• Gepersonaliseerde kraamcadeaus & meer
  • Verzending binnen 1 a 2 werkdagen
  • Direct afgeleverd bij de ouders

Rugzak met naam


Shop hier de leukste rugzakken met naam. Voortaan is de rugzak van jouw kindje gemakkelijk te herkennen op de kinderopvang of basisschool. Kraam-cadeau heeft een leuke selectie gemaakt van verschillende modellen, kleuren en merken. Ieder rugzakje is te personaliseren mij eigen naam. In onze ontwerptool voeg jij eenvoudig de naam toe en wij borduren jouw ontwerp vervolgens met zorg op de rugzak. Wij maken geen gebruik van sticker bedrukking, de naam wordt permanent op het rugzakje geborduurd. 


 

Rugzak met naam borduren


Kies een unieke rugzak en laat deze borduren met een naam of een tekst. De rugtas kan aan de voorkant voorzien worden van een mooi borduurwerk. Tijdens het personaliseren kan de tas ontworpen worden.

Wij hebben zorgvuldig gekeken naar de collectie tassen die wij aanbieden. Verschillende kleuren, maten en stijlen kun je vinden bij ons in het assortiment. Alle tassen die wij aanbieden hebben ruimte om er een naam op te borduren. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze rugtassen te borduren met naam. Bedrukte rugzakken waarbij er een sticker wordt aangebracht verliezen meestal na enige tijd de opdruk. Wij borduren de naam zorgvuldig zodat (ook na talloze wasbeurten) de naam nog net zo goed leesbaar is als bij aankoop. 
 

Stoere en lieve kinder rugzakken


Je hebt keuze uit stoere, lieve, stijlvolle en hippe kinderrugzakken. Voor ieder kindje is er een geschikte rugzak te vinden op onze webshop. Teddy rugzakkken, kindertassen met bloemetjes of stoere auto rugtassen. Daarnaast kun je een eigen twist geven aan de rugzakjes door ze in onze ontwerptool eenvoudig te personaliseren. Je kunt een lettertype en een kleur garen kiezen. Op deze manier kun je het kindertasje helemaal naar wens opmaken. 

Onze leuke rugzakken met naam worden vooral voor school gebruikt. Ideaal dat ieder kindje zijn eigen rugtas eenvoudig kan terug vinden. Maar ook voor de kleinere kindjes die naar het kinderdagverblijf gaan zijn deze rugzakken perfect. Want hoe vaak raakt er wel niet een tasje verwisseld met een ander kindertasje. Dat is voortaan verleden tijd! 
 

Een waanzinnig kraamcadeau is een rugzak zeker


Ook zijn onze rugtasjes heel geschikt als kraamcadeau! Wanneer het kindje voor het eerst uit logeren gaat kunnen alle logeerspullen gemakkelijk worden meegenomen in de leuke rugtas. Je kunt er voor kiezen om de kinderrugzak samen met een rompertje met naam of een knuffel te laten inpakken tot een mooi kraamcadeau