Kraamcadeau zelf samenstellen


Ook als je zelf wilt bepalen wat er in jouw kraamcadeau moet zitten, dan kunnen wij je helpen! Hieronder is een overzicht te vinden van allerlei losse producten en leuke verpakking. Kies voor het kleine koffertje en dan zie je allerlei leuke, kleine cadeautjes. In de grotere koffer en de kraamtas passen ook wat grotere producten. Kies de leukste producten en laat er jouw ontwerp op zetten, zodat je een uniek en origineel kraamcadeau kunt geven.


Uniek en origineel kraamcadeau pakket

Een kraampakket is één van de leukste cadeaus om samen te stellen en om te krijgen. Een leuke koffer of tas, gevuld met uiteenlopende producten. Denk aan labeldoekjes, badjassen, slabbetjes, knuffeltjes, trappelzakken en nog veel meer! Zoek je specifiek iets voor een meisje of jongetje? Of liever toch wat neutraler? In ons assortiment zijn allerlei leuke producten te vinden, geschikt voor alle smaken en voor ieder budget!
 

Kraampakket voor de zakelijke markt

Op zoek naar een cadeau voor één van uw werknemers? Ook dan is een kraampakket een prima idee! Omdat u per product kunt aangeven wat er voor ontwerp op moet komen, is het mogelijk om bijvoorbeeld een aantal producten met een bedrijfslogo te laten bedrukken en de rest met een leuke wens of de naam van de baby. U bepaalt helemaal zelf wat er voor ontwerp op de producten komt, dus kan het kraampakket helemaal naar eigen smaak samengesteld worden.

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info-kraam-cadeau.nl'.