• de shopping days zijn begonnen
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden*
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Happy Horse knuffel & cadeaus

Happy Horse verovert al jaren talloze kinderharten en droogt  daarnaast vele kindertranen. De liefde voor Happy Horse knuffels is eindeloos! Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor. De meeste knuffeltjes kunnen voorzien worden van een naam. Zo maak je het cadeau nog persoonlijker! 

Bezig met laden...

Happy Horse knuffel met naam als cadeau

Sommige knuffels kunnen voorzien worden van een naam. Natuurlijk erg leuk als kraamcadeau. Van knuffeldoekjes, aapjes tot aan de bekende "Richies" (konijnen). Talloze soorten Happy Horse artikelen zijn bij ons verkrijgbaar voor een leuke prijs. 

Happy Horse verovert al jaren talloze kinderharten en droogt kindertranen. De liefde voor Happy Horse knuffels is eindeloos. Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels.

Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor.

Knuffels

Happy Horse, is dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

De mooiste en meest originele cadeaus van Happy Horse 

Ben je ook op zoek naar een mooi kraamcadeau? Dan ben je hier bij Kraam-cadeau.nl aan het juiste adres. Hier kan je terecht voor mooie cadeaus tegen een lage prijs en behorende bij de meest uiteenlopende merken.

Een van de merken die zeker niet mag ontbreken is het merk Happy Horse. Dit merkt heeft al sinds het jaar 1963 ervaring met het maken van de meest uiteenlopende cadeaus voor de allerkleinsten.

Het merk verovert al sinds de begin jaren zestig kinderharten en daarnaast worden er ook al jaren kindertranen gedroogd met de leuke speeltjes van het merk.

Als je ook nog op zoek bent naar een origineel en mooi cadeau voor de allerkleinsten, neem dan zeker een kijkje in het uitgebreide aanbod van het merk Happy Horse.

Jarenlang ervaring van Happy Horse

Als je terug wilt gaan naar de geschiedenis van het merk Happy Horse, dan gaan we helemaal terug naar het jaar 1963. In dit jaar richtte David Schnitzler samen met zijn oudere broer het bedrijf Schnitzler Brother Agencies op. In het jaar 2005 werd de naam van het bedrijf verandert naar Happy Horse.

Daarnaast, in het jaar 2008 is het management van het bedrijf overgenomen door Desiree van Doremalen. Er kwam een nieuw designteam en heel veel sprankelende ideeën voor de producten die door het merk werden gemaakt. En met de veranderingen was het merk er helemaal klaar voor om Europa en ook de rest van de wereld te veroveren.

De wereld over

En zo gaan de producten van het merk nu de wereld over. Het merk is de ontwerper van zachte en lieve knuffeldieren. Wat opvallend is aan de knuffels van het merk is dat ze mooi gekleurd zijn en dat de knuffels ook een stuk groter zijn dan hun soortgenoten.

Met een gevoel van humor zijn de knuffels nu erg leuk om naar te kijken en zullen ze de kleine kindjes ook aan het lachen maken. Het designteam van het merk zorgt ook steeds voor nieuwe en verrassende ideeën waar geen ander merk aan kan tippen. 

Een hydrofieldoek met naam als brievenbuscadeau

Of je nu uitgenodigd bent voor kraamvisite of dat je op zoek bent naar een cadeau die je op kan sturen, de hydrofieldoek met naam is een uitstekend en origineel cadeau om dan weg te geven als kraamcadeau.De set bestaat uit een mooie hydrofieldoek, een speendoekje en een speentje.

Het pakket is prachtig verpakt en daarnaast is gewoon per post te leveren. Het past namelijk in de brievenbus! Een hydrofieldoek heeft de eigenschap dat het lekker zacht aanvoelt op het kinderhuidje. Daardoor is dit ook een prachtige doek om aan de allerkleinsten te geven. Ditzelfde geldt voor het speendoekje. En of dat niet genoeg is, is het mooie aan dit cadeau dat de doek kan worden voorzien van de naam van het kindje.

Of het doek dan actief zal worden gebruikt of niet, het is altijd leuk om te zien dat er een doek met je naam gemaakt is. Daarom is dit ook een leuk cadeau waar later met nog veel plezier naar zal worden gekeken.