Baby badcape met naam

Wikkel je kindje in deze heerlijke zachte badcape om hem of haar na het badderen lekker warm te houden. Of misschien is het gewoon wat frisjes en gebruik je de cape als omslagdoek. Ook dat kan. Hieronder is een ruim overzicht van al onze fijne badcapes te vinden en natuurlijk in allerlei hippe kleurtjes. En natuurlijk zijn ook onze babycapes te borduren. Dus combineer bijvoorbeeld een leuke kleur cape met een andere kleur borduurgaren en maak zo een uniek exemplaar! 

Badcape met naam als kraamcadeau


Een badcape is altijd een fijn cadeautje om te krijgen. Heerlijk om je kindje daar na het badderen in te wikkelen of om na het wakker worden nog even lekker warm in te houden! En hoe leuk is het dan om het badcape te laten borduren met de naam! Of misschien wil je wel een logo. Kan ook! 

Jij bedenkt het ontwerp en wij borduren het in de mooiste kleuren op de badcape. Kies voor een mooi lettertype en een mooie kleur borduurgaren. Bij het invoeren van jouw ontwerp kun je dit allemaal zelf bepalen.

Terwijl jij het ontwerp invoert, zie je direct hoe het er uit komt te zien op de badjas. Superhandig toch! Een uniek en origineel cadeau! 
 

Badstoffen badcapes borduren met tekst of logo


Overigens, deze leuke badcapes zijn ook verkrijgbaar als onderdeel van onze supergave kraampakketten. Of misschien wil je zelf een pakket samenstellen? Al eens aan zo'n leuk rugzakje gedacht? Superhandig voor mee naar de opvang!

Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment voor de leukste ideeën. En laat bijvoorbeeld een mooie tekst op een badcape borduren of zijn of haar naam.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31(0)553602927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info@kraam-cadeau.nl'.