• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
  • Bijna 10 jaar het adres voor persoonlijke cadeaus

Kraampakketten - met naam

Ben je op zoek naar een persoonlijk en uniek kraamcadeau? Kies dan één van onze samengestelde giftboxen. Wij hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van de mooiste artikelen en deze samengevoegd in verschillende pakketten. Zachte tutpopjes met naam, heerlijke warme badcapes en de liefste knuffeltjes. Je hebt keuze uit verschillende pakketten en hoeft ons enkel de naam en opmaakwensen door te geven. Wij zorgen er vervolgens voor dat het cadeau prachtig verpakt wordt, zodat je de kersverse ouders kan verrassen met een persoonlijk en uniek kraamcadeau.  


Bezig met laden...

Kraamcadeau pakket met naam maken?

Met een kraampakket van kraam-cadeau.nl kun je aankomen. Een feestje om te geven en om te krijgen! Wij hebben een aantal verschillende pakketten samengesteld. Voor ieder budget, voor iedere stijl. Een uniek kraamcadeau gepersonaliseerd met naam verpakt in een mooie giftbox of koffertje. In dit overzicht vind je de mooiste kraamcadeaus voor zowel jongens als meisjes! Ook bieden we verschillende neutrale cadeaus aan. 

Wij hebben kraamboxen in verschillende thema's, kleuren en samenstellingen! Wil je toch liever een los product geven als kraamcadeau in plaats van een van onze mooie boxen? Dan kun je ook kiezen voor gepersonaliseerde geboortestoeltjes!

 

Kraamcadeau voor de zakelijke markt

Ben je op zoek naar een kraamcadeau voor een medewerker of voor een collega? Met een giftbox van kraam-cadeau kun je aankomen! En zit het gewenste pakket er niet tussen? Dan helpen wij jou graag verder om zelf een pakket samen te stellen. Ook is het mogelijk om op voorhand meerdere pakketten met bijvoorbeeld rompertjes met logo te maken en deze op factuur af te leveren. Wij denken graag mee om het perfecte zakelijke kraamcadeau op een eenvoudige wijze voor jullie af te leveren. 

 

Kraamcadeau met een logo borduren of bedrukken

Een romper met logo wordt vaak gekozen als basis voor een kraamcadeau. Het rompertje kan samen met andere mooie babycadeautjes verpakt worden in een mooi koffertje. Ook een babycape met naam en logoborduring wordt veel besteld als zakelijk kraamcadeau. Uiteraard kun je ook kiezen uit een van onze reeds samengestelde pakketen.

 

Zelf samenstellen van een pakket
Al onze producten zijn ook los te bestellen. Je kunt een thema box kiezen en deze vervolgens vullen met cadeautjes naar wens. Wij zorgen ervoor dat alles tot een mooi pakket verpakt wordt. Wil je het kraamcadeau direct naar de ontvanger sturen? Geen probleem! Dit kun je tijdens het bestellen aangeven. Wij pakken de giftbox dan mooi voor je in en verzenden het inclusief gepersonaliseerd kaartje naar de ontvanger.