Telraam Little Dutch
Telraam Little Dutch
Telraam Little Dutch
Telraam Little Dutch
Telraam Little Dutch
Telraam Little Dutch
Telraam Little Dutch
Telraam Little Dutch

Telraam - Little Dutch

Met een telraam van Little Dutch in de vorm van een regenboog wordt tellen nog leuker! Het heen en weer schuiven van de kraaltjes vinden kinderen geweldig. Zo leren ze tijdens het spelen meer over kleuren en ontwikkelen ze hun fijne motoriek. En als ze wat ouder zijn kunnen kinderen het telraam van Little Dutch gebruiken om te oefenen met rekenen. Een leuke manier om te leren terwijl ze spelen!

Productinformatie van de regenboog telraam Little Dutch

  • Minimumleeftijd: 12+ maanden
  • Afmeting: 21.3 x 27.6 x 6 cm
  • Kleur: Blauw en roze
  • Materiaal: IJzerdraad, teawood (kralen), beukenhout (frame)
  • Merk: Little Dutch
  • Bedrukbaar gebied: 27.5 x 1.7 cm

Telraam

Speelgoed maakt elk kind gelukkig. Of het nu gaat om speelgoedautootjes, een speelgoedkeukentje, een hobbelpaard of een telraam met kralen. Speelgoed en educatief speelgoed is niet alleen heel erg leuk om mee te spelen, maar het is ook goed voor de fantasie en fijne motoriek van de kinderen. Speelgoed cadeau doen aan kinderen is dan ook altijd een goed idee. Met het telkraam Little Dutch leren kinderen spelenderwijs hun fijne motoriek verbeteren en krijgen ze een idee van nummers en bewegingen. Geef het telraam cadeau als kraamcadeau en laat het bedrukken met de naam en geboortedatum van het kindje om het nog persoonlijker te maken.

Telraam met kralen van hout

Het telraam met kralen van hout is geschikt voor jongens en meisjes van 12+ maanden. In het begin vinden ze het vooral leuk om de verschillende kleurtjes kralen op en neer te schuiven, Later kunnen ze ook echt spelend leren tellen en rekenen. Hoe leuk is dat? Het telkraam Little Dutch bestaat voornamelijk uit hout. Zo is het frame gemaakt van beukenhout, de kralen van teawood en de kraalringen van ijzerdraad. Dit maakt het telraam met kralen stevig en duurzaam. Het gaat lang mee en kan wel tegen een stootje. Ideaal voor jonge kinderen. Het telraam is beschikbaar in de vrolijke blauwe regenboogkleuren en roze regenboogkleuren. De afmetingen van de telkraam Little Dutch zijn 21.3 x 27.6 x 6 cm.

Blauwe telraam

Maak het telkraam Little Dutch nog bijzonderder en persoonlijker door er de naam en geboortedatum van het kindje op te laten drukken. Hierbij wordt niet gebruik gemaakt van bestickering, maar hoogwaardige houtdruk. De ruimte voor het bedrukken van de naam is 27.5 x 1.7 cm. Namen worden automatisch geschaald, zodat zowel korte als langere namen passend gedrukt kunnen worden. De naam en geboortedatum worden aan de houten voet van het telraam Little Dutch gedrukt.

Je kunt de naam gemakkelijk invullen bij het bestellen van het telraam met kralen. Met de handige design tool kun het lettertype van de naam ook zelf personaliseren. Zo maak je het helemaal zoals jij het wilt. Je ziet in deze tool meteen hoe dit eruit komt te zien op het telraam. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Telraam met kralen online bestellen

Wil jij het telraam Little Dutch cadeau doen aan jouw eigen of een ander kind? Dan bestel je deze gemakkelijk via de site. Kies voor de blauwe of roze variant en selecteer meteen of je hem bedrukt wilt hebben of niet. Vervolgens kies je ook of je jouw telraam Little Dutch ingepakt wilt hebben.
Beoordelingen
Review toevoegen
Telraam - Little Dutch
Met een telraam in de vorm van een regenboog wordt tellen nog leuker! Het heen en weer schuiven van de kraaltjes vinden kinderen geweldig.
14,95
13,45
Zakelijk bestellen?
de shopping days zijn begonnen
voor 16:00 besteld is vandaag verzonden
volgen met track & trace naar ontvanger
veilig voor- en achteraf betalen
webshop keurmerk - webwinkelkeur

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Laat een review achter
Versturen Annuleren