Kraamcadeau pakket - De leukste kraampakketten

Ben je op zoek naar een persoonlijk en luxe kraamcadeau? Kies dan één van onze prachtige kraampakketten! Wij hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van de mooiste artikelen en deze samengevoegd in verschillende pakketten. De zachtste tutpopjes, heerlijke warme badcapes en de liefste knuffeltjes. Je hebt keuze uit verschillende pakketten en hoeft ons enkel de naam en opmaakwensen door te geven. Wij zorgen er vervolgs voor dat het cadeau prachtig verpakt wordt zodat je de kersverse ouders kan verrassen met een waanzinnig kraamcadeau

De beste kwaliteit, gratis personaliseren en een snelle levering!  1 / 2  Bezig met laden...
Badset met naam
Badset met naam
Badset met naam

49,95

   1  2  

Kraamcadeau pakket met naam maken?

Een kraampakket is één van de leukste cadeaus om samen te stellen en om te krijgen. Een leuke doos, box of koffer, gevuld met uiteenlopende producten. Denk aan labeldoekjes, badjassen, slabbetjes, knuffeltjes, t-shirtjes en nog veel meer! Zoek je specifiek iets voor een meisje of jongetje? Of liever toch wat neutraler?

Wij hebben kraamboxen in allerlei kleuren, samenstellingen en voor elk budget! En mocht je op zoek zijn naar een cadeautje waar het kindje nog iets langer iets aan heeft, neem dan ook een kijkje bij onze superleuke geboortestoeltjes!

Kraamcadeau voor de zakelijke markt

Op zoek naar een cadeau voor één van uw werknemers? Ook dan is een kraampakket een goed idee! Omdat u per product kunt aangeven wat er voor ontwerp op moet komen, is het mogelijk om bijvoorbeeld een aantal producten met een bedrijfslogo te laten bedrukken en de rest met een leuke geboortewens of de naam van de baby.

U bepaalt helemaal zelf wat er voor ontwerp op de producten komt, dus kan het kraampakket helemaal naar eigen smaak samengesteld worden.

Kraamcadeau met een logo borduren of bedrukken

Kies voor een romper met logo, een babycape met naam of een t-shirt met foto. Een fijn knuffeltje er bij en dat alles leuk verpakt in een mooi koffertje.

Hierboven zijn allerlei soorten pakketten te vinden, verschillend in samenstelling, hoeveelheid producten, kleur en prijs.

Dus er is altijd een passend geschenk te vinden, ook erg leuk om er een mok met tekst bij te doen voor de ouders!
Zelf samenstellen van een pakket
En mocht u op zoek zijn naar losse producten om zelf een kraampakket samen te stellen, ook dan kunt u bij ons terecht! Alle producten zijn ook los verkrijgbaar. 

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 op +31 (0)55-36 02 927.   Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info@kraam-cadeau.nl'.