Treinset Little Farm
Treinset Little Farm
Treinset Little Farm
Treinset Little Farm
Treinset Little Farm
Treinset Little Farm
Treinset Little Farm
Treinset Little Farm
Treinset Little Farm
Treinset Little Farm

Houten treinbaan Little Farm - Little Dutch

Tuut tuut! Ga op eindeloze avonturen met deze houten treinbaan uit de Little Farm collectie. Stap op de trein en ga naar de boerderij, samen met alle diertjes. Wat een gezelligheid! Elk houten figuur is aan beide kanten voorzien van een gedetailleerde illustratie.

Productinformatie van deze prachtige houten treinbaan Little Farm - Little Dutch

 • Leeftijd: 18+ maanden
 • Collectie: Little Farm
 • Merk: Little Dutch

De Houten treinbaan Little Farm van Little Dutch is een fantastisch speelgoedproduct dat kinderen urenlang speelplezier biedt, terwijl ze hun verbeelding stimuleren en hun motorische vaardigheden ontwikkelen. Deze treinbaan is speciaal ontworpen voor de kleintjes en is beschikbaar op kraam-cadeau.nl. In deze informatieve tekst gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van dit charmante houten speelgoed.

Kenmerken:

 1. Houten Constructie: De Little Dutch Houten treinbaan is gemaakt van duurzaam hout, waardoor het stevig en geschikt is voor langdurig gebruik. Dit materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar het voegt ook een klassieke uitstraling toe aan het speelgoed.

 2. Kleurrijk Ontwerp: Deze treinbaan is ontworpen met levendige kleuren en schattige details die de verbeelding van kinderen aanspreken. De trein wordt vergezeld door boerderijdieren, bomen en een molen, wat het geheel tot een 'Little Farm' maakt.

 3. Inclusief Accessoires: De set bevat niet alleen de trein maar ook andere accessoires zoals boerderijdieren en een windmolen. Dit moedigt kinderen aan om verhalen te bedenken en hun omgeving te verkennen.

 4. Compatibiliteit: De Little Dutch treinbaan is compatibel met andere houten treinsystemen, waardoor kinderen hun creativiteit kunnen uiten door verschillende banen te bouwen en treinen te combineren.

 5. Educatief Speelgoed: Terwijl kinderen spelen met deze treinbaan, ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden zoals hand-oog coördinatie, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen. Daarnaast leren ze over het leven op de boerderij en verschillende dieren.

 6. Veiligheid: Little Dutch hecht veel belang aan de veiligheid van kinderen. De gebruikte verf en materialen voldoen aan strenge Europese veiligheidsnormen, en de afgeronde randen van het speelgoed zorgen ervoor dat er geen scherpe hoeken zijn.

Voordelen:

 • Duurzaamheid: De houten constructie zorgt ervoor dat dit speelgoed lang meegaat en generaties lang kan worden doorgegeven.

 • Educatief: Het bevordert de ontwikkeling van verschillende vaardigheden en de kennis van kinderen over het boerenleven.

 • Creativiteit: Kinderen kunnen hun eigen treinbanen ontwerpen en verhalen bedenken, wat hun verbeelding stimuleert.

 • Compatibiliteit: De treinbaan kan worden uitgebreid met andere houten treinsets voor nog meer speelplezier.

 • Veiligheid: Ouders kunnen gerust zijn, wetende dat dit speelgoed voldoet aan hoge veiligheidsnormen.

De houten treinbaan Little Farm van Little Dutch is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar het is ook een toevoeging aan de speelkamer die generaties lang plezier zal bieden. Met zijn educatieve en creatieve voordelen is dit charmante speelgoed een perfecte keuze voor elk kind. Bestel deze treinbaan op kraam-cadeau.nl en geef een kind een stukje boerderijplezier om te koesteren.

Houten treinbaan Little Farm - Little Dutch
Een te gekke houten treinbaan Little Farm - Little Dutch! Personaliseer nu met naam, gegraveerd in het hout. Een prachtige complete treinset.
gratis thuisbezorgd vanaf 75,-
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur