• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
  • Bijna 10 jaar het adres voor persoonlijke cadeaus

Rugzak met naam & Rugtassen voor kinderen, peuters en kleuters

Shop hier de leukste rugzakken met naam. Voortaan is de rugzak van jouw kindje gemakkelijk te herkennen op de kinderopvang of basisschool. Wij hebben een leuke selectie gemaakt van verschillende modellen, kleuren en merken. Iedere kinderrugzak of baby rugzak is te personaliseren met naam. In onze ontwerptool voeg jij eenvoudig de naam toe en wij borduren jouw ontwerp vervolgens met zorg. Kies uit één van de mooie rugzakken en geef het cadeau.


 


Bezig met laden...

Rugzak kind - rugzakken met naam borduren

Kies een unieke rugzak en laat deze borduren met een naam of een tekst. De rugtas kan aan de voorkant voorzien worden van een mooi borduurwerk. Tijdens het personaliseren kan de tas ontworpen worden.

Wij hebben zorgvuldig gekeken naar de collectie tassen die wij aanbieden. Verschillende kleuren, maten en stijlen kun je vinden bij ons in het assortiment. Alle tassen die wij aanbieden hebben ruimte om er een naam op te borduren. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze rugtassen te borduren met naam. Bedrukte rugzakken waarbij er een sticker wordt aangebracht verliezen meestal na enige tijd de opdruk. Wij borduren de naam zorgvuldig zodat (ook na talloze wasbeurten) de naam nog net zo goed leesbaar is als bij aankoop. 

Een stoere, lieve of een heerlijk zachte Teddy kinderrugzak - voor een peuter of kleuter?

Je hebt keuze uit stoere, lieve, stijlvolle en hippe kinderrugzakken. Voor ieder kindje is er een geschikte rugzak te vinden op onze webshop. Teddy rugzakkken, kindertassen met bloemetjes of stoere auto rugtassen. Daarnaast kun je een eigen twist geven aan de rugzakjes door ze in onze ontwerptool eenvoudig te personaliseren. Je kunt een lettertype en een kleur garen kiezen. Op deze manier kun je het kindertasje helemaal naar wens opmaken. 

Onze leuke rugzakken met naam worden vooral voor school gebruikt. Ideaal dat ieder kindje zijn eigen rugtas eenvoudig kan terug vinden. Maar ook voor de kleinere kindjes die naar het kinderdagverblijf gaan zijn deze rugzakken perfect. Want hoe vaak raakt er wel niet een tasje verwisseld met een ander kindertasje. Dat is voortaan verleden tijd! 

De mooiste kinderrugzakken, ook voor peuters en kleuters

Ook zijn onze rugtasjes heel geschikt als kraamcadeau! Wanneer het kindje voor het eerst uit logeren gaat kunnen alle logeerspullen gemakkelijk worden meegenomen in de leuke rugtas. Je kunt er voor kiezen om de kinderrugzak samen met een rompertje met naam of een knuffel te laten inpakken tot een mooi kraamcadeau. De kinderrugzak is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, denk aan een Teddy rugzak, met klep, met extra binnenvakken, maar ook leuke en stoere rugzakken voor een kind zoals een dino print of een ribble variant. De rugtassen zijn ook erg geschikt voor een crèche, kinderdagverblijf of de basisschool.

De mooiste baby, peuter en kleuterrugzakken

Bij ons vind je de mooiste baby, peuter en kleuter rugzakken welke los besteld kunnen worden maar ook voorzien kunnen worden van een eigen ontwerp, denk aan een naam of zelfs een mooie tekst. De opdruk van een peuter rugzak maar ook de kleuter rugzak, daaruit is een keuze te maken tijdens het personaliseren. Zo kan je op de personaliseerknop klikken om de rugtas zelf te gaan ontwerpen.

De kinderrugzakken worden geborduurd en dit zorgt voor een super mooie en luxe uitstraling. Ook kan het super schattig zijn om voor de allerkleinsten een prachtige teddy rugzak te borduren.

Schooltassen voor jong en oud

Schooltassen zijn een essentieel onderdeel van het leven van elke leerling en dienen als handige drager voor boeken, schrijfgerei en andere schoolbenodigdheden. De keuze van de juiste schooltas is van cruciaal belang, omdat deze van invloed kan zijn op het comfort en het gemak van een kind die deze tas de hele dag met zich meedraagt. Het is belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het kiezen van een schooltas voor elke leeftijdsgroep.

Functie

De functie van een schooltas is natuurlijk het belangrijkst, het moet dus het zwaarste wegen in de keuze wanneer er voor school een tas wordt gekocht. Het is makkelijk om gewoon te zeggen dat een schooltas groot en sterk genoeg moet zijn om de spullen van de scholier te dragen, maar per leeftijdsgroep kunnen de eisen aan een schooltas nogal wisselen.

Kleuterschool, rugzakken voor 4 jaar, 5, 6 of 7 jaar

Jonge kinderen die voor het eerst naar school gaan willen een tas, meer dan dat ze een tas echt nodig hebben. De spulletjes die een kind meeneemt naar de kleuterschool hebben weinig ruimte nodig, daarom is een schooltas voor een kind van deze leeftijd meer een leukigheid dan wat anders.

Vaak is het beter een tas te kiezen die ze mooi of interessant vinden, zoals een tas in de vorm van een knuffel, of een die ze doet denken aan thuis terwijl ze aan hun schoolcarrière beginnen. De juiste tas kan een enorme emotionele steun zijn voor het kind dat zenuwachtig aan hun eerste schooljaar begint.

Basisschool

Voor jonge kinderen die naar de basisschool gaan, is een schooltas wel echt een noodzakelijkheid. Hoewel ze nog niet zoveel spullen mee hoeven te nemen als oudere studenten, wordt er al veel meer van hun verwacht. Een lichte en compacte schooltas is ideaal voor deze leeftijdsgroep.

Deze tassen moeten gewatteerde schouderbanden en een borstriem hebben om het gewicht gelijkmatig te verdelen en de rug van het kind minder te belasten. Het is ook essentieel om een tas te kiezen met reflecterende elementen of felle kleuren voor extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens de wintermaanden wanneer kinderen vaak alleen in het donker naar school fietsen.

Middelbare school

Naarmate kinderen ouder worden en op de middelbare school terechtkomen, veranderen hun eisen aan een schooltas. Er wordt academisch meer verwacht van middelbare school studenten en ze zullen vanaf het begin van de middelbare school meteen een hoop meer boeken met zich meenemen. Daarom hebben middelbare scholieren grotere tassen nodig dan scholieren op de basisschool; niet alleen hebben zij meer boeken op mee te nemen, ze hebben ook van andere benodigdheden meer nodig.

Zo zijn de dagen vaak langer en hebben moeten ze meer eten meenemen. En hebben veel lessen nu apparatuur nodig - zoals rekenmachines - die ze mee moeten nemen. Ook zullen ze meer opdrachten van en naar school mee moeten hebben. Daarom is het essentieel voor middelbare school studenten om een tas te kiezen met een stevig frame en sterke riemen, om dat extra gewicht te dragen. Zoek ook naar tassen met meerdere vakken om de studenten te helpen georganiseerd te blijven en hun spullen per les bij elkaar te houden.

Oudere tieners

In de laatste jaren op de middelbare school hebben scholieren nog grotere eisen op het gebied van schooltassen, want er worden ook meer eisen aan hen gesteld. Naast meer boeken en benodigdheden, moeten ze waarschijnlijk ook een laptop, tablet of andere elektronica meenemen. Hiervoor hebben ze niet alleen een stevigere tas nodig, maar ook een met een gewatteerd laptopvak. 

Dat is essentieel om de laptop of andere kwetsbare elektronica te beschermen. Het is ook cruciaal om op het comfort van een tas te letten, want de scholieren hebben vaak lange schooldagen voor de boeg tijdens de laatste jaren op de middelbare school. Daarom is het belangrijk om een tas te kiezen met een stevig en comfortabel draagsysteem om het gewicht van alle spullen die de leerling meedraagt dag in dag uit te ondersteunen.

Ongeacht voor welke leeftijdsgroep je op zoek bent naar een schooltas, is het essentieel om een tas te kiezen van duurzame materialen. Een tas die bestand is tegen de slijtage van dagelijks gebruik, voor een langere periode. Ook is het verstandig om naar tassen die van waterbestendige materialen gemaakt zijn te zoeken, want die kunnen de inhoud van de tas beschermen tegen regen.

Stijl

Een andere overweging bij het kiezen van een schooltas voor jouw kind is de stijl van de tas. Maar dit is een keuze die je voornamelijk aan je kind over wilt laten; veel studenten willen hun persoonlijkheid, interesses en stijl uitdrukken met hun schooltas. Soms gaat het om een unieke tas, maar het kan ook een gewone tas zijn die ze vervolgens versieren met pins, strijkplaatjes en sleutelhangers. Dan is het slechts een kwestie van het juiste model kiezen.

Er zijn tal van opties beschikbaar om aan verschillende smaken te voldoen. Van traditionele rugzakken tot trendy schoudertassen en boodschappentassen, er is een schooltas voor elke leerling.

Het kiezen van de juiste schooltas is cruciaal voor het comfort en gemak van leerlingen van alle leeftijden. Zoek naar tassen die licht en compact zijn voor jonge kinderen, stevig en overzichtelijk voor middelbare scholieren, en duurzaam en gewatteerd voor oudere scholieren die laptops en elektronica bij zich hebben. Vergeet niet de stijl en persoonlijke voorkeur in overweging te nemen bij het kiezen van een schooltas, want het is een essentiële accessoire die leerlingen elke dag zullen gebruiken.

Geschikte rugzakken voor 4-, 8- en 10-jarige kinderen

De meeste kinderen gaan naar de basisschool toe zodra ze 4 jaar oud zijn. Om alle benodigde spullen mee te kunnen nemen, is het fijn om een passende kinderrugzak te hebben. Tijdens de eerste jaren op de basisschool, zullen kinderen nog niet veel mee hoeven te nemen.

Een tas met een inhoud van 6 liter voldoet, aangezien hier een broodtrommel en drinkbeker inpast. Je kan er ook voor kiezen om alvast een tas met een grotere inhoud te kopen, zodat het langer meegaat. Vanaf groep 3 is het namelijk handig als de kinderrugzak groter is, zodat kinderen dan ook gymkleren mee naar school kunnen nemen.

Extra spullen naast de broodtrommel en drinkbeker

In vergelijking met kinderen die voor het eerst naar de basisschool gaan, nemen kinderen van 8 jaar oud aardig wat spullen mee. Naast eten, drinken en gymspullen, zal jouw kind ook huiswerk mee naar school en vervolgens weer mee naar huis moeten nemen. Dit kan bestaan uit werkboeken, schriftjes en een etui met pennen en potloden. Om ervoor te zorgen dat dit allemaal in de rugzak past, doe je er goed aan om een rugzak van minimaal 15 liter te kopen.

Dezelfde inhoud als rugzakken voor 8-jarigen

Net als voor 8-jarigen dient de rugzak van kinderen van 10 jaar oud 15 liter te zijn. Daarnaast kan je het beste een rugzak kopen die schouderbandjes heeft die je kan verstellen. Zo weet je zeker dat de tas gedurende de hele bovenbouw periode op de basisschool gebruikt kan worden.