Trein stapelaar - Jollein
Trein stapelaar - Jollein
Trein stapelaar - Jollein
Trein stapelaar - Jollein
Trein stapelaar - Jollein
Trein stapelaar - Jollein
Trein stapelaar - Jollein
Trein stapelaar - Jollein

Trein stapelaar - Jollein


Houten speelgoed is hip, duurzaam en decoratief. Met deze zacht gekleurde houten trein kan je kindje zijn motoriek oefenen. Hij of zij kan de blokken trein niet alleen laten rijden, maar ook de wagonnetjes losmaken. Een wagon weer vastmaken is nog een hele uitdaging, maar uiteindelijk gaat het lukken. Deze trein helpt kinderen om kleuren en vormen te herkennen en prikkelt de zintuigen en de fantasie. Geef het fluitsignaal, de trein gaat vertrekken! Lees hieronder meer over de trein stapelaar van Jollein.

Productspecificaties van de trein stapelaar van het merk Jollein

 • Gewicht: 607 gram
 • Afmeting: 12 x 8 x 45 cm
 • Merk: Jollein
 • Inhoud van de verpakking:
  • 1 blokkentrein
  • 3 wagons
  • 12 houten blokken

Personaliseren

 • Personaliseerbaar gebied: 4,5 x 3 cm
 • Opdruktechniek: Graveren of bedrukken met kleur

Educatieve blokken trein

Naast een locomotief en twee wagons bevat de treinset ook blokjes, boerderijdieren, een boom en een appel. Je kind kan hiermee zijn eigen verhalen bedenken en een fantasiewereld creëren. Kinderen vinden het altijd heel inspirerend om met dierfiguurtjes te spelen. Gaan de dieren in de trein of komt de trein eten brengen aan de dieren? Kinderen leren veel van eenvoudig houten speelgoed, omdat ze er hun eigen verhalen mee kunnen verzinnen.

Door met de trein en de blokken te spelen, voelen ze de structuur van het hout en het gewicht van de houten wagentjes en onderdelen. De locomotief is voorzien van een stokje waar de blokjes op geplaatst kunnen worden.

Houten speelgoed in rustige kleuren

Het houten speelgoed van het Nederlands merk Jollein is gemaakt van 100% FSC-gecertificeerd hout. Hout heeft een mooie, rustige uitstraling en gaat veel langer mee dan plastic. Het speelgoed van dit merk heeft vaak dieren en het buitenleven als thema en is ideaal als kraamcadeau of verjaardagscadeau. Zowel jongens als meisjes vinden het geweldig om met de stevige trein en lading te spelen.

Deze set met een houten trein, blokken en diertjes is uitgevoerd in naturel houtkleur en zachte kleuren met een natuurlijke uitstraling. Hierdoor komt de trein mooi uit in elk interieur. Met een vochtig doekje en een beetje zeep is de treinstapelaar snel en makkelijk te reinigen.

Houten speelgoedtrein personaliseren

Deze houten treinstapelaar staat prachtig als accessoire op de kamer van een pasgeboren baby of een kind dat jarig is. Wil je een persoonlijk cadeau geven, dan is het ook mogelijk om de gegevens van het kindje te laten graveren of in kleur aan te laten brengen. Gegevens als naam, geboortedatum en gewicht zorgen voor een persoonlijke touch. Deze dieren en blokken trein van Jollein is veilig in gebruik voor jonge kinderen en stimuleert de ontwikkeling. Zowel samen met de ouders als alleen beleven ze hiermee steeds nieuwe avonturen!

Trein stapelaar - Jollein
Deze trein stapelaar is superleuk om te geven als kraamcadeau of verjaardagscadeau! Maak dit cadeautje nog persoonlijker door deze te personaliseren met naam.
Voor 16:00 besteld vandaag verzonden
Voor 16:30 besteld is vandaag verzonden
Veilig voor- en achteraf betalen
Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur