Kraamcadeau namens het bedrijf

Is er een werkneemster bevallen? Een collega vader geworden? Of wil je een goede relatie een passend en verzorgd cadeau geven? Bij Kraam-cadeau slaag je gegarandeerd voor een mooi kraamcadeau! Met zorg hebben wij producten geselecteerd en samengevoegd tot luxe kraampakketten. Je hebt hierbij de mogelijkheid om een aantal producten te personaliseren met het bedrijfslogo en de rest te voorzien van de naam van het pasgeboren kindje. Op deze manier voorzie je het pakket van een zakelijk tintje. Bestellen is eenvoudig, kies een pakket en wij zorgen dat het gepersonaliseerde kraamcadeau op het juiste adres terechtkomt en noteren een persoonlijke boodschap op een bijpassend kaartje.   1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Kraamcadeau met logo of naam

Op zoek naar een cadeau voor één van jouw werknemers? Dan is een kraampakket een prima idee! Omdat je per product kunt aangeven wat er voor ontwerp op moet komen, is het mogelijk om bijvoorbeeld een aantal producten met een bedrijfslogo te laten bedrukken en de rest met een leuke wens of de naam van de baby.

Je bepaalt helemaal zelf wat er voor ontwerp op de producten komt, dus kan het kraampakket helemaal naar eigen smaak samengesteld worden. Ons assortiment bestaat uit heel veel soorten pakketten, maar bevat ook losse producten die te bedrukken zijn. Zo is er voor ieder budget een passend kraamcadeau te vinden!
 

Rompertje met logo


Kies bijvoorbeeld voor een rompertje met logo, een badcape met naam of een shirtje met een leuke foto. Misschien nog een zacht knuffeltje erbij en dan alles laten verpakken in zo'n mooi koffertje met opdruk? Je kunt bij ons alle kanten op.

De producten uit de kraampakketten zijn ook los verkrijgbaar. Op die manier kunt u zelf ook iets samenstellen. Er is dus altijd een passend geschenk te vinden!

Ook kan het leuk zijn om de kersverse ouders te verrassen met een mooi cadeau, bijvoorbeeld een heerlijk zachte badjas voor mama of een leuke gadget of boek voor papa.
 

Hulp nodig voor het bestellen van een kraamcadeau namens een bedrijf?


Heb je nog vragen? Over de kraamcadeaus of één van onze andere producten? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info-kraam-cadeau.nl'.