Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon
Little Dutch Xylofoon

Houten Xylofoon - Little Dutch

Deze schattige houten xylofoon is de perfecte introductie tot muziek maken voor jonge kinderen. Ze kunnen experimenteren met ritme en combinaties van tonen én creëren zo hun eigen liedjes. Er zit een makkelijk vast te pakken slagstokje bij. Sla de juiste noot aan en ontwikkel je muzikale talent!

WAARSCHUWING! Niet dicht bij het oor gebruiken. Verkeerd gebruik kan gehoorschade veroorzaken. 

Productinformatie van deze educatieve Houten Xylofoon - Little Dutch

  • Minimumleeftijd: 12+ maanden
  • Afmeting: 29 x 14,7 x 4,4 cm
  • Materiaal: Grenen, hout, verf op waterbasis
  • Inhoud verpakking: 1 houten xylofoon
  • Waarschuwing: 
    • Aan de onderkant van het instrument zijn een aantal inkepingen te zien in het hout. Dit zijn geen beschadigingen in het hout, maar is noodzakelijk voor het maken van de juiste toonhoogte.
  • Merk: Little Dutch
  • Personaliseeroptie: Graveren

Xylofoon

Jonge kinderen zitten boordevol creativiteit en energie die ze graag tot uiting laten komen. Een muziekinstrument spelen is voor hen de ideale manier om de motoriek te verfijnen, tonen te leren kennen en hun creativiteit erop los te laten.

De Little Dutch xylofoon is makkelijk te bespelen en leuk voor iedereen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden tot een paar jaar oud. De xylofoon is geschikt voor jongens en voor meisjes en is voorzien van mooie pastel waterbasis kleurtjes die de Little Dutch producten kenmerkt.

Houten xylofoon

De Little Dutch xylofoon is een echte houten xylofoon. Het frame is van hout en de xylofoon plaatjes zijn gemaakt van grenen. Dit maakt het instrument stevig en duurzaam! Ideaal voor kleine kinderen om mee te spelen. De houten xylofoon heeft de afmetingen 29 x 14,7 x 4,4 cm. Dit maakt de Little Dutch xylofoon compact, maar groot genoeg om er de mooiste liedjes op te spelen.

De houten xylofoon is gemakkelijk te bespelen en dat maakt het nog leuker voor kinderen om ermee te experimenteren. Laat kinderen alleen spelen, of leer ze hoe ze echte liedjes kunnen spelen. De houten xylofoon heeft een aantal gaatjes aan de onderkant. Dit is geen schade, maar specifiek gemaakte gaatjes om te zorgen dat de Little Dutch xylofoon ook daadwerkelijk geluid kan maken.

Online jouw Little Dutch xylofoon bestellen

Je bestelt jouw Little Dutch xylofoon gemakkelijk via de website. Hier kies je voor de blauwe of de roze variant en vervolgens heb je ook nog de keuze of je de houten xylofoon mooi ingepakt wilt hebben of niet. Dit is bijvoorbeeld leuk als je de Little Dutch xylofoon cadeau gaat doen als kraamcadeau of voor de verjaardag. Je betaalt gemakkelijk via de betaalmodule en vervolgens wordt de houten xylofoon zo snel mogelijk naar je toegestuurd.

De houten xylofoon is leuk voor jong en oud

Een houten xylofoon is leuk voor jong en oud. De jongste kinderen leren hoe ze met het kleine slagstokje geluid kunnen krijgen uit de xylofoon en hoe elk plaatje een andere toon heeft. Op latere leeftijd kunnen ze zelfs leren hoe ze hele liedjes kunnen spelen op het instrument. Zelfs voor de ouders kan het leuk zijn om samen met het kindje op de xylofoon te spelen. Samen spelen en muziek maken is het leukste wat er is. Daarbij is het ook heel goed voor de ontwikkeling van kinderen.
Beoordelingen
Review toevoegen
Houten Xylofoon - Little Dutch
Deze schattige houten xylofoon met naam is de perfecte introductie tot muziek maken. Ze kunnen experimenteren met ritme en combinaties van tonen¬†√©n¬†cre√ęren¬†zo¬†hun eigen liedjes.
14,95
13,45
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren