• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden*
  • Met liefde speciaal gemaakt voor jou

Kinderkoffertje met naam

Een koffertje met een naam is niet alleen een leuk cadeau om te krijgen, maar ook in praktische zin is het een erg leuk geschenk. Kinderen kunnen veel speelgoed hebben, het liefst nemen ze zoveel mogelijk mee als ze gaan logeren of bergen het graag op. Er zijn dan ook diverse soorten koffertjes waar je de naam van het kind op kunt laten bedrukken. Een erg leuk en origineel cadeau, maar ook leuk voor je eigen kindje.


 

Koffertje met naam - dokterskoffers

Zo kun je gaan voor een roze kinderkoffertje, een groen koffertje, een witte variant of een bruine variant. Los van de kleuren zijn de koffertjes er ook in verschillende soorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koffertje in de vorm van een hert. Ook kun je kiezen voor een dokterskoffertje voor het kind. Kortom, er is genoeg keuze als het gaat om een koffer bedrukken voor een kindje.

Dat kinderen maar al te graag spelletjes spelen, dat is natuurlijk bekend. Ook spellen waarbij kinderen doen alsof ze bijvoorbeeld een dokter zijn vinden ze vaak erg leuk. Er zijn dan ook talloze doktersspeeltjes die vaak onder kleine kinderen populair zijn.

Wat past hier nu beter bij dan een dokterskoffertje met ook nog eens het kind zijn of haar naam erop? Zo kun je een dokterskoffertje kopen met zeker zeven houten doktersinstrumenten. De koffer is wit en er staat een dokterslogo op. Boven het logo staat natuurlijk in het groot de tekst "dokter". Onder het logo staat de naam van het kind.

Kinderkoffertje in hertenvorm

Ook dieren worden vaak erg interessant gevonden door kinderen. Een koffertje dat de vorm van het hoofd van een hert heeft kan dus ook een erg leuke optie zijn. Ook deze koffer bedrukken is natuurlijk mogelijk.

Zo kun je bijvoorbeeld onder in de hoek van de koffer de naam van het kind laten bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een koffertje in hertenvorm in het roze. Vaak vinden meisjes dit erg leuk.

Klassiek koffertje

Los van allerlei vormen en unieke soorten koffers, kun je voor je kind natuurlijk ook gewoon een normale koffer bedrukken. Dit is niet in de vorm van een dier of bijvoorbeeld een dokterskoffer. Bij deze koffers kan er gekozen worden uit verschillende kleuren zoals groen, roze en wit.

Natuurlijk weet je zelf wel welke kleur jouw kind het mooiste vindt. Vervolgens kun je op de koffer zijn of haar naam laten bedrukken. Dit kan groot in het midden in een erg leuk lettertype. Los van de naam staat er vaak nog iets bij. Denk bijvoorbeeld aan een klein hartje of een datum. Ook kan de naam op de koffer er in een mooie vorm staan.

Kinderkoffertje als schelp

Tot slot kun je ook kiezen voor een koffertje in de vorm van een schelp. Ook deze variant in het roze kan erg leuk zijn voor kleine meisjes. Op de kinderkoffer kan in het midden op fraaie wijze de naam van je kind worden bedrukt. Overigens krijg je bij een koffertje in de vorm van een schelp een tweede koffertje erbij.

Het is dus een leuke set van twee. De ene koffer is hierbij wel wat groter dan de ander. Het kind kan de kleine spulletjes in de ene koffer doen en de grotere spullen in de ander.