Meet Kraam-Cadeau.nl


Welkom bij Kraam-Cadeau.nl, de webwinkel op het gebied van gepersonaliseerde kraamcadeaus, baby- en kinderartikelen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment met cadeaus voor kinderen, papa's en mama's en ouders in spé. 

Wij combineren de mooiste items van verschillende merken en maken hier een kant-en-klare (kraam)cadeau's van. En mocht je liever zelf een pakket willen samenstellen? Dat kan uiteraard ook. Het leuke is dat bijna ieder product of pakket gepersonaliseerd kan worden met naam. Zo weet je zeker dat je een uniek en bijzonder cadeau geeft. Je kunt hierbij denken aan houten speelgoed met naam en geboortedatum, een geborduurd badjasje of een bedrukt rompertje.

Wil je het cadeau rechtstreeks naar de kersverse ouders laten versturen vanuit ons? Dat kan! Wij pakket jouw cadeau prachtig in en verzenden dit uit jouw naam (inclusief een gepersonaliseerd kaartje) per post. 

Het ontstaan

Apeldoorner Ivo de Graaf en Lisa Holsbergen, bundelden hun krachten om Kraam-Cadeau.nl te creëren. Hun passie voor het opbouwen van een bedrijf vanaf de grond vormde de drijvende kracht achter deze onderneming. Vanaf het prille begin hebben ze een team samengesteld dat elkaar voortdurend uitdaagt om beter te worden, met als ultiem doel het creëren van onvergetelijke momenten rondom geboortes. Deze gedeelde visie heeft hun pad geleid tot waar ze nu staan.

Elke dag verspreidt Kraam-Cadeau.nl talloze geschenken door Nederland, België en verder. Het assortiment omvat nu meer dan 500 cadeau-opties, waarvan de meeste personaliseerbaar zijn met teksten en foto's.

Ons prachtige bedrijfspand in Apeldoorn is de thuisbasis voor ongeveer 20 toegewijde collega's die samenwerken onder één dak.

Wij hopen dat wij jou ook mogen helpen aan een prachtig gepersonaliseerd cadeau. Zien wij je binnenkort?