• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Voor ieder moment een persoonlijk cadeau

Verschillende keren per jaar zijn er gelegenheden, waar een mooi cadeau voor je kind niet mag ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen in december of speciale gelegenheden, zoals een geboorte, de eerste moeder- en vaderdag of de eerste dag op basisschool. Zoek je nog inspiratie voor een mooi cadeau voor een baby, een educatief geschenk voor een peuter of een passend geschenk voor één van de vele mijlpalen van je kind? Lees dan hieronder verder.


De geboorte is een belangrijk moment

Wanneer er nieuw leven op de wereld is gekomen, wil je het liefst een uniek cadeau meebrengen voor de ouders en baby, waar zij nog jarenlange herinneringen aan over zullen houden. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubox met een verrassing, welke nadien ook als herinneringsbox gebruikt kan worden voor echo's, foto's en geboortekaartjes.

Deze kan je bovendien personaliseren door de naam en geboortedatum van het kind er op af te laten drukken in de stijl die jou het mooiste lijkt. Ook de inhoud van de box kan je naar eigen smaak samenstellen, met cadeaus die je het leukste vindt om te geven. Denk bijvoorbeeld aan een rompertje met naam, een rammelaar, knuffel of een paar slofjes.

De eerste schooldag

Wanneer een kind vier jaar wordt gaat hij of zij voor het eerst naar school. Meestal is dat spannend en leuk tegelijk, en bij deze mijlpaal past natuurlijk ook een mooi cadeau. Je kan hierbij denken aan benodigdheden voor in de klas, zoals een knutselpakket of doos potloden, een rugtas voor de gymkleding of een voorleesboek.

Ook educatieve spellen zijn waardevolle cadeaus, zoals het 'ik leer letters' spel, waarbij het kind kennismaakt met het alfabet en de eerste woorden en zinnen. Ook bouwspellen zoals lego, duplo en playmobil zullen de fijne motoriek ondersteunen en voor veel speelplezier zorgen.

Vierjarigen houden over het algemeen ook van fantasie en sprookjes en vinden het leuk om zich te verkleden. Een prinsessenjurk voor een meisje en een piratenpak voor een jongen zijn daarom ook een leuk cadeau om aan een kind van deze leeftijd te geven.

Moederdag en Vaderdag

Ouders worden is één van de mooiste momenten in een mensenleven en niet voor niets is er voor alle moeders en vaders een speciale dag om dit te vieren samen met hun kinderen.

Voor Moederdag zijn er talloze leuke cadeaus te bedenken, zoals een verwenpakket voor zwangere toekomstige moeders, waarin zowel cadeaus voor de mama als voor het aanstaande kind te vinden zijn.

Een ander bijzonder cadeau is het bucketlistboek voor ouders, waar alle bijzondere gebeurtenissen in kunnen worden vastgelegd. Denk aan dagjes uit, de eerste vakantie als gezin en de eerste verjaardag.

Voor vaders is er het 'ik word papa boek', een hulpboek waarin aanstaande vaders tips en adviezen kunnen lezen als voorbereiding op het gezinsleven. Moeders en vaders leiden over het algemeen een druk leven en zijn vaak moe.

Wat is er dan een beter cadeau om te geven dan een gepersonaliseerde badjas? Wanneer de kleine op bed ligt nodigt dit cadeau uit voor een ontspannen moment in de badkamer.

Sinterklaas

In november breekt voor alle kinderen weer een spannende tijd aan, want de goedheiligman is weer in het land. Wat zou er dit jaar in de schoen te vinden zijn en welke verrassing staat er te wachten op 5 december?

Voor baby's en hun ouders is het eerste sinterklaasfeest een bijzondere gebeurtenis. De kleine zal verwend worden met knuffels, warme winterkleding en speelgoed waar de wereld mee ontdekt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een zachte blokkenset of een babygym speelkleed.

Peuters zullen het sinterklaasfeest bewuster meemaken en zullen het uitpakken van de cadeaus een hele belevenis vinden. Geschikte cadeaus voor kinderen van 1 tot 3 jaar zijn onder andere een loopfiets, speelgoed voor in bad of in de zandbak, of educatieve spelletjes, zoals memory of een legpuzzel.

Kinderen vanaf vier jaar zullen zowel binnen -als buitenshuis actiever worden. Ze gaan naar school en hebben gym en zwemles. Hier kan je ook de cadeautjes op afstemmen.

Denk bijvoorbeeld aan een balspel voor in de tuin, een zwemtas of waterspeelgoed. Ook een step, kindercamera of gezelschapsspel zijn leuke cadeaus voor kleuters tijdens sinterklaasavond.

Kerst

De gezelligste dagen van het jaar mogen natuurlijk niet voorbijgaan zonder mooi cadeau voor je kind onder de kerstboom. Maak een baby en de ouders blij met een gepersonaliseerde kerstbal voor de eerste kerst, een rompertje met rendier erop of een dekentje waar de kleine lekker warm mee gehouden wordt tijdens de koude winterdagen.

Peuters en kleuters zijn al actiever tijdens de feestdagen en zullen onder de indruk zijn van alle lichtjes en versiersels. Niets is dan leuker om met kerst een knutselpakket cadeau te geven, waar ze dagen mee bezig worden gehouden. Voor je het weet hangt er een eigengemaakte kerstornament bij in de boom.

Wil je kind ook graag helpen met het kerstdiner? Dan is het een leuk idee om een speelkeukentje cadeau te geven. En wanneer er sneeuw ligt zal een slee een prachtig cadeau zijn om onder de boom te vinden.