Accessoires

Naast leuke babykleding en handige verzorgingsproducten kun je bij ons voor nog veel meer leuke cadeautjes terecht! Wat denk je van zo'n uniek geboortetegeltje of een rugzak? Bedruk de rugzak met de babynaam en je hebt een handige tas voor mee naar de opvang! Het tegeltje kan met naam, tekst en foto bedrukt worden en is dus helemaal naar jouw smaak aan te passen. Dus, kijk lekker rond en bestel vandaag nog zo'n mooi, gepersonaliseerd cadeautje.Leuke accessoires met naam

In onze webshop zijn heel veel verschillende soort cadeautjes te krijgen. Naast de standaard babyproducten en kraamcadeautjes bieden wij ook leuke accessoires aan. Op deze pagina een overzicht van leuke cadeautjes die je ook allemaal kunt laten personaliseren. Zo weet je tenminste zeker dat je altijd een uniek en origineel cadeautje hebt!

Dus of je nu voor je buren een aardigheidje zoekt of op zoek bent naar een leuke attentie voor je collega die net vader is geworden, bij ons ben je aan het goede adres! Onze producten zijn van goede kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat het producten zijn, waar de ontvanger veel plezier aan gaat beleven!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info-kraam-cadeau.nl'.