• De SHOPPING DAYS zijn begonnen!
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • 7 dagen per week bereikbaar

Houten cadeau

Bestel bij Kraam-cadeau de mooiste gepersonaliseerde houten producten. Herinneringskisten, houten speelkoffertjes en spaarpotjes met naam. Wij bedrukken jouw ontwerp haarscherp met een van onze UV printers voor een haarscherp en permanent resultaat. Wij hebben een groot aanbod met prachtige houten cadeaus voor verschillende leeftijden.


Een cadeau gemaakt van hout

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel kraamcadeau? Kies dan voor een houten cadeau. Je hebt keuze uit verschillende houten producten. Van houten speelgoed tot houten spaarpotten en herinneringskisten. Je kunt alle producten online personaliseren. Wij bedrukken jouw ontwerp vervolgens rechtstreeks op het hout voor een permanent en mooi resultaat. 

Herinneringskist met naam

De geboorte van een kindje is bijzonder. Het liefst wil je alle mooie en speciale momenten zo lang mogelijk vasthouden en herinneren. Onze herinneringskisten met naam of foto bieden ruimte om alles te verzamelen en netjes te bewaren.

De zwangerschapstest, het echoboekje, de eerste paar schoentjes en het eerste haarlokje, alles kun je mooi en netjes opbergen voor later. En personaliseren? Dat kan heel eenvoudig.

Kies een type herinneringskist, kies een van onze ontwerpen of ga zelf in onze ontwerptool aan de slag. Vul de naam en geboortegegevens in en wij drukken jouw ontwerp haarscherp op jouw herinneringskist.

Spaarpot met naam

Ben je op zoek naar een leuk en uniek kraamcadeau? Ontwerp dan jouw eigen houten spaarpot met naam of foto. Ook voor de eerste verjaardag van een kindje is dit een heel leuk en origineel cadeau. Kies een van onze ontwerpen en personaliseer het spaarpotje eenvoudig in onze ontwerptool. 

Houten koffertje met naam

Een houten koffertje met naam is heel handig en leuk voor als jouw kindje straks uit logeren gaat. Maar ook is het een heel leuk en handzaam speelgoedkoffertje. Jouw kleintje kan netjes alle poppenkleertjes, autootjes of andere kleine speelgoedjes bewaren in het koffertje.

Het koffertje heeft een stevig leren handvat voor de kleine kinderhandjes. Ontwerp eenvoudig jouw eigen koffertje voor een uniek cadeau!

Houten cadeau voor een baby

Een cadeau wat gemaakt is van hout kan ook leuk zijn om dit te geven aan een baby. Bekijk in deze categorie de mooiste cadeaus voor baby's.