Zaklampboek - Speuren in het bos
Zaklampboek - Speuren in het bos
Zaklampboek - Speuren in het bos

Zaklampboek - Speuren in het bos

Het leuke interactieve zoekboek vertelt het verhaal over de Eik. Lees en ontdek wat de bosdieren eten en hoe ze leven. Op iedere rechterpagina is het donker. Wanneer je met de zaklamp achter de pagina gaat onstaat er een lichtbundel. Lees samen op een leuke en interactieve manier dit vrolijke boek. De zaklampboeken zijn in verschillende thema's te bestellen. 
 

Productspecificaties van het Zaklampboek - Speuren in het bos

  • Uitgever: Lantaarn
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal blazijden: 12
  • Afmetingen: 22x27cm
  • Inclusief stevig kartonnen zaklamp

De droom van elke ouder, je kind educatief laten spelen! Dit voorleesboek vertelt op spelende wijze interessante weetjes, waar jouw kleine dreumes maar geen genoeg van kan krijgen. Met dit ideale beeld in gedachte is de zaklampboekenreeks ontwikkeld. Het educatieve voorleesboek waar jouw kind door het interactieve element helemaal bij betrokken is. Samen beleven jullie spannende avonturen, waarbij jouw kind steeds onderzoekt wat jij voorleest. Elk zaklampboek heeft zijn eigen onderwerp, van het kabouterbos tot allerlei wilde dieren en ja zelfs Sinterklaas heeft zijn eigen zaklampboek! Het zaklampboekje Speuren in het bos leert jouw kind spannende weetjes over de dieren in het bos.

 

Nu is naar het bos gaan nog leuker!

Lekker ravotten in het bos en schatten vinden, kinderen vinden het heerlijk in het bos. Ze vinden allerlei spannende dingen, zoals prachtige stenen en mooie takjes. Rondspeuren naar dieren, misschien zien jullie wel een hert? Wanneer jouw kind het bos prachtig vind, dan is het zaklampboek Speuren in het bos een mooie aanvulling op jullie bosavontuur!

Want in dit interactieve voorleesboek gaan jullie samen op onderzoek uit in het bos en leert jouw kleine scout-in-wording alles over de dieren in het bos.
 

Door de gezellige kaft krijgt jouw kleine scout al meteen zin in een bosavontuur!

Op de kleurrijke kaft kijken allerlei dieren uit het bos je nieuwsgierig aan. Je krijgt meteen zin in een spannend bosavontuur! Op de achterkant van het boek wordt jouw kleine avonturier gevraagd mee te helpen Eik op te vrolijken. Waarom heeft Eik hulp nodig? Genoeg reden om snel met elkaar op onderzoek uit te gaan!
 

Hoe is dit voorleesboek interactief?

Speuren in het bos is dus niet zomaar een voorleesboek. Jouw kind gaat namelijk op onderzoek uit, terwijl jij voorleest in het boek. Hiervoor gebruikt jouw kleine avonturier een zaklamp. Een zaklamp? Gaan we in het donker lezen dan? Nee, maar wel bijna goed! Het boek heeft namelijk donkere bladzijden. In het begin van dit zaklampboek vind je een kartonnen zaklamp. Deze druk je gemakkelijk uit de bladzijde en werkt net als een echte zaklamp. Terwijl jij op de linkerpagina voorleest wat de dieren allemaal beleven, gaat jouw scout-in-wording op onderzoek uit door de kartonnen zaklamp achter de donker pagina te steken en zie daar, opeens schijnt er genoeg licht om allerlei spannende dieren te ontdekken!
 

Waarom is dit boek nu zo leerzaam voor jouw kind?

Daar waar je de zaklamp hebt gevonden, begint het verhaal met een educatief gedeelte. Hier lees je over de verschillende dieren in het bos, hun favoriete habitat en wat ze graag eten. Jouw kind ontmoet onder ander Vos, Kikker, Das, Muis en Mol. Met vrolijke plaatjes worden allerlei wetenswaardigheden geïllustreerd en alles wordt op een voor het kind boeiende manier verteld. Zo maken ze alvast kennis met de dieren waar ze straks een spannend avontuur mee gaan beleven. Door het kind actief te betrekken bij het verhaal en ze op onderzoek uit te laten gaan met de zaklamp, is het kind niet verveeld en speelt de beleving veel meer bij het kind. Hierdoor onthoudt jouw kleine dreumes alles ook beter en is jouw kind dolenthousiast.
 

Hulptroepen voor verdrietige Eik

Het avontuur dat jullie gaan beleven is het te hulp schieten van Eik. Jullie gaan op onderzoek uit hoe jullie Eik weer kunnen opvrolijken. Eik is namelijk verdrietig, omdat alle dieren in het bos elk moment van de dag kunnen lopen of vliegen en zelfs zwemmen! Sommige dieren kunnen ook nog eens kruipen onder de grond! Eik daarentegen is niet zo mobiel. Elke dag staat Eik op dezelfde plek en kan nergens heen, zelfs al zou hij dat willen. Samen met de andere dieren in het bos gaat jouw kind op onderzoek uit hoe Eik weer op te vrolijken, terwijl jij steeds korte verhaaltjes voorleest. Onderaan elke pagina krijgt jouw kind een opdracht. Gaat het lukken om deze opdracht succesvol te vervullen?
 

Steeds opnieuw een leuk avontuur

Niet alleen een leuke aanvulling op een dagje bos, maar ook wanneer jouw kind het bos even moet missen vanwege een regenachtige dag. Nu kunnen jullie toch op onderzoek uit in het bos, maar dan lekker warm en droog binnen. Steeds weer opnieuw beleeft jouw kind een spannend avontuur en valt er weer wat nieuws te zien. Je hoeft in elk geval niet bang te zijn dat jouw kind zich snel gaat vervelen met dit zaklampboek!

Doordat je kind zo wordt betrokken bij het voorlezen, is dit een nieuwe manier van voorlezen waar elk kind enthousiast van wordt! Leuk voor een kinderspeelmiddag of een verjaardagspartijtje, want het voorleesavontuur kun je mooie combineren met andere activiteiten. Zo kan je een speurtocht in een echt bos organiseren, waarna je als mooie afsluiting de kinderen lekker verwend met warme chocolademelk terwijl ze geboeid luisteren naar de leuke wetenswaardigheden in het voorleesboekje. Is de chocolademelk op, dan zijn ze er helemaal klaar voor om nogmaals een spannend bosavontuur te beleven met dit zaklampboek Speurtocht in het bos!

Zaklampboek - Speuren in het bos
Zaklampboek - Speuren in het bos is een interactief voorleesboek met prachtige zoekplaten. Met een zaklamp van stevig wit karton ontdek je de dieren in het bos.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur