Meet Kraam-Cadeau.nl


Welkom bij Kraam-Cadeau.nl. De webwinkel op het gebied van gepersonaliseerde kraamcadeaus, baby- en kinderartikelen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment met cadeaus voor kinderen, papa's en mama's en ouders in spé. 

Wij combineren de mooiste items van verschillende merken en maken hier een kant-en-klare (kraam)cadeau's van. En mocht je liever zelf een pakket willen samenstellen? Dat kan uiteraard ook. Het leuke is dat bijna ieder product of pakket gepersonaliseerd kan worden met naam. Zo weet je zeker dat je een uniek en bijzonder cadeau geeft. Je kunt hierbij denken aan houten speelgoed met naam en geboortedatum, een geborduurd badjasje of een bedrukt rompertje.

Wil je het cadeau rechtstreeks naar de kersverse ouders laten versturen vanuit ons? Dat kan! Wij pakket jouw cadeau prachtig in en verzenden dit uit jouw naam (inclusief een gepersonaliseerd kaartje) per post. 

Over ons team
Wij werken met een enthousiast team vanuit Apeldoorn om de mooiste kraamcadeaus te maken en te verzenden. Doordat wij een drukkerij en borduurstudio in eigen beheer in hebben kunnen wij snel schakelen en hanteren wij korte levertijden, ook voor gepersonaliseerde artikelen.