MB - Ik word mama
MB - Ik word mama

Ik word mama

Stijlvol invulboek voor alle mama's (in spé). Met leuke illustraties, quotes en tips zoals de 10 beste ideeën om rust voor jezelf in te bouwen en de musthaves voor kinderkamers. Ook vind je SOS-reminderlijstjes en tips voor tijdens de regeldagen. Lees hieronder meer over het Ik word mama boek.
 

Productspecificaties van het Ik word mama boek

  • Auteur: Sofie Vanherpe en Emma Thyssen
  • Uitgeverij: Lannoo
  • Taal: Nederlands
  • Aantal pagina's: 124
  • Afmeting: 21,8 x 17,7 x 1,5 cm
  • Serie: Mama Baas

Proficiat, je bent zwanger!

Je hebt het wonderlijke nieuws van jouw zwangerschap gevierd en zelfs al een plekje gegeven. Want ja, zelfs wonderlijk nieuws heeft soms een plekje nodig. Vooral als dit nieuw leven inhoudt, zoals bij een zwangerschap. Ondanks dat jouw lichaam allerlei stofjes aanmaakt om jou in staat van euforie te laten zijn, borrelen de eerste vragen en zorgen al op uit jouw (nog) onzichtbaar zwangere buik. Er zijn genoeg mensen bij wie je terecht kan met vragen, maar je hebt eigenlijk meer behoefte aan een zwangerschapsmaatje, die jou bijstaat wanneer je weer wordt overweldigd met emoties, onzekerheden, angsten en natuurlijk nog meer vragen.
 

Zelfs in het koppie van een ervaren moeder duizelt het vragen

Zelfs bij een tweede of een derde zwangerschap lijkt er maar geen einde te komen aan het aantal vragen dat je hebt. En daarbij komt nog, dat je de vragen wel kunt stellen aan de dokter, aan jouw bestie moeder van drie, aan jouw moeder, en ga zo maar door, maar zullen zij jou ook de antwoorden geven die je eigenlijk moet horen? Ofwel bij vragen wordt meestal stoer gedaan of wetenschappelijk in geval van een deskundige. Het laatste waar je op zit te wachten, zijn antwoorden die afgedaan worden met een lach of een handgebaar, nee valt allemaal wel mee joh, dat hoort toch bij het moederschap? Bij het wonder van moeder zijn, mag vooral niet teveel geklaagd worden, maar ondertussen zit je mooi wel met die vragen...
 

Geen wetenschappelijke feitjes of theoretisch geneuzel

Daarom hebben Sofie Vanherpe en Emma Thyssen dit boekje geschreven en ontworpen. Niet om jou te voorzien van wetenschappelijke feitjes of theoretisch geneuzel, maar om jou bij te staan met dit hulplijnboekje, waarbij je vooral veel moeten lachen en dat ook geen zware kost is. Ben je wel opzoek naar wetenschappelijke informatie over zwangerzijn, dan is dit boek niet voor jou. Dit grappige hulplijnboekje is wel voor jou wanneer je op zoek bent naar een stukje afleiding in deze intense tijd. Want hoe ervaren je ook bent in het moederschap, het blijft intens.

Het boekje Ik word mama, ontworpen en geschreven door Sofie Vanherpe en Emma Thyssen, is niet alleen grappig maar ook nuttig, want het staat boordevol tips, zoals de vijf tophebbedingetjes voor de babykamer, tien verwenideeën om jezelf eens flink te vertroetelen in deze turbulente tijd, en ja zelfs heuse survivallijstjes! Aan inspiratie zal het je in elk geval niet ontbreken!
 

Met welke intentie is het boek Ik word mama geschreven door Sofie Vanherpe en Emma Thyssen

Wat Sofie Vanherpe en Emma Thyssen in elk geval goed begrepen hebben, is dat de zwangerschapstijd, of het nu je eerste, tweede, derde of zelfs vierde kind is, in elk geval zorgt voor de nodige verwarring en zelfs heel overweldigend kan zijn, en waarin je je dus behoorlijk alleen kunt voelen. Het boek Ik word mama is dan ook met de gedachte geschreven moeders op een grappige en lichthartige manier te steunen en het gevoel te geven dat ze er niet alleen voorstaan.

Want soms kan je je best alleen voelen als moeder. En dat begrijpen Sofie Vanherpe en Emma Thyssen maar al te goed, omdat ze zichzelf zo hebben gevoeld. Iedereen heeft een bepaald beeld bij zwangerschap, maar wanneer het dan eenmaal zover is, blijken dingen toch anders dan verteld of voorgesteld. Hier vertelt Sofie heel openlijk over in de inleiding van het boek en dit geeft al een gevoel van samenhorigheid en wellicht herkenning. Het boek is dus niet geschreven met de intentie jouw zwangerschapstijd te ondersteunen met allelei wetenschappelijk onderbouwde feiten, maar wel om je eens flink aan het lachen te brengen, te inspireren of te ontzorgen.
 

Wat je kan verwachten van het boek?

Een realistisch boek dus, geschreven vanuit een mamaperspectief dat als doel heeft een zwangerschapsmaatje te zijn. Het boek is niet alleen geschreven om je te ontzorgen en te vermaken met die dingen die je niet gauw van een ander zal horen, maar ook om je te inspireren. Een gezellig en humoristisch boek dus, dat gepaard gaat met grappige eigentijdse illustraties en makkelijk te verteren zwangerschapskost. Niet alleen puur vermaak, want het boekje staat boordevol handige lijstjes, tips en trucs, en natuurlijk de do's-and-don'ts, maar ook een mooi excuus voor wat extra me-time, want er is ook ruimte voor jouw dromen en twijfels in jouw aanstaand moederschap. Ik word mama is dus ook een mooie uitlaatklep voor al jouw ideeën, gedachten, angsten en dromen.
 

Ik word mama is een tijdloos boek

Dit boekje over zwangerschap is dus niet alleen geschikt voor kersverse nieuwe moeders, maar ook voor de ervaren moeder. Naast deze verschillende invalshoeken, is het boekje ook veelzijdig te noemen door de handige weetjes, tips en inspiratie allemaal geschreven met een realistische luchthartige toon en een vleugje humor. De moderne en hippe stijl, waarmee Sofie Vanherpe en Emma Thyssen dit boek ontworpen hebben, maakt dit boek tijdloos en iedere keer weer even leuk om als zwangerschapspartner naast je op het nachtkastje te hebben liggen.

Ik word mama
Het Ik word mama boek dat iedere mama (in spé) kan gebruiken. In dit mooi vormgegeven boek kunnen mama's hun grootste dromen en/of twijfels opschrijven en handige tips en inspiratie vinden.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur