• de shopping days zijn begonnen
  • voor 15:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Drinkbekers met naam

Drinkbekers voor kinderen: onmisbaar als je onderweg bent of als je kind naar school gaat. Het is erg onhandig om ergens met je kind op bezoek te gaan waar geen geschikte beker aanwezig is voor je kindje. Bekijk hier de mooiste drinkbekers voor kinderen welke voorzien kunnen worden van een naam.
Bezig met laden...

Drinkbekers voor alle leeftijden

Voor alle leeftijden hebben we goede drinkbekers in ons assortiment. Gemak en veiligheid zijn daarbij de twee belangrijkste eisen die we stellen aan de bekers. Het gemak zit vooral in het makkelijk vullen en vastschroeven van de tuit of deksel. De kinderen moeten er ook makkelijk uit kunnen drinken.

Heeft de tuit de juiste gaten? Niet te klein, zodat er genoeg uit komt. Ook niet te groot, waardoor er teveel uit kan komen en je kind in één keer meer binnenkrijgt dan het door kan slikken.

De veiligheid zit in de stevigheid. De drinkbeker mag niet zomaar breken als het op de grond valt, en de tuit of deksel moet niet zomaar los kunnen schieten.

Dit zijn eisen die vanzelfsprekend lijken, maar wij kijken er speciaal naar. We willen producten verkopen waar we zelf vertrouwen in hebben.

Drinkbekers met naam of opdruk

Voor een kind moet een beker niet alleen praktisch zijn, maar ook leuk. Wij hebben ze in veel kleuren of met opdruk. We kunnen drinkbekers met naam leveren, zodat je kind zijn eigen beker herkent en terug kan vinden op school of kinderdagverblijf.

Laat je kind zijn eigen kleur of opdruk uitkiezen. Dat geeft het kind het gevoel: dit is míjn beker. We hebben veel drinkbekers voor school. Bekijk ze samen met je kind en jullie zullen vast een leuk exemplaar vinden.

Drinkbekers baby

Wanneer je baby over moet schakelen van flesvoeding naar gewoon drinken is een stevige drinkbeker noodzaak. De beker moet een goede mondtuit hebben. Een baby kan het nog niet zelf vasthouden, dus oortjes hoeft een drinkbeker voor een kind van 1 jaar nog niet te hebben.

Maar een baby kan wel ineens met de armen zwaaien en de beker uit je handen slaan. De beker moet daarom tegen een stootje kunnen en de tuit mag niet losschieten. De drinkbekers voor baby's die wij te koop hebben zijn daarop berekend.

Drinkbekers voor peuters

Peuters gaan zelf drinken. Ze kunnen een drinkbeker oppakken en vasthouden. Een drinkbeker voor een kind van 2 jaar is daarop aangepast. Het duidelijkste verschil zijn de oortjes. Ze moeten het met hun vingertjes makkelijk kunnen grijpen. Een ander verschil zit in het feit dat een peuter het voorwerp zelf kan herkennen. Dat kan een baby nog niet.

Vanaf een leeftijd van een jaar of 2 speelt de kleur, vorm en opdruk een grotere rol. Met opvallende beertjes of een apart kleurtje weet je kind meteen: "Dit is mijn beker, die andere beker is van mijn vriend (of broertje)".

Bij een drinkbeker van een kind van 3 jaar zijn de uiterlijke kenmerken nog belangrijker. Bij een tweejarige reik je als ouder vaak de beker nog aan. Als je kind 3 is, doe je dat veel minder en dan speelt de herkenbaarheid de hoofdrol.

Drinkbekers op school

Een volgende fase in het leven van je kind breekt aan als hij naar school gaat. Jij als ouder bent dan niet meer in de buurt. Je kind neemt de drinkbeker zelf mee naar school en doet het zelf open. Misschien helpt de juf nog wel, maar in principe moet het kind zelf aan de slag. Zelf de deksel los kunnen krijgen, zelf drinken. Oortjes zijn op deze leeftijd niet meer nodig.

Veel kinderen krijgen pakjes met drinken mee naar school, maar ze hebben nog wel eens moeite met de rietjes. Dat probleem heb je met een drinkbeker niet. Onze drinkbeker voor kinderen van 4 jaar is makkelijk te openen.

Uiteraard blijft de stevigheid van de modellen van groot belang. Er gaat nog altijd iets fout. De beker valt om, of het kind houdt het te scheef waardoor er een scheut uit vliegt. Maar onze drinkbeker voor een kind van 4 jaar gaat niet kapot.

Verschillend materiaal

Veel drinkbekers voor kinderen zijn van kunststof. Dat is de standaard. Dat hoeft echter niet. Wij hebben bijvoorbeeld drinkbekers voor kinderen van rvs. Rvs wil zeggen: roestvrij staal. Sterk materiaal dat niet kapot gaat. Ze zijn niet zwaar en zijn eenvoudig schoon te houden.

Harde kunststof kan op de duur krassen krijgen of andere beschadigingen. Bij rvs is dat niet het geval. Het is nagenoeg onverslijtbaar. De volgende kinderen in je gezin kunnen het blijven gebruiken.

Maak een goede keuze

De leeftijd van je kind maakt veel verschil bij het kopen van een drinkbeker. Bedenk wat je kind op zijn huidige leeftijd nodig heeft. Zoek daarna een drinkbeker uit die het kind leuk zal vinden. Onze voorraad is groot genoeg. Wij zorgen voor een breed aanbod waardoor jouw kind straks een handige een leuke beker mee kan nemen naar school of bij een bezoek aan familie.