• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden*
  • Met liefde speciaal gemaakt voor jou

Geboortestoeltje met naam, foto of geboortekaartje

Geef een prachtig geboortestoeltje cadeau! Dit onvergetelijke en speciale kraamcadeau is te voorzien van een eigen opdruk. Hoe leuk is het om een stoeltje cadeau te geven met de naam van het pasgeboren kindje er op?  Ook is het mogelijk om dit houten stoeltje te voorzien van een afbeelding. Kies een kinderstoeltje uit en ontwerp deze naar jouw eigen smaak. 

Geboortestoeltje en kinderstoel met naam of foto

Voor een uniek en orgineel cadeau bestel je natuurlijk dit prachtige geboortestoeltje! Te bedrukken met bijvoorbeeld de naam van het kindje. Een combinatie van tekst en foto is natuurlijk ook mogelijk. En, wij bedrukken in full colour! Laat het zitgedeelte en de rugleuning bedrukken met een eigen ontwerp! Zeker weten dat dit cadeau een pronkstuk in huis wordt!

Kinderstoel als geboortecadeau

Op Kraam-Cadeau bieden wij originele geboortecadeaus aan die je naar eigen wens kunt personaliseren. De geboortestoeltjes zijn daarvan een prachtig voorbeeld.

Hoe leuk is het om een stoeltje te geven dat helemaal aangepast is aan de smaak en stijl van de ouders van het pasgeboren kindje? Je geeft hierdoor een uniek en origineel cadeau!

Houten stoeltje als kinderstoel met naam.

En een geboortestoeltje is natuurlijk niet alleen een leuk cadeau om weg te geven! Heb je zelf een kindje, dan kun je dit leuke stoeltje natuurlijk ook voor hem/haar bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een stoeltje met naam en in de kleuren van de kinderkamer! Hoe leuk is dat! Het stoeltje is gemaakt van hout en bevat een fraaie afwerking.

Geboortestoeltje met tekst of foto

Het ontwerpen van het geboortestoeltje doe je zelf met onze simpele  ontwerptool. Je kiest welke kanten je wilt laten bedrukken en voert daarna de tekst in, kunt een foto laten uploaden, eventueel nog een achtergrond of een grappige illustratie kiezen en zo snel en gemakkelijk het stoeltje ontwerpen.

Het mooie is dat je direct ziet hoe het er uit komt te zien! Handig toch? En mocht je toch een beetje hulp nodig hebben van onze ontwerpers, dan kun je ook het kaartje of idee mailen naar ons.

Het staat allemaal bij het bestelproces beschreven. Voor een kleine bijdrage helpen we je dan om het cadeau helemaal perfect te krijgen! 

Ga aan de gang en bestel vandaag nog dit unieke geboortestoeltje. En mocht je nog vragen hebben, over het stoeltje of over andere producten die wij leveren, neem dan gerust contact op met ons!