Zaklampboek - Speuren in de ruimte
Zaklampboek - Speuren in de ruimte
Zaklampboek - Speuren in de ruimte
Zaklampboek - Speuren in de ruimte
Zaklampboek - Speuren in de ruimte

Zaklampboek - Speuren in de ruimte

Zaklampboek 'Speuren in de ruimte' is een prachtig zoek- en voorleesboek. Astronaut André is zijn zonnebril verloren. Om de zonnebril te vinden gaat hij terug naar alle plekken in de ruimte waar hij geweest is. Pak de kartonnen zaklamp en speur samen met André door de ruimte. Onderweg vind je leuke weetjes over het heelal. 

Op iedere rechterpagina is het donker. Wanneer je met de zaklamp achter het plaatje gaat onstaat er een lichtbundel. Lees samen op een leuke en interactieve manier dit vrolijke boek. De zaklampboeken zijn in verschillende thema's te bestellen. 

Productspecificaties van het Zaklampboek - Speuren in de ruimte boek

  • Uitgever: Lantaarn
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal blazijden: 12
  • Afmetingen: 22x27cm
  • Inclusief stevig kartonnen zaklamp

Originele cadeautjes vinden, kan soms best lastig zijn. Vooral als veeleisende ouder, die graag wil dat de cadeautjes ook nog eens educatief zijn. Voor deze ouders zijn de zaklampboeken een echte aanrader, omdat deze interactieve voorleesboeken een mooie combinatie laten zien tussen spelen en leren. Dus is jouw kind avontuurlijk aangelegd, neem dan eens een kijkje in de zaklampboekenreeks. Dankzij het grote succes en het plezier dat de kleintjes beleven, zijn er al heel wat zaklampboeken gemaakt.

Elk zaklampboek heeft zijn eigen thema, dus er zit vast wel iets bij wat de interesse wekt bij jouw kleine dreumes. Van een dierentuinbezoek, een bezoek aan het kabouterbos, tot een kijkje in achter de schermen bij Sinterklaas, het is allemaal mogelijk in de leuke avontuurlijke voorleesboeken uit de zaklampboekenreeks. Ja, zelf een reis in de ruimte is mogelijk!

Heeft jouw kind ook zo’n passie voor ruimtereizen?

Heeft jouw kleine dreumes ook zo'n mooie kamer met lichtgevende sterren en planeten aan de muur? Duplo ruimteschepen en tekenfilms met ruimtewezens zijn favoriet bij jouw kleintje? Kan hij maar niet ophouden vragen te stellen over astronauten en wil hij het liefst zelf ook astronaut worden, later wanneer hij groot is? Dan wordt jouw kleine avonturier heel blij van zaklampboek Speuren in de ruimte, want dan mag hij zich even in de ruimte wanen, alsof hij zelf ook een astronaut is. Hij brengt namelijk een bezoek aan de raket van astronaut André en zijn hond Venus om samen allerlei ruimtelijke avonturen te beleven.

Hoe is Speuren in de ruimte een interactieve belevenis?

Het grote verschil met andere voorleesboeken, is dat je met zaklampboeken een interactieve voorleesbelevenis ervaart. Met een kartonnen zaklamp gaat jouw kleintje zelf op onderzoek uit door opdrachten te vervullen, terwijl jij voorleest.

Deze kartonnen zaklamp vindt je voorin het boekje waar je hem voorzichtig uit de pagina kan drukken, zodat jouw kleine avonturier op onderzoek uit kan gaan. Het eerste gedeelte van het boekje worden jullie voorgesteld aan André die samen met zijn hond Venus door de ruimte reist. Hij vertelt jullie van alles over het leven in de ruimte en jouw kleine ruimtevaartfan mag hem zelfs gaan helpen. Door met zijn kartonnen zaklamp achter de donkere pagina’s te schijnen, gaat er een nieuwe wereld voor hem open. Doordat jouw kleine avonturier steeds opdrachten krijgt en zelf op onderzoek uit mag gaan, raakt hij niet snel verveeld en krijgt het voorleesboek een interactief karakter. Gaat het hem lukken alle opdrachten te vervullen?

Een blik op de kaft brengt je in buitenaardse sferen

De kaft nodigt uit tot een buitenaards avontuur, want André gehuld in ruimtepak zweeft samen met zijn hond Venus in de donkere ruimte. Venus draagt ook een ruimtehelm en je ziet dat de aarde ver achter hun ligt. Tezamen met allerlei objecten zweven ze tussen meteorietbrokken. Wat zijn ze allemaal aan het uitspoken en wat doen al die spullen daar?

Op de achterkant worden jullie voorgesteld aan André, die zijn zonnebril kwijt is. Dat is natuurlijk niet zo gek, wanneer zoveel spullen kriskras doorelkaar in de ruimte zweven. André besluit alle plekken in de ruimte waar hij geweest is te onderzoeken om zo zijn zonnebril terug te vinden. Gaat het jouw kleintje lukken om samen met André de zonnebril terug te vinden?

Samen met André de astronaut op onderzoek uit

Het zaklampboekje Speuren in de ruimte neemt jouw kind mee op een ruimtereis. In het begin van het boekje wordt jouw astronaut-in-spe voorgesteld aan André de austronaut. In de eerste paar pagina’s legt André uit hoe hij door de ruimte reist samen met zijn hond Venus. Samen met André gaat jouw kleine avonturier op onderzoek uit om zijn zonnebril te vinden. Heel veel van Andres spulletjes zweven kriskras doorelkaar in de ruimte, dus het is niet zo gek dat hij zijn zonnebril kwijt is. Jouw astronaut-in-spe brengt een bezoekje aan Andres rommelige raket, waar alles op zijn kop staat.

Steeds leest de voorleesouder een kort verhaaltje voor, waar jouw kleine allerlei leuke weetjes leert om vervolgens op onderzoek uit te gaan met zijn kartonnen zaklamp. Elk pagina bevat namelijk een opdrachtregel en zonder de zaklamp gaat hem dat nooit lukken, spannend hoor! Gaat het hem lukken alle spulletjes terug te vinden? Samen met André beleeft jouw kind een spannend ruimteavontuur en leert hij steeds allerlei leuke weetjes.

Steeds weer een nieuw ruimteavontuur

Je hoeft niet bang te zijn dat jouw kleintje zich snel zal vervelen, want elke keer beleeft hij een nieuw ruimteavontuur. Wat gaat hij dit keer allemaal ontdekken tijdens zijn ruimtereis? Doordat jouw kleine avonturier steeds zelf op onderzoek uit gaat, is de belevenis extra spannend voor hem. En natuurlijk ook superleuk om samen met zijn vriendjes André te helpen zijn spulletjes terug te vinden. Steeds zullen ze weer iets nieuws ontdekken en er honderduit over praten met hun vriendjes op het schoolplein. Dus daar raakt hij voorlopig nog niet op uitgekeken en beleeft hij steeds weer een nieuw ruimteavontuur!

Zaklampboek - Speuren in de ruimte
Zaklampboek - Speuren in de ruimte is een vrolijk voorleesboek met prachtige zoekplaten. Inclusief een zaklamp van stevig karton. Bestel de Zaklampboek - Speuren in de ruimte boek.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur