Kinderponcho met naam borduren!

Deze kinderponcho's zijn superhandig als je met je kindje op babyzwemmen gaat! Heerlijk om na afloop je kindje mee in te pakken. Ook handig om mee te nemen op vakantie. Het is toch een soort badjas en handdoekje in één! Laat de kinderponcho met naam borduren of kies voor een leuke tekst of logo. Er is ruimte genoeg op de voorkant om een leuk ontwerp te laten borduren. Kies hieronder één van die leuke kleuren en bestel hem vandaag nog. Zorgen wij dat jij hem snel ontvangt!


Weergave:
 


Bezig met laden...
35%
visibility

Kinderponcho met naam

Een badstof kinderponcho met naam of tekst geborduurd!

22,95

14,95

Badponcho met naam of tekst


Een kinderponcho is altijd een fijn cadeautje om te krijgen. Heerlijk om je kindje na zwemles in te wikkelen bijvoorbeeld. En je weet met een poncho zeker dat deze goed om je kindje heen blijft zitten. En hoe leuk is het om de poncho te laten borduren met de naam? Superhandig als je hem meeneemt naar het zwembad. Weet je tenminste zeker dat je hem overal herkent.

Jij bedenkt het ontwerp en wij borduren het in de mooiste kleuren op de poncho. Kies voor een mooi lettertype en een mooie kleur borduurgaren. Bij het invoeren van jouw ontwerp kun je dit allemaal zelf bepalen. Terwijl jij het ontwerp invoert, zie je direct hoe het er uit komt te zien op de poncho. Superhandig toch! Een uniek en origineel cadeau! 

Strand of bad poncho met naam

Overigens, deze leuke ponchos zijn ook verkrijgbaar als onderdeel van onze supergave kraampakketten. Of misschien wil je zelf een pakket samenstellen? Al eens aan zo'n leuk rugzakje gedacht? Superhandig voor mee naar de opvang! Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment voor de leukste ideeën.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info-kraam-cadeau.nl'.