• Gratis gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 15:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • Met liefde speciaal gemaakt voor jou

Vaderdag cadeau

Vaderdag staat voor de deur en je bent op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Dan kom je natuurlijk niet aan met een lekker geurtje of met een reep chocola. Nee, deze keer wordt het een geschenk dat echt benadrukt dat het gaat om Vaderdag. Een cadeau dat benadrukt hoe heerlijk en hoe mooi het is om vader te zijn. Zo hebben wij een prachtig assortiment met persoonlijke cadeaus voor Vaderdag, denk aan heerlijk zachte badjassen met naam tot aan mooie prentenboeken om voor te lezen.


 

De mooiste Vaderdag cadeaus, voor een eerste Vaderdag

Wat een bijzonder moment als de eerste Vaderdag aanbreekt. Wellicht was er vorig jaar nog niets aan de hand en wist je ook helemaal niet dat je een jaar later zo’n mooi klein mensje in huis zou hebben. Of je partner was al in verwachting en je wist dat je vader zou worden.

Soms geven mensen elkaar ook al het eerste Vaderda cadeau als de baby op komst is. Maar wat zou je kunnen geven op het moment van de eerste Vaderdag? Overweeg een prachtige herinneringskist. Dat is werkelijk een cadeau vol betekenis. Je vergeet je leven lang niet dat je dat geschenk kreeg voor de eerste vaderdag.

Een baby is zo snel groot en het is waardevol om herinneringen te bewaren. In een kist kun je bijzondere momentjes vastleggen. Je bewaart daarin bijvoorbeeld een foto van de zwangerschapstest, de echo foto of misschien wel het geboortekaartje.

Vaderdag cadeau opa

Hoe blij is een opa als er voor het eerst een kleinkind geboren wordt. Dit zijn momenten die je als mens nooit meer vergeet. Ook elke baby die daarna nog wordt geboren bij je eigen kinderen zorgt voor blijdschap. Natuurlijk krijgt ook opa een origineel cadeau als het Vaderdag is.

Wat zou nu echt ene passend cadeau zijn voor grootvaders op Vaderdag? Wat denk je van een leuk kinderstoeltje met daarop de naam van het kind? Wees ervan verzekerd dat opa daarmee de koning te rijk zal zijn. Hij hoopt natuurlijk dat zijn lieve kleinzoon of kleindochter vaak op deze stoel zal zitten.

Misschien zoek je wel een Vaderdag cadeau voor een opa die elke week oppast op zijn kleinkind. Een eigen stoeltje voor de kleine komt dan zeer zeker van pas. Ook als dit niet het geval is, maar als het kleinkind regelmatig op bezoek komt, is het natuurlijk fantastisch als er voor de peuter of kleuter een stoel aanwezig is met daarop zijn of haar eigen naam.

En reken maar dat opa dit cadeau vol trots aan iedereen zal laten zien en dat het een ereplekje krijgt in de kamer.

Vaderdag cadeau voor en namens de baby

Vaderdag breekt aan en je zoekt naar een leuk geschenk dat je baby aan papa kan overhandigen? Nu, waarschijnlijk zul je dat nog als partner moeten doen, maar wellicht geeft jullie kleine uk er wel een grote glimlach bij. Wat is nu een origineel cadeau om je baby te laten geven.

Denk eens na over de hobby’s van de betreffende vader. Is dat een persoon die niets liever doet dan timmeren en klussen? Dan is het ontzettend leuk om je baby als Vaderdag geschenk een houten gereedschapskist te laten geven.

Gereedschap heeft deze vader vast en zeker al genoeg, maar waarschijnlijk kan hij niet wachten op het moment dat zijn zoon of dochter mee gaat helpen met klussen. Zorg er daarom voor dat de houten gereedschapskist voor de kleine alvast klaar staat. Zodat er straks op een veilige en effectieve manier mee geklust kan worden. Een kist is leuk, maar een gereedschapsgordel zal ook vast en zeker goed in de smaak vallen.

Vaderdag cadeau kind

Als kinderen al iets ouder zijn, kijken ze vaak erg uit naar Vaderdag. Ook op school wordt vaak van alles geknutseld voor deze speciale dag. Alle vaders mogen dan heerlijk verwend worden. Veel cadeaus zijn weinig origineel. Al is het een feit dat papa’s sowieso blij zijn, met wat hun kind dan ook geeft.

Maar toch is het een meerwaarde als je een origineel cadeau weet te bedenken voor Vaderdag. Heb je weleens nagedacht over een originele badjas? Gaan bij jou vader en zoon of dochter ook zo graag samen onder de douche of in bad? Na het waterfestijn is het dan natuurlijk heerlijk om samen in een badjas te kruipen. Hoe leuk is het als vader en kind dan dezelfde badjas hebben.

Allebei gepersonaliseerd en wel. Het is zeker mogelijk om zowel papa als kind een badjas te geven met de eigen naam erop. Reken maar dat dit onvergetelijke momenten op gaat leveren.

Een ander leuk en origineel cadeau is een mooi boek. Dit zorgt ervoor dat vader en kind gezellige momenten gaan beleven met een prachtig prentenboek. Er is keus genoeg en over het algemeen genieten jonge kinderen enorm van samen voorlezen. Reken er maar op dat het verhaal herhaald en herhaald moet worden.