• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden*
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Kraamcadeau voor papa

Op zoek naar een kraamcadeau voor de (kersverse) papa? Feliciteer hem met een prachtige gepersonaliseerde badjas of een prachtig Ik word papa boek. Ontdek de mooiste geboortecadeaus voor vaders.


Matchende outfits als kraamcadeau voor papa

Bij het zoeken naar een leuk kraamcadeau wordt er standaard gedacht aan het kindje, maar ook vaak aan de moeder. De kersverse vader wordt nog weleens vergeten tijdens deze kraamperiode, maar ook de vader moet goed gefeliciteerd worden.

Wanneer er een kindje is geboren, is het feest voor het hele gezin. Een leuk kraamcadeau voor de vader mag dan ook niet ontbreken. Wil je nieuwe papa feliciteren, of voor een eerste Vaderdag een mooi cadeau geven? Bekijk hier de leukste kraamcadeaus voor de kersverse papa's.

Hoe leuk is het om te matchen met de baby? Niet alleen moeders vinden dit leuk, maar vaders ook. Het is daarom leuk om een matchende outfit voor papa en kind te geven als kraamcadeau. Dit kunnen matchende overhemden zijn, maar natuurlijk kan het ook een matchende zwembroek zijn.

Heeft de papa een excentrieke kledingstijl? Dan is dit natuurlijk perfect om te matchen met de baby. Zo kun je matchende luxe gympen cadeau doen of hippe accessoires voor zowel vader als kind cadeau geven.

Opvoedingsboeken of invulboeken

Heb je zelf een opvoedingsboek in de kast staan dat je veel geholpen heeft bij het opvoeden van jouw kinderen, of lees je online goede reviews van moderne opvoedingsboeken?

Het is een super handig cadeau voor nieuwe vaders. Een opvoedingsboek voor vaders is een perfect kraamcadeau. Er bestaan praktische hulpboeken, maar natuurlijk ook humoristische opvoedingsboeken voor vaders.

Verwenpakket

Vrouwen worden vaak verwend met een mooi pakket vol beauty en verzorgingsproducten na de bevalling. Dit is natuurlijk ideaal voor de kersverse mama, maar dit betekent niet dat een nieuwe papa dit niet kan gebruiken.

Vergeet de vader niet wanneer je op kraamvisite gaat en neem ook een mooi verwenpakket voor hem mee. Hier hoeft de nadruk niet op beauty te liggen, maar kan je de nieuwe papa ook verwennen met biertjes, nootjes en andere lekkernijen als verwenpakket.

Zoek jij nog inspiratie voor een leuk kraamcadeau voor een kersverse vader of collega die vader geworden is? Maak dan gebruik van de bovenstaande ideeën voor een leuk kraamcadeau voor vaders. Zo verras je het hele gezin met een leuk presentje bij de geboorte van een baby. 

Een gepersonaliseerd kraamcadeau voor een kersverse papa is ontzettend leuk om cadeau te geven, dit is echt iets persoonlijks. Zo worden er ook vaak gecombineerde pakketten gegeven, voor mama's maar ook pasgetrouwden. Bijvoorbeeld in combinatie met een huwelijk tekst op een kaartje en een mooi compleet pakket.