Mijn grote mijlpalenboek
Mijn grote mijlpalenboek

Mijn grote mijlpalenboek


Een goede nachtrust is essentieel, zowel voor kind als ouder. Het is echter lang niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend om aan voldoende slaap te komen. Wanneer het wel lukt mag dit dan ook gevierd worden! De Vlaamse auteur Nathalie Schittekatte schreef daarom Mijn Grote Mijlpalenboek. Met dit boek kun je stilstaan bij zowel slaapmijlpalen als andere soorten mijlpalen in het eerste jaar van je kindje.

Productspecificaties van Mijn grote mijlpalenboek

  • Uitgever: Lannoo
  • Auteurs: Nathalie Schittekatte
  • Bindwijze: Spiraalgebonden
  • Aantal bladzijden: 90 bladzijden
  • Afmetingen: 230 x 215 mm 

Mijn Grote Mijlpalenboek

In totaal vind je in Mijn Grote Mijlpalenboek maar liefst 45 mijlpalen. Aan alles is gedacht: de eerste keer doorslapen, de dag dat je kindje drie weken oud is, de eerste keer slapen zonder speentje, de eerste keer spelen met andere kinderen bij de kinderopvang of de eerste verjaardag. Elk kaartje heeft twee kanten. Op de voorkant vind je de mijlpijl, verrijkt met een fraaie illustratie. Draai je het kaartje om, dan vind je een welkome slaaptip of een interessant weetje van Nathalie Schittekatte.

De slaaptips zijn niet willekeurig geplaatst, maar passen steeds bij de leeftijd of mijlpaal die op het kaartje staat. Ze komen dus precies op het goede moment waardoor je ze meteen kunt toepassen om slaapproblemen proberen te voorkomen.

Daarnaast kun je op de achterkant ook zelf nog iets schrijven of plakken over de mijlpijl en de datum invullen van de dag dat de mijlpijl is bereikt. Zo kun je Mijn Grote Mijlpalenboek meteen ook als een dagboek gebruiken. Het boek is spiraal gebonden, waardoor je er heel makkelijk een kaartje uit kunt halen als je er een foto mee wil maken. Daarnaast kun je de mijlpalen zo ook op chronologische volgorde zetten die past bij de ontwikkeling van jouw kindje.

Auteur, coach en ondernemer

Nathalie Schittekatte geeft niet zomaar slaaptips. Als gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach en gecertificeerd zindelijkheidscoach weet ze waar ze het over heeft en heeft ze inmiddels al duizenden gezinnen geholpen. Daarnaast is ze als moeder van een voormalig slechte slaper ook nog eens ervaringsdeskundige op dit gebied.

Doordat ze weet wat voor impact niet of slecht slapen kan hebben, is het haar missie om zoveel mogelijk ouders en kinderen te helpen aan meer uren rust. Daar heeft zowel elk individu als het gezin als geheel veel profijt van. Slaap is immers alles. Dit doet ze door ouders te informeren en begeleiden en door samen met hen hun kindje gezonde slaapgewoontes aan te leren met bewezen effectieve kennis en methodes.

Daarnaast draagt Nathalie haar kennis ook graag over via haar boeken. Mijn Grote Mijlpalenboek verscheen in 2022 in de serie Mama Baas bij uitgeverij Lannoo. In 2020 verscheen van haar in dezelfde serie het boek Slaap, baby, slaap. Op haar Instagrampagina en blog en in haar podcast deelt ze bovendien ook regelmatig tips. In alle gevallen is ze te vinden onder de naam van haar eigen onderneming: Snuggles and Dreams.

Snuggles & Dreams

Nathalie Schittekatte is behalve auteur en coach dus ook ondernemer en oprichter van Snuggles and Dreams. Het bedrijf is sinds 2019 marktleider in slaapcoaching. Als trotse en ambitieuze ondernemer stuurt ze elke dag een team van enthousiaste slaapcoaches aan en wil ze overal het beste uithalen. Dat kan zowel een losse consultatie als een persoonlijk 1-op-1 traject zijn. De meeste van haar collega's zijn ook gecertificeerde baby- en kinderslaapcoaches. Daarnaast werkt Nathalie ook met een erkend diëtist en met een opvoedingscoach om zo een compleet pakket aan te kunnen bieden.

Ga je liever zelf aan de slag, dan heeft Snuggles and Dreams ook verschillende cursussen, gidsen en webinars op het gebied van slaap, voeding, opvoeding en zindelijkheid en babygebaren. Als je twijfelt welke vorm van hulp het best bij jou en jouw situatie past, kun je via de website een slaapquiz doen.

Snuggles and Dreams is gevestigd in het Belgische Keerbergen, maar het team werkt ook ver daarbuiten met Nederlandstalige en Franstalige gezinnen. Alle hulp vindt namelijk plaats via video, telefoon en mail. In het geval van de losse consultaties kun je bijvoorbeeld kiezen tussen mailconsult of videoconsult. Nathalie en haar collega's maken altijd een persoonlijk plan op maat en begeleiden je dagelijks, ook in het weekend.

Mama Baas Plus

Mijn Grote Mijlpalenboek van Nathalie Schittekatte verscheen in de serie Mama Baas. Dit verwijst naar het gelijknamige Vlaamse platform en online magazine, blog en community. Onderdeel van Mama Baas is Mama Baas Plus. Hier kun je masterclasses van ervaren experts en professionals volgen over verschillende thema's rondom ouderschap. Als autoriteit in haar vakgebied heeft Nathalie hiervoor een masterclass over slaap gemaakt.

Wil je zelfstandig aan de slag, dan zou je dus ook nog deze masterclass kunnen aanschaffen. Je krijgt praktische tips in de vorm van in totaal twee uur aan video's met een bijbehorend fysiek of digitaal werkboek en audiobestanden. De lessen zijn opgedeeld in vier modules en duren vijftien tot dertig minuten. Je leert hoe je je tijdens je zwangerschap al kunt voorbereiden op gezonde slaapgewoontes, hoe een goed slaapritueel eruit ziet en je wordt begeleidt bij de eerste drie maanden.

Mijn grote mijlpalenboek
Alle mijlpalen van je baby's eerste jaar gebundeld in een makkelijke mijlpalenboek. Een ideal cadeau om te geven als kraamcadeau!
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur