalt en de ontvanger laat zien hoeveel ze voor je betekenen.

Een Koffertje voor de Toekomst

Als het kleine bundeltje vreugde groeit en ouder wordt, zal het koffertje met naam een reisgenoot zijn. Het zal verhalen en herinneringen bevatten die de tand des tijds doorstaan. Het zal deel uitmaken van een prachtige reis van liefde, groei en avontuur.

Jouw Keuze, Jouw Verhaal

Bij Kraam-Cadeau.nl begrijpen we dat elk geschenk een verhaal vertelt. Met ons koffertje met naam kun je dat verhaal schrijven, een verhaal van liefde, geluk en bijzondere momenten. Het is een geschenk dat uitdrukt wat woorden soms niet kunnen.

Dus waar wacht je nog op? Betreed onze wereld van kraamcadeaus en ontdek het koffertje met naam, een schat die wacht om ontdekt te worden. Geef een geschenk dat de harten van ouders zal verwarmen, een geschenk dat de tijd zal trotseren, een geschenk dat voor altijd zal worden gekoesterd. Kies vandaag nog voor het koffertje met naam op Kraam-Cadeau.nl en maak herinneringen die een leven lang meegaan.