• gratis verzending vanaf 75,-
  • voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
  • sinds 2014 met liefde voor jou gemaakt

Duurzame educatieve babygyms - met naam

Een babygym is prachtig speelgoed voor hele jonge kinderen. Het is niet voor niets dat dit speelgoed met ‘gym’ wordt aangesproken. Het is zeker een soort van fitness voor baby’s en het stimuleert verschillende ontwikkelingsgebieden. Nu te personaliseren met naam!


Babygym kopen en laten personaliseren?

Meestal heeft een babygym de vorm van een boog en je legt dit speelgoed op de grond. Jouw kleintje kan er dan op de rug lekker onder liggen. Als jouw baby groter is, kan hij of zij vaak ook nog zittend met de gym spelen. Aan de babygym hangt allerlei speelgoed. Denk aan knisperende hangertjes, lichtgevende knuffeltjes of bijvoorbeeld een superzacht knuffeldiertje.

Jouw baby wordt uitgedaagd om met zowel handjes als voetjes de hangertjes aan de babygym te ontdekken.

Een babygym is enorm populair onder jonge ouders. Het is dan ook een ideaal cadeau om te geven als er een baby geboren is. Natuurlijk kun je dit speelgoed ook zelf kopen voor je kleine uk.

Een houten babygym

Een houten babygym heeft een mooie en warme uitstraling. Misschien koop jij ook liever geen plastic speelgoed voor je kindje. Het ziet er vaak goedkoop en wat ongezellig uit. En wat denk je van eventuele schadelijke stoffen? Wat dat betreft is een houten babygym een betere keus.

Je kunt de babygym van hout helemaal zelf aanvullen. Welke gezellige vriendjes hang jij eraan voor je baby? Je maakt de diverse figuurtjes heel gemakkelijk vast aan de babygym. Meestal werkt dit door middel van een handig drukknoopje.

Babygym Little Dutch

De babygym Little Dutch stimuleert de coördinatie van de handjes en oogjes van je kindje. Ook worden de zintuigen geprikkeld door dit mooie houten speelgoed. De Little Dutch babygym is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Je kunt namelijk kiezen uit roze of blauw.

Beide babygyms zijn gemaakt van stevig hout. Je krijgt meteen verschillende speeltjes bijgeleverd. Deze kun je zelf aan de babygym hangen. Wellicht hang je niet meteen alles op. Zo kan je baby de hangertjes stuk voor stuk ontdekken.

Elk speeltje heeft weer een andere textuur, dus je kindje wordt steeds op een andere manier geprikkeld. Eventueel kun je de speeltjes, als je ze van de gym afhaalt, natuurlijk ook gebruiken in de auto of in de wandelwagen.

Babygym Jollein

Deze houten babygym Jollein kun je versieren met verschillende vrolijke vriendjes. De hangertjes zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een mooie uitstraling. Je kunt uit verschillende figuurtjes kiezen. Stuk voor stuk zijn ze heel gemakkelijk aan de boog te bevestigen. Bij de babygym Jollein doe je dit door middel van een drukknoopje. Je kunt de babygym en de hangertjes gewoon ook los van elkaar kopen.

Dit speelgoed is ideaal voor de momentjes dat je baby wakker is. Je legt je kleine uk onder de boog en je zult merken dat je baby nieuwsgierig omhoogkijkt. Al snel gaat er een handje of zelfs voetje omhoog en worden de figuurtjes aangeraakt.

Dit speelgoed prikkelt jonge kinderen enorm en is heel geschikt voor de ontwikkeling van diverse zintuigen. Je kunt de babygym van Jollein iedere keer weer uitdagend maken voor je kindje. Er zijn namelijk allemaal verschillende hangertjes, dus je kunt steeds variëren.

Babygym speeltjes

Er zijn heel wat babygym speeltjes verkrijgbaar. Elk hangertje is weer anders voor je baby. Krijgt jouw kindje snel te veel prikkels, dan hang je gewoon niet te veel speeltjes aan de speelboog. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat een boog met zoveel speeltjes best veel prikkels geeft. Op zich is dat alleen maar goed voor de ontwikkeling van je kleintje.

Er zijn speeltjes die knisperen, maar er zijn ook hangertjes die geluidjes maken wanneer je baby het speelgoed aanraakt. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende stofjes, zodat de tast van je kindje geprikkeld en ontwikkeld wordt.

Babygym hangers

Een babygym hanger is natuurlijk onmisbaar. Alleen aan een speelboog heeft je kindje niets. Juist de hangers onder de boog stimuleren je kindje. Het is ook niet voor niets dat een speelboog deze naam heeft gekregen. Je kleintje is als het ware aan het fitnessen.

Soms zie je dat een klein kindje alle handjes en voetjes tegelijkertijd beweegt en reken er maar op dat er vaak hard bij gekraaid wordt. Of er is een complete focus en je baby richt alle aandacht en energie op het grijpen van de babygym hangers. Een baby gaat vaak echt aan het werk en traint op die manier zijn of haar lichaampje.

Babygym speelgoed

Babygym speelgoed gun je eigenlijk aan elke baby. Er wordt zoveel gestimuleerd en geprikkeld met dit speelgoed. Denk aan het evenwicht dat je kindje nodig heeft. Wees ook maar niet verbaasd als je kleintje juist tijdens het spelen met de speelboog voor het eerst gaat omdraaien. Wat een gewiebel en gespartel is er vaak te zien.

Je kindje leert door middel van dit aantrekkelijke babygym speelgoed goed grijpen en voelen. Het handje moet tenslotte precies bij het leuke zachte knuffeltje terecht komen. Ook ziet je baby al iets van oorzaak en gevolg. Als het hangertje wordt aangeraakt, klinkt er een grappig geluidje. Na verloop van tijd gaat je baby dat telkens opnieuw proberen.

Babygym online bestellen

Een babygym kopen? Daar krijg je vast en zeker geen spijt van. Dit speelgoed is ontzettend leuk om te geven als kraamcadeautje. Heb je zelf een baby, maar nog geen babygym in huis, dan is het zeker een aanrader om er eentje te bestellen. Misschien heb je nog een cadeaubon liggen van het kraambezoek. Een babygym kopen maakt jou en je baby blij. Dit speelgoed is zeker ook goed voor het zelfvertrouwen van jonge kindjes.