Zonnige zomer
Zonnige zomer

Zonnige zomer


Het is zomer! Loop op blote voeten, eet rijpe kersen en sta in de warme regen. Beleef in dit prachtige zoekboek de leukste avonturen in de grote stad. Een interactief boek vol kijk, zoek- en luisterplezier. 

Productspecificaties van het kinderboek de Zonnige zomer

  • Uitgever: Lannoo
  • Auteurs: Rotraut Susanne Berner
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal bladzijden: 16 blz.
  • Afmetingen: 341 x 261 mm
Een kindje krijgen is iets heel bijzonders. Je wilt je kindje natuurlijk op een leuke manier verwelkomen. Met het boek "Zonnige Zomer" van schrijver "Rotraut Susanne Berner," leer je je kindje kijken en zoeken, terwijl het verhaal wordt voorgelezen. Oudere kinderen kunnen het boek ook makkelijk zelf lezen. Het is een leuke manier om kennis met de wereld te maken. Het is dan ook het perfecte kraamcadeau voor moeders en hun kindje.

Een zonnig avontuur

Bereid jezelf en je baby voor, op een zonnige en warme zomer. Door het boek van Rotraut Susanne Berner door te bladeren, krijg je het al warm. Het boek staat vol avonturen en interactieve tools. Maak kennis met mooie kleuren, leuke illustraties en een gezellig verhaal.

Het verhaal

In het boek lees je het verhaal van een knusse vriendengroep, die allemaal warme avonturen beleven. Op een zwoele zomerdag, in juni, ontmoeten de vrienden elkaar in het park. Ze zijn enthousiast en hebben wilde plannen voor de zomer. Ze zitten boordevol leuke ideeën. Ze willen lekker in het zwembad liggen of gezellig gaan picknicken. Natuurlijk mogen heerlijke koude ijsjes niet ontbreken. Je leest van alles over avonturen en zomerse activiteiten, waardoor je zelf ook van de zomer wilt gaan genieten. Natuurlijk doen je kinderen veel inspiratie op, met dit boek. Het boek bestaat uit leuke illustraties en korte verhalen. Hierdoor toont het boek heel levendig en dynamisch.

Voor wie is het boek?

Het boek is zowel voor kinderen als voor volwassen. Dit maakt het boek zo uniek en leuk om te lezen. Ben je moeder? Dan kun je eindeloos plezier met dit boek en je kindje beleven. Ook de vader en andere familieleden, zullen zich met dit verhaal vermaken. De tekeningen springen er echt uit. Hierdoor zul je jezelf telkens verbazen. De plaatjes beschikken over veel detail en heldere kleuren. Het grappige is dat je steeds nieuwe details zult ontdekken. Het heet namelijk niet voor niets een kijk- en zoekboek. Het verhaal verveelt nooit en kan telkens opnieuw gelezen worden.

Leerzaam en sociaal

In het boek lees je veel over sociale activiteiten en de omgang met andere mensen. Kinderen en volwassenen leren dus meer over sociale vaardigheden, die ze in het echte leven ook kunnen gebruiken. Dit stimuleert de sociale ontwikkeling. De korte teksten zijn prettig te lezen. Hierdoor is het boek geschikt voor elke leeftijd.

Wie is de auteur?

Rotraut Susanne Berner is een Duitse schrijver, vormgever en illustrator. Ze komt uit de Duitse stad "Stuttgart" en is in 1948 geboren. Berner is altijd al creatief geweest. Ze ging daarom aan de Hogeschool voor Kunst en Design in München studeren. Ze deed de opleiding "grafische vormgeving" en ging in 1977 als illustrator aan de slag. In 1984 gaf ze haar eerste boek uit. Dit boek droeg de titel "Wanneer komt de Kerstman?". Berner werkt veel met detail en kan perfect illustreren. Ze werkt de illustraties nauwkeurig uit en brengt emoties in haar verhaal naar voren, door prachtige kleuren toe te passen. Haar tekeningen zijn uniek en haar zoekboeken zijn populair, vanwege de visuele aspecten en krachtige verhalen.

Zonnige zomer
Ontdek in dit kijk- en zoekboek de zomer! Beleef grote en kleine avonturen in de drukke stad tijdens de zomer. Een prachtig zoekboek dat garant staat voor uren kijk- en luisterplezier.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur