We hebben er een geitje bij!
We hebben er een geitje bij!
We hebben er een geitje bij!
We hebben er een geitje bij!
We hebben er een geitje bij!
We hebben er een geitje bij!
We hebben er een geitje bij!
We hebben er een geitje bij!
We hebben er een geitje bij!
We hebben er een geitje bij!

We hebben er een geitje bij!

Op de kinderboerderij is een nieuwe bewoner geboren. Vóór Mik het babygeitje heeft gevonden loopt hij langs alle andere kinderboerderijdieren, die elk op hun eigen manier uiting geven aan hun blijdschap over de geboorte van het nieuwe geitje. Dit mooie We hebben er een geitje bij! prentenboek bevat heldere illustraties en duidelijke prenten. 

Productspecificaties van We hebben er een geitje bij! boek.

  • Auteur: Marjet Huiberts & Iris Deppe
  • Afmeting: 29,8 x 23,6 x 1 cm
  • Hardback
  • Aantal pagina's: 32
  • Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep

Als je op zoek bent naar een prachtig prentenboek waarvan je samen met je kind kunt genieten tijdens het lezen, dan is We hebben er een geitje bij! het mooiste boek dat je kunt hebben. De voorkant van het boek verraadt al een beetje dat dit een mooi en kleurrijk boek is waarin het verhaal van schattige boerderijdieren wordt verteld. Volg de avonturen van deze dieren in het boek dat is geschreven door Marjet Huiberts en dat is voorzien van de illustraties van Iris Deppe.
 

Het prentenboek van het jaar 2016 - Marjet Huiberts & Iris Deppe

Marjet Huiberts & Iris Deppe is een duo dat erin is geslaagd om een prentenboek te maken dat niet alleen kinderen, maar ook ouders weet te interesseren. Het boek We hebben er een geitje bij! telt 32 pagina's en is in 2014 uitgegeven door Gottmer. Marjet Huiberts & Iris Deppe hadden het in het begin niet gedacht, maar hun boek werd in 2016 toch echt verkozen tot het prentenboek van het jaar 2016. Tijdens de Nationale Voorleesdagen die werden gehouden in de maanden januari en februari 2016 stond het boek ook centraal met andere prentenboeken uit de top tien. We hebben er een geitje bij! is ook echt een boek dat in deze top tien thuishoort en dat met recht verkozen is tot prentenboek van het jaar.
 

Een prachtig boek om uit voor te lezen

Dit prentenboek is vrolijk en ideaal om uit voor te lezen. Kinderen van rond de drie en vier jaar zullen geboeid blijven door het verhaal. Het verhaal zal hen ook zeker aanspreken wanneer ze er dol op zijn om naar de kinderboerderij te gaan. Met dit boek leren ze de boerderijdieren te herkennen en leren ze ook om de geluiden die ze maken na te doen. Mooie thema's zoals geboorte en lente komen aan bod in het boek.

Het leukste aan dit boek is dat het bestaat uit korte zinnen en duidelijke taal en dat het verhaal vooral wordt verteld door de illustraties. Hierdoor kunnen kinderen hun concentratie goed bij het verhaal houden en kunnen ze volop genieten van de plaatjes die er in het boek te vinden zijn. De tekeningen zijn vrij groot en het verhaaltje is aangrijpend. Het verhaal en de illustraties vormen samen een prachtig geheel en deze magische combinatie zorgt ervoor dat dit een prachtig boek is om te hebben.

De tekeningen zijn realistisch, maar hebben daarnaast ook fantasierijke en vertederende elementen. Er zit een goede beeldopbouw in het boek. Daarnaast is het een hele beleving om samen met je kind door het boek te bladeren en te kijken naar wat er op de plaatjes te zien is. De verschillende dieren uit het verhaal komen steeds terug op de pagina's. Dit is goed opgezet en herhaling zal het zeker goed doen bij kinderen.
 

Het verhaal

In het verhaal ontmoet je het schattige jongetje genaamd Mik. Hij is nog niet zo heel bekend met wat een kinderboerderij is en hij bezoekt de kinderboerderij voor het eerst in zijn leven. Mik kan met dieren praten. Zo ontmoet hij een koe die erg blij is en hem vertelt dat er een geitje op de boerderij geboren is. De koe is niet het enige dier dat Mik op de boerderij tegenkomt. Zo ontmoet hij het paard, de kip, een konijn, een varken en daarna een biggetje. Ook deze dieren vertellen hem hoe blij ze zijn dat er een geitje geboren is. Daarna komt hij de boer tegen die hem meeneemt naar de stal waar hij het geitje kan bewonderen. Het schattige geitje ligt bij zijn moeder te slapen. Alle dieren volgen Mik naar de stal en samen kijken ze naar het babygeitje.
 

Ideaal als kraamcadeau

De geboorte van een kindje staat in lijn met de geboorte van het geitje in het boek. Net zo blij als dat de dieren op de boerderij zijn met de geboorte van het geitje, zal ook een kersverse moeder blij zijn met de geboorte van haar baby. Dit boek is dan ook een prachtig kraamcadeau. Het zal altijd een herinnering zijn aan de prachtige dag dat de baby is geboren. Op een latere leeftijd zal je kindje nog steeds kunnen genieten van het avontuur van het kleine geitje in het boek en de boerderijdieren die erg blij ze met de geboorte van het geitje. Dit boek is een prachtig kraamcadeau voor zowel het kindje als voor de moeder. Het is daarom ook zeker de moeite waard om je in dit boek te verdiepen.
 

Nog een boek van Huiberts en Deppe

Huiberts en Deppe hebben vervolgens nog een prachtig boek op de markt gebracht. Dag meneer, hebt u een hond is een prentenboek dat net zo schattig en leuk is als We hebben er een geitje bij! In dit nieuwe boek draait het allemaal om het kopen van een huisdier. Mik is weer de hoofdrolspeler van het verhaal en hij mag in dit boek een huisdier kopen. Zal het hem lukken om een leuk en lief huisdier te vinden?

We hebben er een geitje bij! is een boek die je zeker niet over mag slaan. Dit prachtige boek is een mooi voorleesboek en een plaatjesboek waarmee kinderen niet alleen het echte verhaal over Mik en het kleine geitje kunnen beleven, maar waarmee ze ook leren om hun eigen fantasie te gebruiken en een eigen verhaaltje leren verzinnen. Kies dit boek dan ook zeker als kraamcadeau en geef daarmee een unieke herinnering cadeau.

We hebben er een geitje bij!
Op de kinderboerderij is een klein geitje geboren. Ontdek in dit mooie We hebben er een geitje bij! prentenboek hoe alle andere boerderijdieren hierop reageren.
gratis thuisbezorgd vanaf 75,-
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur