• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden*
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Thuis voor baby en kind

Van prachtige verzorgingsproducten, kleding tot aan leuke stoeltjes voor in de kinderkamer die iedere ouder graag in huis zou willen hebben. Maak het badritueel extra bijzonder door een badcape met naam te gebruiken. Maar ook gepersonaliseerde hydrofieldoeken en slabbetjes met naam maken de verzorging van jouw kleintje nog leuker! Ontdek de leukste kraamcadeaus.


Thuis en meer verzorgingsproducten voor baby en kind

De verzorging van een baby dient met zorg en aandacht te gebeuren. Het kleine wondertje is namelijk nog kwetsbaar en verdient veel liefde en aandacht. Bij de zoektocht naar het ideale kraamcadeautje kun je daar perfect op inspelen.

Kies voor zachte, warme producten die nuttig zijn voor de verzorging. Daarnaast zullen de kersverse ouders het appreciëren als de producten er leuk uitzien. Een vers gewassen baby, ruikt heerlijk. Gehuld in een warme, zachte badcape of badjas is hij echt om op te vreten!

In de baarmoeder

In de baarmoeder krijgt een baby maar een beperkte hoeveelheid prikkels te verwerken. Het is er donker dus er valt niet veel te zien. Geluiden zijn er wel, maar deze klinken anders, doordat de baby in het vruchtwater zwemt. Aanrakingen zijn er niet. Behalve met de moeder, via met de wand van de baarmoeder.

De geur in de baarmoeder is constant en de baby proeft ook enkel vruchtwater. De periode in de baarmoeder is voor de baby vooral bedoeld om te groeien en zich te ontwikkelen. Maar dan volgt de geboorte …

Na de geboorte

De geboorte is niet enkel voor de moeder een hele ervaring. Ook de baby krijgt het meestal zwaar te verduren. En daarmee stopt het niet. Opeens zijn er heel veel prikkels te verwerken.

Alle zintuigen van de baby worden volop belast. Buiten de baarmoeder zijn er namelijk veel meer geluiden, beelden, geuren, smaken en gevoelens waar de baby mee moet leren omgaan. Dat is niet erg, maar we kunnen wel proberen om deze prikkels zo aangenaam mogelijk te maken.

De verzorging van de baby moet een aangenaam moment zijn. De baby moet zich kunnen ontspannen en vervolgens lekker in slaap vallen. Zachte vriendelijke geluidjes, een rustige omgeving en rustige aanrakingen kunnen zeker helpen. Verzorgingsproducten die fijn aanvoelen zijn onmisbaar.

Deze eerste levensfase is voor de ontwikkeling van een kind van essentieel belang. Het is dus aan ons om deze zo mooi mogelijk te maken.

Een kraamcadeautje

Als jij op zoek bent naar het ideale kraamcadeautje, kies dan voor aangename prikkels. Kies voor warm, zacht en leuk om te zien. Qua kleur kies je het beste voor warme, zachte kleuren. Vooral als je wilt dat de baby zich gaat ontspannen. Fellere kleuren zijn leuk voor tijdens speelmomenten.

Een kraamcadeautje met producten die handig zijn voor de verzorging is altijd nuttig. Als je er de naam van de baby op laat zetten, krijg je een heel persoonlijk cadeau dat vaak gebruikt zal worden.

Hydrofiele doeken

Van hydrofiele doeken heb je er nooit genoeg. Ze worden gebruikt om de baby af te drogen na het badje. Met een handdoek kom je immers niet goed tussen alle kleine plooitjes. Ook worden de doeken gebruikt om onder het hoofdje te leggen, in het bedje of in de box.

Bij een boertje geeft een baby namelijk wel eens wat melk terug. Door een hydrofiele doek onder het hoofdje te leggen hoef je minder beddengoed te wassen. Daarnaast ziet het er ook gewoon leuk uit, de baby heeft immers geen kussen.

Hydrofiele doeken kunnen ook gebruikt worden om de baby in te bakeren. Als de baby moeite heeft om goed te slapen kan inbakeren helpen. Hierbij wordt de baby van de schoudertjes tot en met de voeten in een hydrofiele doek gewikkeld. Het standaard formaat doeken is hiervoor al snel te klein. De extra grote hydrofiele doeken zijn daarom een uitkomst.

Bij kraam-cadeau.nl kun je leuke pakketten hydrofiele doeken bestellen in aangename kleuren en in meerdere formaten. Ook kun je ze laten personaliseren door er bijvoorbeeld de naam van de baby op te laten borduren.

Badcapes

Na een badje is het tijd voor ontspanning voor zowel de ouder als de baby. Om te zorgen dat de baby het lekker warm blijft hebben, kun je hem in een zachte badcape wikkelen. Zo kan de baby nog even comfortabel zijn melk drinken om vervolgens lekker te gaan slapen.

Een badcape hoeft overigens niet enkel gebruikt te worden na een badje. Het kan ook gebruikt worden als omslagdoek. Lekker warm voor op koude momenten.
Door de naam van de baby op de badcape te laten borduren wordt het een uniek product. Je kunt hem zelf aanschaffen voor jouw kleine hummeltje of kopen als cadeautje.

Badjassen

Zodra de baby meer begint te bewegen is een badjas handiger dan een badcape. Deze blijft dan namelijk beter zitten. Na een douche of bad kan de kleine dan nog lekker even mee naar de woonkamer. Heerlijk gehuld in pyjama en badjas. Dat is de ideale tijd voor een knuffel momentje!

Als het kindje iets groter wordt, gaat hij zijn naam herkennen. Een badjas met de naam erop is dan extra leuk. Daarom zijn er bij kraam-cadeau.nl ook badjassen te koop voor iets grotere kindjes. Er is genoeg keuze in soorten en maten.

Tot slot

Hydrofiele doeken, een badcape of een badjas. Het zijn leuke, nuttige cadeautjes. Ze zijn aangenaam in gebruik, voor zowel de baby als de ouders. Daarnaast zijn ze personaliseerbaar door de naam van de baby erop te laten borduren. Met zo’n verzorgingsproduct als cadeau, scoor je altijd goede punten.

Wil je echt groot uitpakken, stel dan een heel verzorgingspakket samen. Via de site kun je deze als cadeaubox laten inpakken.