• de shopping days zijn begonnen
  • voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Verjaardagscadeaus voor baby en kind

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een baby, kind van 1,2,3,4 jaar of een andere leeftijd? Bekijk hier een selectie van de meest persoonlijke cadeaus voor zijn of haar verjaardag.
Bezig met laden...

Verjaardagscadeau voor een baby

Een verjaardag is een gelegenheid waarbij je lekker mag uitpakken. Letterlijk en figuurlijk. De gever pakt uit in die zin dat hij de jarige eens echt iets moois gaat schenken. Iets dat past bij de leeftijd, de persoon en de wensen. De jarige mag het verjaardagscadeau natuurlijk letterlijk uitpakken.

Als gever kijk je dan gespannen naar het gezicht van de gelukkige. Valt het cadeau goed in de smaak? Dat is tenslotte je bedoeling. Wat geef je nu bijvoorbeeld aan een kind dat 3 jaar wordt? Of wat is leuk om voor een baby te kopen? We helpen je graag met een aantal handige en praktische tips.

Wat is nu echt een leuk verjaardagscadeau voor een baby? Je begrijpt dat het kindje zelf er op deze leeftijd nog niet heel veel van begrijpt. Je kunt daarom zeker ook kiezen voor iets dat fijn is voor de ouders.

Bijvoorbeeld bepaalde verzorgingsproducten. Koop je liever iets voor de jarige baby zelf, overweeg dan een mooie knuffel. Die gaat vast en zeker gebruikt worden.

Er zijn allerlei knuffels verkrijgbaar. Sommige zijn vooral leuk voor jongens, andere voor meisjes en weer andere modellen kunnen eigenlijk voor iedereen wel. Vaak gaat het bij knuffels om dieren als konijnen, apen en beren. Deze dieren spreken namelijk tot de verbeelding en hebben een hoog aaibaarheidsgehalte.

Verjaardagscadeau voor een kind

Zoek je naar een verjaardagscadeau voor een kind? Het ligt er natuurlijk aan wat de leeftijd is van de jarige jongen of het jarige meisje. Daar pas je het cadeau op aan. De meeste kinderen houden veel van speelgoed. Zoek iets leuks dat past bij de leeftijd.

Als een kindje iets groter is, dan kun je kiezen voor een boek dat hij of zij zelf al kan lezen. Gaat het om een jonger kindje, dan is een boek ook nog leuk, want dan kan het gewoon voorgelezen worden.

Verjaardagscadeau voor een kind van 1 jaar

Wordt een kind 1 jaar en zoek jij naar een cadeau, bedenk dan dat vooral het inpakpapier nog erg leuk zal zijn. Natuurlijk zoek je naar een passend geschenk. De kans is groot dat er aardig wat speelgoed gegeven wordt tijdens de verjaardag.

Misschien maak je de ouders dus wel blij met een handige opbergbox. Een knuffel is op deze leeftijd ook nog erg leuk. Of wat denk je van een loopauto om de motorische ontwikkeling te stimuleren?

Verjaardagscadeau voor een kind van 2 jaar

Houten speelgoed is heel geschikt als kinderen 2 jaar worden. Ze begrijpen op deze leeftijd nog niet goed dat speeltjes kapot kunnen gaan. Hout is dan lekker robuust en duurzaam. Het kind is nog jong en zal dus met het houten speelgoed heel lang kunnen doen.

Op de leeftijd van 2 jaar is het leuk als je een kindje een houten trein geeft. Dit zijn leuke wagonnetjes die je aan elkaar vast kunt maken. De vormen die erop horen, zijn een leuke en goede oefening voor de motoriek van het kind. Maar zeker ook voor het verder stimuleren van het ruimtelijke inzicht.

Verjaardagscadeau kind 3 jaar

Kinderen van 3 jaar oud hebben enorm veel fantasie. Dit zie je terug in hun spel. Je merkt dat ze op deze leeftijd ook heel erg van verhalen houden. In hun beleving kan alles. Zeker prentenboeken spreken daarom erg aan.

Het is een schot in de roos als je als verjaardagscadeau voor een kind van 3 jaar een prentenboek koopt. Denk aan de leuke boeken van onder andere Eric Carle. Of kies een van de vele prentenboeken waarin beren de hoofdrol spelen. De kans is groot dat het kindje eindeloos voorgelezen wil worden uit dit fantastische verjaardagscadeau.

Verjaardagscadeau voor een kind van 4 jaar

Het is niet moeilijk om een verjaardagscadeau te kiezen voor een kind van 4 jaar oud. Deze jongens en meisjes mogen naar school. Wat hebben ze daar vaak een zin in. En wat voelen ze zich groot. Reken maar dat een kind van 4 jaar dolblij is met een rugtas als cadeau voor de verjaardag, of voor op pad, voor bijvoorbeeld een dagje uit naar een zwembad of pretpark. Er zijn allerlei leuke rugtassen verkrijgbaar. Het is best handig om te kiezen voor een gepersonaliseerde tas. Zo weet de juf tenminste ook welke tas bij welk kindje hoort.

Verjaardagscadeau kind 5 jaar

Ook als een kind 5 jaar wordt, is een rugzak nog een leuk cadeau. De tas van vorig jaar is misschien niet mooi meer of wellicht niet stoer genoeg. Dan is een ander exemplaar een leuk geschenk voor de verjaardag. Of wat denk je van een heus koffertje? Ook kan je er een mooie boodschap bij doen, bijvoorbeeld een verjaardagswens voor een kind op kaartje of tegeltje.

Op deze leeftijd genieten kleuters steeds meer van logeren. Even een nachtje bij opa en oma slapen, hoe leuk is dat. Vooral met een eigen koffertje natuurlijk. Daar kunnen de tandenborstel, de pyjama en de knuffel mooi in.

Verjaardagscadeau van baby voor papa en mama

Wat kun je een baby nu voor papa en mama laten kopen? Misschien is het best fijn als papa en mama eens een paar dagen samen weg kunnen. Het leven met een baby is tenslotte best intensief. Overweeg daarom een prachtige weekendtas. Geef er een leuk briefje en wat mooie spulletjes bij en papa en mama begrijpen de hint vast en zeker al snel. Een verjaardag mama of papa vieren is een geweldig idee met een passend persoonlijk cadeau en een prachtig gedicht erbij.

Een cadeau voor een verjaardag man 50 jaar, vrouw of een andere leeftijd kan je ook bij ons vinden, denk aan bijvoorbeeld een prachtige badjas met naam.