Geboortestoeltje met naam, foto of geboortekaartje


Op zoek naar een leuk cadeau? Ga dan voor een geboortestoeltje! Te voorzien van een naam, een foto, zoals een geboortekaartje maar ook het bedrukken van een bedrijfslogo is mogelijk. Het stoeltje kan op het zitvlak voorzien worden van een eigen ontwerp maar ook de rugleuning. Bekijk hieronder de leukste geboortestoeltjes, gratis drukwerk en binnen 24 uur bezorgd.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Geboortestoeltje met geboortekaartje

Een geboortekaartje op een stoeltje bedrukken? Een uniek cadeau!

39,95

visibility

Geboortestoeltje met naam

Een uniek geboortestoeltje met naam bedrukken | Full color gratis drukwerk

39,95

visibility

Geboortestoeltje met foto

Vereeuwig een foto op een geboortestoeltje! Full color gratis drukwerk

39,95

visibility

Geboortestoeltje met tekst

Een tekst op een geboortestoeltje bedrukken? Waanzinnig als kraamcadeau!

39,95

visibility

Schommelstoel met naam

Een zeer bijzonder cadeau, een schommelstoel met naam (wiegstoel met naam). Full color gratis drukwerk op een bijzonder goede kwaliteit...

67,95

Geboortestoeltje kopen?

Hoeraaa, een baby’tje op komst! 
Ontwerp bij ons je eigen geboortestoeltje! Je had misschien al gemerkt dat wij niet zomaar de standaard site zijn met geboorteproducten. Op Kraam-Cadeau.nl vind je de leukste persoonlijke geboortecadeaus die je kunt geven als presentje of natuurlijk ook gewoon voor je eigen kleintje kunt kopen.

We hebben heel veel cadeautjes op onze site die je zo persoonlijk kunt maken als je zelf wil. (Bijna) al onze producten kunnen bedrukt worden met een originele tekst, zodat je niet zomaar het standaard cadeau hoeft te geven die iedereen al heeft.

Ben je in verwachting en wil je graag een origineel geboortestoeltje hebben of wil je graag een leuk kraamcadeautje voor die ene vriendin die zwanger is? Bestel dan een leuk geboortestoeltje bij ons; creatief, origineel en ook nog praktisch! Zowel voor jongens als voor meisjes is een stoel geweldig om te geven!
 

Geboortestoeltje met naam ontwerpen?


Doordat je het stoeltje zelf kunt ontwerpen wordt het product heel persoonlijk en zal het ook nog jaren later bewaard worden. Juist omdat die opdruk en die kleur van het stoeltje zo zorgvuldig is gekozen laat je zien dat je extra veel moeite en tijd in het cadeau hebt gestoken. Je kunt onze producten opfleuren met de leukste printjes, met de naam van de baby of met de geboortedatum.

Wil je dit eigenlijk allemaal wel? Kan ook gewoon! Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een mooi kleurtje van de geboortestoel en het zitgedeelte kan dan bedrukt worden met de naam van de kleine. 

Vrolijk het op met een kleurtje! 
Je kunt gaan voor een mooi babyblauwe of babyroze kleurtje, maar je kunt ook kiezen voor een andere mooie kleur als je graag eens iets anders wil. Dat is bij ons geen probleem! Als je nog niet zeker bent wat het geslacht van de baby gaat zijn, kun je ervoor kiezen om het geboortestoeltje een neutrale kleur te geven. Er wordt dan vaak aan wit gedacht, maar rood, groen, geel of een mooie pasteltint zijn ook gewoon een optie.

We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel een cadeau koopt waar je zelf volledig achter staat, daarom laten we je helemaal vrij bij het ontwerp van deze leuke geboortestoel. Daarnaast is het ook mogelijk om te gaan voor een leuke print over heel het stoeltje, zoals bijvoorbeeld wolkjes op het stoeltje. 
 

Maak het nóg origineler en persoonlijk! 


Bij de opdruk van een print op het geboortestoeltje kun je zo origineel zijn als je maar zelf wil. Je kunt bijvoorbeeld de naam of de geboortedatum op het zitgedeelte laten drukken, dit maakt het nét nog iets persoonlijker.

Vind je dit te standaard of vind je het zonde als deze opdruk wegvalt als er bijvoorbeeld een teddybeer opgezet wordt? Dan kun je ook kiezen om de tekst op de rugleuning of op een stoelpoot te laten drukken. Maar net zoals bij de kleur al verteld werd, kan het zijn dat het geslacht van het baby'tje nog niet bekend is. Je kunt dan altijd gaan voor een ander leuk tekstje of een leuke afbeelding van een beertje of iets anders. We helpen je hier graag mee! 

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden voor het ontwerpen van ons geboortestoeltje oneindig! We geven je graag een persoonlijk, origineel en creatief cadeau mee en we vinden het ook belangrijk dat een cadeau persoonlijk is en er waarde aan zit voor zowel degene die het geeft als de ontvanger. Daarom helpen we jou om zo creatief mogelijk te zijn bij het ontwerpen.

Veel plezier met het maken en het geven van dit unieke geboortecadeau!