Geboortestoeltje met naam, foto of geboortekaartje!

Geef een prachtig geboortestoeltje cadeau! Te voorzien van een eigen opdruk, bijvoorbeeld een naam maar ook is het mogelijk om dit houten stoeltje te voorzien van een afbeelding, bijvoorbeeld een geboortekaartje.


 


Bezig met laden...
5%
visibility

Geboortestoeltje met naam

Een uniek geboortestoeltje met naam bedrukken | Full color gratis drukwerk

41,45

39,45

5%
visibility

Geboortestoeltje met geboortekaartje

Een geboortekaartje op een stoeltje bedrukken? Een uniek cadeau!

41,45

39,45

5%
visibility

Geboortestoeltje met foto

Vereeuwig een foto op een geboortestoeltje! Full color gratis drukwerk

41,45

39,45

5%
visibility

Geboortestoeltje met tekst

Een tekst op een geboortestoeltje bedrukken? Waanzinnig als kraamcadeau!

41,45

39,45

Uniek geboortestoeltje

Voor een uniek en orgineel cadeau bestel je natuurlijk dit prachtige geboortestoeltje! Te bedrukken met bijvoorbeeld de naam van het kindje, een foto van het mooie geboortekaartje of, voor de zakelijke markt, met een bedrijfslogo. Een combinatie van tekst en foto is natuurlijk ook mogelijk. En, wij drukken gratis in full colour! Laat het zitgedeelte en de rugleuning (voor- en achterkant) bedrukken met een eigen ontwerp! Zeker weten dat dit cadeau een pronkstuk in huis wordt!

Hier op Kraam-Cadeau proberen wij originele geboortecadeaus aan te bieden die je naar eigen wens kunt personaliseren. De geboortestoeltjes die hierboven staan, zijn daarvan een prachtig voorbeeld. Hoe leuk is het om een stoeltje te geven dat helemaal aangepast is aan de smaak en stijl van de ouders van het pasgeboren kindje? Je geeft hierdoor een uniek en origineel cadeau!
 

Houten stoeltje


En een geboortestoeltje is natuurlijk niet alleen een leuk cadeau om weg te geven! Heb je zelf een kindje, dan kun je dit leuke stoeltje natuurlijk ook voor hem/haar bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een stoeltje met naam en in de kleuren van de kinderkamer! Hoe leuk is dat! Het stoeltje is gemaakt van hout en bevat een fraaie afwerking.
 

Geboortestoeltje met naam of foto (geboortekaartje)


Het ontwerpen van het geboortestoeltje doe je zelf met onze simpele  ontwerptool. Je kiest welke kanten je wilt laten bedrukken en voert daarna de tekst in, kunt een foto laten uploaden, eventueel nog een achtergrond of een grappige illustratie kiezen en zo snel en gemakkelijk het stoeltje ontwerpen.

Het mooie is dat je direct ziet hoe het er uit komt te zien! Handig toch? En mocht je toch een beetje hulp nodig hebben van onze ontwerpers, dan kun je ook rustig een ontwerp mailen naar ons.

Het staat allemaal bij het bestelproces beschreven. Voor een kleine bijdrage helpen we je dan om het cadeau helemaal perfect te krijgen! 
 

Neem gerust contact met ons op


Ga aan de gang en bestel vandaag nog dit unieke geboortestoeltje. En mocht je nog vragen hebben, over het stoeltje of over andere producten die wij leveren, neem dan gerust contact op met ons!

Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info@kraam-cadeau.nl'.

Veel plezier met het maken en het geven van een origineel kinderstoeltje!