Zaklampboek - Speuren naar wilde dieren
Zaklampboek - Speuren naar wilde dieren

Zaklampboek - Speuren naar wilde dieren

In dit uitdagende zoek- en voorleesboek (zaklampboek - speuren naar wilde dieren) tover je met de zaklamp allerlei interessante wilde dieren tevoorschijn. Ga op zoek en vindt de Grote Vijf: de leeuw, de olifant, de neushoordn, de buffel en het luipaard. Waan je op safarie en zoek mee met Jasmijn in Afrika. 

Op iedere rechterpagina is het donker. Wanneer je met de zaklamp achter de pagina gaat onstaat er een lichtbundel. Lees samen op een leuke en interactieve manier dit vrolijke boek. De zaklampboeken zijn in verschillende thema's te bestellen. 

Productspecificaties van dit Zaklampboek - Speuren naar wilde dieren

  • Uitgever: Lantaarn
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal blazijden: 12
  • Afmetingen: 22x27cm
  • Inclusief stevig kartonnen zaklamp

Ben je op zoek naar een leuke manier om spelen te combineren met leren voor je kind? Dan is het educatieve zaklampboek het idee bij uitstek om je kind op spelenderwijze allerlei interessante onderwerpen bij te brengen. Dit zaklampboekje is namelijk een interactief voorleesboek, waarbij jouw kind steeds op onderzoek uitgaat en spannende avonturen beleefd. Er zijn dan ook inmiddels heel wat onderwerpen besproken in deze populaire educatieve voorleesboekjes. Van een kijkje bij Sinterklaas tot een reis in de ruimte, geen onderwerp is te gek. Veel kinderen houden ook ontzettend van dieren en willen natuurlijk zoveel mogelijk daarover weten. Veel van de zaklampboekjes gaan dan ook over dieren, zoals ook dit Zaklampboek Speuren naar wilde dieren.
 

De gouden combinatie van spel en educatie

Met een zaklampboek kan je thuiskomen! Het educatieve voorleesboekje is niet alleen leuk voor het kind, maar ook voor de ouder. Het eerste stuk is educatief, waar jij en je kind allerlei leuke wetenswaardigheden wordt verteld. Daar vind je ook de zaklamp, want die heb je straks hard nodig om op onderzoek uit te gaan! Op de donkere bladzijden aan de rechterkant zal jouw kind gaan zoeken om allerlei wilde dieren te belichten met de zaklamp. Je zal zien dat het net gaat werken als een echte zaklamp.

Als de wilde dieren maar niet gaan schrikken van het heldere licht! Jullie beleven dus een spannend avontuur, terwijl jullie allerlei weetjes leren over wilde dieren. Doordat jouw kind op onderzoek uitgaat en steeds opdrachten moet vervullen, krijgt het boekje een interactief karakter en dat is wel zo leuk voor het kind. Een mooie bijkomstigheid, hierdoor leert het kind ook beter en neemt jouw kind alles veel beter op. Jouw kind heeft het gevoel een spannend avontuur te beleven en zal zich dus niet zo snel vervelen, maar wel een hele hoop leren!
 

De wildebeestenwereld

Wilde dieren zijn heel spannend en fascinerend. De lange nek van Giraf, de diepe brul van Leeuw of de vliegensvlugge Aap, het is allemaal even spannend en indrukwekkend. Voor Nederlandse kindjes extra spannend, want die komen we in Nederland niet zomaar tegen. Behalve als we naar de dierentuin gaan natuurlijk, of naar een safaripark. Elk kind vindt het in elk geval super spannend om meer te weten te komen over deze indrukwekkende beesten. Zijn jouw kinderen dus ook gek op dieren en in het bijzonder wilde dieren? Neem ze dan mee op safari in het Zaklampboek Speuren naar wilde dieren.
 

Vrolijke kaft wekt nieuwsgierigheid

Op de kaft wordt je nieuwsgierig en uitnodigend aangekeken door onder andere Leeuw, Giraf en Antilope. Ook zie je diverse apenfamilies, Olifant toetert en slang kijkt je lachend aan. Je ziet een meisje in een jeep enthousiast wijzen naar de dieren. Allerminst eng dus, maar wekt juist nieuwsgierigheid. Op de achterkant wordt je voorgesteld aan het meisje. Ze heet Jasmijn en houdt net als jij van wilde dieren. In sommige landen en werelddelen lopen er veel wilde dieren rond. Zo ook in Afrika en dat is waar ze met haar oom Tim op safari gaat. Ze gaan de allergrootste dieren spotten in Afrika en jij mag mee! Je ziet dat haar oom ook een behoorlijke avonturier is en zelfs durft te springen met een parachute! Dat gaat een wild avontuur worden. Gaan jullie mee op safaritocht?
 

Met Jasmijn op safari!

Aan het begin van het zaklampboek Speuren naar wilde dieren wordt jouw kleine avonturier voorgesteld aan Jasmijn die met haar oom op safari gaat in Afrika. Samen rijden jullie in een jeep rond en ontdekken jullie samen allerlei wilde dieren. Terwijl je voorleest over de verschillende vogels die er op de Savanne te vinden zijn, speurt jouw kind de vogels op met zijn zaklamp. Ook ontmoeten jullie de koning van de Savanne. Weet jij wie de koning van de Savanne is? Gaat het je kind lukken alle wilde dieren op te sporen en daarmee alle opdrachten te vervullen? Met elkaar beleven jullie een spannend Safari-avontuur op de Savanne.
 

Nooit genoeg van safari!

Als jouw kind eenmaal op safari-avontuur is geweest dan heeft het flink de smaak te pakken om wilde dieren spotten. Steeds ontdekt jouw kleine avonturier weer nieuwe dingen wanneer jullie op safari gaan. Een perfect combinatie trouwens wanneer jullie besluiten om een dagje naar de dierentuin te gaan. Of kiezen jullie liever voor een dierenpark of een safaripark? Wat jullie keuze ook gaat zijn met het zaklampboekje Speuren naar wilde dieren komen jullie al aardig in de sfeer door met Jasmijn op avontuur te gaan.

Of misschien is het juist een leuke afsluiter om nog even van alle dieren na te genieten door het dagje uit te besluiten met een speurtocht? Je hoeft in elk geval niet bang te zijn dat jouw kind zich snel zal vervelen met dit boekje, want er valt altijd wel weer iets spannends te beleven in het zaklampboek Speuren naar wilde dieren.

Zaklampboek - Speuren naar wilde dieren
Zaklampboek - Speuren naar wilde dieren is een vrolijk voorleesboek met prachtige zoekplaten. Ontdek de dieren uit de Grote Vijf en waan je op safari.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur