• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden*
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Fresk rugzakken

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau dan is het niet altijd makkelijk om een goed cadeau te vinden. Wat zou je nu kunnen geven wat echt leuk is. Wat misschien ook wel praktisch is en waar leuke herinneringen aan kunnen worden verbonden. Daar hebben wij de oplossing in! Bij ons ben je aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende cadeaus. Een merk wat je op het gebied van cadeaus echt niet mag overslaan is het merk Fresk. Dit merk staat jaren bekend als rugzakkenmerk voor kleine kinderen. De rugzakken van dit merk zijn niet alleen heel lief en leuk om te zien, er is ook gedacht aan de praktische eigenschappen waardoor een kind veel plezier zal beleven aan de rugtas.


Leuke en vrolijke Fresk Rugzakken

Fresk is een merk dat niet alleen waarde hecht aan het uiterlijk van de tassen, maar ook aan de kwaliteiten. Omdat kinderen best wel wat onvoorzichtig of af en toe onhandig kunnen zijn met hun spulletjes, zijn de tassen van dit merk ook gemaakt van uitstekende kwaliteit.

Zo is de kans op beschadiging klein en kan er lang worden genoten van de tas. Daarnaast spelen praktische aspecten ook zeker een rol. Want naast dat de tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, is er ook gedacht aan handige vakjes waar de kinderen van alles in kwijt kunnen.

De tassen zijn makkelijk te openen en dicht te maken en daarnaast is er ook altijd plek voor de kleine spulletjes. Bekijk de tassen van het merk Fresk hier bij kraam-cadeau.nl en maak je keuze. Zo heb je ook een leuk kraamcadeau gekocht die niet alleen waardevol is om te hebben, maar ook zeker leuk is om te geven!

De Fresk rugtassen

Als je bij ons in de categorie 'Fresk' komt kijken, valt het je al meteen op dat je de keuze hebt uit verschillende tassen. De tassen van het merk zien er allemaal even schattig uit. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren en zijn ze allemaal in hetzelfde model.

Dit is vooral leuk wanneer je op zoek bent naar meerdere exemplaren voor kinderen die graag hetzelfde tasje cadeau krijgen en die dan toch later onderscheid kunnen maken tussen de diverse kleuren waaruit je kunt kiezen.

Als je wat beter naar de tassen kijkt, zie je dat ze zijn voorzien van stoere gespjes. Wist je dat de tassen zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen? Dit betekent dat de tassen ook een goede bijdrage bieden aan het milieu!

Een unieke eigenschap van de tassen is dat er een plekje is waarop geborduurd kan worden. Deze plek is bedoeld om er de naam van het kindje op te laten borduren. Een origineler en persoonlijker cadeau dan dit kan je niet hebben. Het kind zal er op latere leeftijd ook nog veel plezier van hebben. Maak een keuze uit bijvoorbeeld mooie gele of blauwe tassen.

Met een rugzak zoals deze is het niet alleen schattig om de kinderen rond te zien lopen, maar is het ook handig om de kinderen hiermee rond te laten lopen. Doordat hun naam op de tas geschreven staat, weten kinderen altijd hun eigen tasje terug te vinden. Daarnaast hebben ze allemaal kleine vakjes in de tas waarin ze hun spulletjes in kunnen opbergen.

Deze tassen zijn ook leuk te combineren met een kaartje erbij waarop een persoonlijke tekst kan worden geschreven. Kijk snel rond en maak je keuze!